Звездни компромати- 170

• 56 293
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
 На мен ризата на Алисия много ми допада, но тези салфеткиии , докога  #Cussing out

# 76
  • Tам през Атлантическия океан
Део се е разделил с Лора ?! Я раздуйте клюката  Grinning

Харесвам Део  Grinning и тайно се надявах че тая безрезултатна сага м/у тях ще приключи  Wink

# 77
 Казват, че са се разделили като приятели, като за последно са били на екскурзия. Осемгодишната им връзка била изчерпана. Разделяли се в продължение на 8 месеца.
 Не знам, аз миналата зима засичах Лора в Банско, по нищо не личеше да е обвързана  Whistling

# 78
E , те си бяха като братче и сестриче  Sunglasses бе , добри партньори бяха двамата   Peace  нормално е да останат приятели  Grinning
 Део е пич  Wink

# 79
 Аз пък не го харесвам. Лора ми е по симпатичната от двойката. Предната му приятелка също харесвах много.

# 80
  • До морето
Според мен Део вече иска семейство и деца, докато Лора вятър я вее на бял кон, много ми е инфантилна  Sick Новата му половинка е голяма сладурана, дано са щастливи, ама и нея скоро не я виждам да бременее  Rolling Eyes

# 81
Благодаря за темата  Hug
Няма ли някъде снимки от РД на Виктория?

# 82
Според мен Део вече иска семейство и деца, докато Лора вятър я вее на бял кон, много ми е инфантилна  Sick Новата му половинка е голяма сладурана, дано са щастливи, ама и нея скоро не я виждам да бременее  Rolling Eyes

И аз така мисля а и той не веднъж май го е споменавал  Wink . Докато Лора разправяше че не и било още време  Simple Smile

Виктория кой набор е  Rolling Eyes май моя  Wink ?

# 83
# 84
А , не е моя  Laughing

# 85
Влязох да публикувам снимката от РД на ВБ, но са ме изпреварили  Wink
За това се записвам с  Круз Бекъм

# 86
Мерси,настръхнах Mr. Green

# 87

то това се коментираше и в предната тема, но нещо не ми се вярва той да е ревнал за деца, не знам защо... някак си изглежда по-безгрижен и лежерен, а и самия факт, че си избира такива партньорки, подсказва, че май не е готов още за семейство

# 88
# 89
Вики - много стайлиш както винаги. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт