Звездни компромати- 170

• 56 302
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
# 226
Ивайла Бакалова  показва гардероба си
Мисля,че именно заради това интервю беше сериозно санкционирана от Румен Гайтански. Mr. Green

# 227
Ми, не знам, той я бил туитнал тази снимка, за сега няма информация дали пак са заедно.

Децата няма с какво да блеснат и поддържат интереса на медиите с "разделен съм, не съм разделен". Само те си знаят какви ги вършат и за какво.  Laughing

# 228
Ивайла Бакалова  показва гардероба си
Мисля,че именно заради това интервю беше сериозно санкционирана от Румен Гайтански. Mr. Green

Това ли е гардеробът й?!? Че той моят е по-голям  Laughing

# 229
# 230
  • на кого му пука
Фасбендер

Семейство Афлек-Гарнър.

# 231
Теди Велинова и д-р Енчев определено са много изтрещяли... сега гледах интервюто: http://vbox7.com/play:a0aa44d96b
Това със секциото... много ме съмнява нещо... ама не съм лекар, няма да споря.

# 232
  • На земята, която е всъщност звезда.

Прилича ми на младата Шарън Стоун. Мисля, че и ще остарява като нея.

# 233
   Reese Witherspoon
  Арестувана пияна заедно с мъжа си, не бях го очаквала от нея  Shocked
  После се извинила, разбира се.

# 234
На мен пък Енчев и Велинова са ми смешна двойка заради факта, че именно Велинова за мен е най-голямото пластично недоразумение, а големият ''майстор'' и ''естет''точно нея си избра Whistling

Последна редакция: пн, 22 апр 2013, 13:40 от Julia_21

# 235
http://vbox7.com/play:5d747aff Eдно старо интервю на Валери и Алисия.Много са главозамаяни и двамата тук.Сега сякаш са по-здраво стъпили на земята.

Хилари Дъф и Лука
Фърги
Ирина Шейк и детето на Роналдо
Кейт Уинслет
Галена

# 236
Ирина е много красива, а малкият доста е пораснал.

# 237
 Галена не я свали тази рокля.
На мен също ми беше смешно Енчев като се забърка с Велинова, защото нали слоганът на рекламата му бе "Красотата е симетрия", пък тя не е от най-симетричните.

# 238
Д-р Енчев и Велинова.. те май определено са "страдали" при раждането си. Потресена съм.

# 239
То това за страдането при естественото раждане си заслужава отделна тема   Laughing На който му стиска да я отвори  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт