Дружбенчето вече е навън,станало от зимен сън - Тема 15

• 107 464
  • 783
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia
Привет,

Някои да знае УНГ в квартала за дете 2.6г?

# 541
  • София
Привет,

Аз съм доволна от лекарката в Грийнберг, много е мила и отзивчива. Не знам дали деца преглежда. Мен понеже са ми в двора за това ги споменавам само тях  Blush

# 542
  • Sofia
Ще им погледна сега сайта. Благодаря ти

# 543
Привет,

Аз съм доволна от лекарката в Грийнберг, много е мила и отзивчива. Не знам дали деца преглежда. Мен понеже са ми в двора за това ги споменавам само тях  Blush

На гинеколог там била ли си? Ще съм благодарна, ако имаш отзиви за конкретно име.

# 544
  • София
Не не съм, но имаше добри отзиви мисля скоро да ги тествам че имам допълнително здравно и ми е изгодно така.

# 545
Да, и аз заради допълнителното здравно осигуряване искам да отида там плюс, че ми е удобно.

# 546
  • София
УНГ преди години съм ползвала за себе си докторката, която работи срещу поликлиниката. В общо помещение с лаборатория.... Те са едни барачки точно от другата страна на улицата срещуположно на входа на поликлиниката. Не помня име, но лечението й беше адекватно, не прибърза да ми зашие АБ, само с инхалации оправихме синузит. Видях тогава доста малки дечица в чакалнята.

Аз пък моля да ми препоръчате логопед в Дружба 2. Hug

# 547
  • София
Да, и аз заради допълнителното здравно осигуряване искам да отида там плюс, че ми е удобно.

Снаха ми работи в дежурния кабинет, и я разпитах, каза при др. Нейкова идвали много пациенти.

Те май имат Грийнберг и логопед в Цариградски.

# 548
УНГ- препоръчвам д-р Константин Петров.Изключителен  Peace Преглежда дъщеря ми на възраст 1-2мес. Ревлата само с влизането в кабинета спираше да се дере  Crazy   Каб. е до 22 поликлиника в Слатина. Работи и със ЗК всеки ден до обед. 
http://www.credoweb.bg/d-r-konstantin-petrov-profile-22297.html? … ct_tab=workplaces

# 549
  • София
На гинеколог там била ли си? Ще съм благодарна, ако имаш отзиви за конкретно име.
Д-р Снежана Нейкова, веднъж съм ходила при нея със сериозен проблем, доволна съм, реагира адекватно.

# 550
Д-р Снежана Нейкова, веднъж съм ходила при нея със сериозен проблем, доволна съм, реагира адекватно.

Точно това ми трябваше, благодаря за мнението. Следващият профилактичен ще ми е при нея.

# 551
  • Sofia
Благодаря ви момичета.
Днес ще ходим до педито да го види и утре ще го заведа на унг, че от 1 месец влачи някакви сополи и кашлица. Една седмица кашля, една няма нищо. Изпи всички видове сироп за кашлица по препоръка на педито, но ефект никакъв. А от вчера и дъха му мирише лошо, та мисля че има и нещо друго освен "адаптация към ясла" 😕

# 552
  • София
Има задна хрема ,а промяната на дъха означава ,че при сливиците започва да " работи" някоя бактерия.
Сиропа за кашлица няма да поногне много,някой от сиропите втечняват секрета,но не лекуват проблема,трябва да атакуваш носът и гърлото.

# 553
  • Sofia
Днес му взеха секрет за изследване и ще видим какво е, защото при прегледа педито не видя нищо.
Благодаря ви още веднъж за насоките

# 554
Здравейте, търся педиатър в дружба 2,тъй като чакаме бебе през март. Доколкото видях сте препоръчвали Стоилова в мед. център до параклиса, видях и по-рано мнения за други доктори от там. Следващата седмица ще обикалям да видя дали ще иска някой да ни поеме. Чудя се обаче има ли някъде другаде освен в този мед център, изключае  поликлиниката  в дружба 1 (ние сме до 150 у-ще и тя ни е далече)?

Общи условия

Активация на акаунт