Звездни компромати- 170

• 56 293
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
  • София
За мен Скарлет Йохансон е не просто безлична с неправилни черти, но и с кравешки поглед. Неодухотворена, с видимо никаква мисловна дейност зад вечно опулената физиономия. В допълнение трътла Laughing.
хайде, чекам сега да ми кажете каква съм злобна и гадна Mr. Green

Joy Joy Joy колко добре си го казала...не ми пречи, че е трътла, но кравешкия поглед  Crazy.

Ауууу, Боби де Ниро с тия мустачки каква скица е...спомням си, че бяха гаджета, и че ми правеше впечатление голяма разлика във възрастта, но пък Де Ниро тогава беше все още готино парче.

# 646

Скарлет е с операция на носа, преди и беше доста по- голям.

Преди и след

Мерси, това съм го пропуснала. Ами с нейния си нос повече ми харесва. Иначе кравешкият поглед действително го има...

# 647
Olsen  Sisters
Брус с неговата половинка
Гуен Сефани
James Woods и той поостарял.
Амбър и Джони цуни гуни в колата  Embarassed
Кеша
Тейлор Суифт си е купила скромно имение само за 17$ милиона Simple Smile И е платила в брой !

И за финал "2ма мъже и половина" отново ще е на екран.
И Angus T. Jones който беше обявил във видео миналата година, че не трябва да се гледат телевизионни шоута и т.н защото промивали мозъка и пречили на Господ да достигне до нас... или нещо от сорта. / беше в някаква секта май/.  Sick
Та той също ще продължи снимането на новите епизоди, но не във всички. И така щял частично да изневери на Господ.  Joy
Доста се е променил. Най-вече килограмово.

# 648
Току- що открих, че тези двамцата са били гаджета през 90- те  Laughing:

Тя е казвала, че е първата и любов. Около 6 години са били заедно.
Изобщо не познах Де Ниро на тази снимка. Embarassed Но много ми заприлича на Кеворк Кеворкян. Crazy

# 649
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На Гуинет Полтроу последните години й липсват сериозни роли, и  с това непрекъснато навиране в очите ни на здравословен начин на живот, на хранене, на здравословни рецепти и нам си кво ми е адски досадна вече.
Вместо актриса се е превърнала в един вид "lifestyle guru", в интервютата й вече не се говори за филми (то и за кои филми да се говори ) а за хранителен режим и тренинг, аман от нея. Няма червена пътека, на която да не се показава един вид "вижте ми прекрасната фигура" , ми хубу, ама ми се искаше да й гледам прекрасните роли, а не задник, задници мнооооого из Холивуд, и все хубави....
 Липсва ми Полтроу от 90те, когато показваше по-малко тяло, повече качествена работа.
Роклята е грозна, толкова грозна, че в началото дори не забелязах, че отдолу е гола, очите ми бяха в стрес от грозотата на роклята.
Не бих могла да се съглася. Снима много по-малко от преди, но това и това посмъртно не бих могла да определя като некачествена работа. Всъщност филмите и, включително блокбастърите, са доста по-качествени, отколкото тези на споменатата днес Йохансон, макар и да са в пъти по-малко.
Роклята е ужасяваща Mr. Green

# 650
Преслава поздравява от Атина във Фейсбука си.

# 651
# 652
 joy, не ми се пръй, и ти щеше да се радваш, ако можеше да гледаш по-честичко филми с нея  отколкото крайници  Crossing Arms
  Просто ми липсва на екрана.

# 653
  • вятър в маслините, вятър над хребета
О, да, много я харесвам като актриса Party.

# 654
# 655

Загърната в чаршаф, и то намачкан !

# 656
# 657
На това, дали може да се вярва ?

# 658

На мен ми прилича на модел на магазин за платове - там така омотават платовете на манекените  Mr. Green

# 659
То роклята оставете, ами подмишницата ѝ вече не е за такива модели  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт