Звездни компромати- 170

• 55 690
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
Шизофрения и биполярно афективно разстройство са 2 отделни заболявания. Най - тежката артилерия в психиатрията.

# 736
  • Балчик
Не мога да не попитам - аз ли нещо изоставам с календара, или Антония избързва? Поради каква причина Великден подрани у тях? Освен, че Перник е по - западен вилает от София, де?

Защото да видим първо нейните снимки.  Щото баш на Великден всеки може да показва снимки; )
и защото щяла да плажува по Гърция, такъв коментар имаше из жълтурковците.  Peace

# 737
Не е заврян зет Антониния мъж, те имат отделен апартамент, още преди година го обзавеждаха в някакви небивали стилове пак, щяха да го показват при Гала, ама не съм чула да се е случило. Дано не съм изтървала, че много силно ме вълнува как е обзавела! Там било по- луксозно.

# 738
Биполярното разстройство не се ли появява още в младежките години? В смисъл..не изведнъж да ти дойде факс и да се разболееш, а постепенно става още от към 20-20 и нещо годишна възраст  newsm78 
А Антония колкото и да се пъне, не и се получава.Не знам някой да я харесва тази кранта, евентуално на някоя снимка да изглежда по-нормално на някой(не и на мен). Тя сигурно е я топ 5 "известни" личности, които мразим.Като изключим политиците. 
Имам чувството, че тя фенове няма и не се пъне за тях, а се пъне за нас, които я мразим.Да видим колко е щастлива и да и завидим(отново).Не знам как не си е облякла някое от гнусните палта, да си чука яйцата с него.

# 739
чудя се дали има излекуване биполярното - примерно депресията се лекува ,
шизофренията - не ,
биполярното към кое от двете спада ,  май към второто ...

# 740
Вероятно може да се контролира някак с лекарства.

# 741
Нова тема? newsm78

# 742
ЗАПОВЯДАЙТЕ В НОВАТА ТЕМА

Последна редакция: чт, 02 май 2013, 07:34 от medissa

# 743
Не е заврян зет Антониния мъж, те имат отделен апартамент, още преди година го обзавеждаха в някакви небивали стилове пак, щяха да го показват при Гала, ама не съм чула да се е случило. Дано не съм изтървала, че много силно ме вълнува как е обзавела! Там било по- луксозно.

pina, не са го довършили още сигурно, нали поръчваха абсолютно всяко нещо и искаха целият да е "бутиков", иначе съм сигурна, че веднага щеше да бие тъпана и да ни го покаже.

Иначе на снимките от сватбата й се вижда апартаментът им в Москва.

# 744
За апартамента в Москва съм някак резервирана. Мисля, че е под наем, дори дали не е бил само за случая. Това нещо не е правено с участието на Антония, макар да е в стила който харесва, но не, няма го нейния почерк.

# 745
# 746

pina, не са го довършили още сигурно, нали поръчваха абсолютно всяко нещо и искаха целият да е "бутиков", иначе съм сигурна, че веднага щеше да бие тъпана и да ни го покаже.

Това е хотелска стая, на третата снимка се вижда и картоненото "нещо" с името на мястото, който може да зуумне, да каже какво пише.

# 747
  • На земята, която е всъщност звезда.

Това е хотелска стая, на третата снимка се вижда и картоненото "нещо" с името на мястото, който може да зуумне, да каже какво пише.

Май наистина е хотел:

# 748
# 749
Аз изначално помислих, че е апартамент в  хотел, но тя твърди, че това е домът им в Москва  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт