Зависимости между любовта и външния вид

• 94 403
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 2 115
Не става въпрос за една жена и всички мъже, а за всички жени и всички мъже.
Т.е., ако за мъжете бяха важни мерки и теглилки, само моделките щяха да са омъжени и щастливи.
А май е точно обратното....    Simple Smile

Това е защото повечето мъже все пак си знаят мястото и съзнават, че не могат да докопат моделки..............
Абе, докопват ги те, ама после кой знае защо ги зарязват сами да си гледат децата....   Simple Smile

# 2 116
Не става въпрос за една жена и всички мъже, а за всички жени и всички мъже.
Т.е., ако за мъжете бяха важни мерки и теглилки, само моделките щяха да са омъжени и щастливи.
А май е точно обратното....    Simple Smile

Това е защото повечето мъже все пак си знаят мястото и съзнават, че не могат да докопат моделки..............
Абе, докопват ги те, ама после кой знае защо ги зарязват сами да си гледат децата....   Simple Smile

Kраси, и аз не съм модел, но защо ли долавям злорадсво към моделките в думите ти? Сякаш казваш "Хак да ви е, моделки; вие може да сте хубави, но все пак, любовта на мъжа минава през стомаха".

# 2 117
Напротив моделките не ги изоставят, а те изоставят. Изоставените са обикновено един друг вид жени, други са, а не моделки.

# 2 118
  • София
Kраси, и аз не съм модел, но защо ли долавям злорадсво към моделките в думите ти? Сякаш казваш "Хак да ви е, моделки; вие може да сте хубави, но все пак, любовта на мъжа минава през стомаха".
Joy
Моделките се котират и на по-дърта възраст, така че споко. Никога не остават без мъжко внимание. (Нали не говорим за Бг моделките, че те са друга категория.)

# 2 119
...

Че те са си за 1 път.

# 2 120
Joy
Моделките се котират и на по-дърта възраст, така че споко. Никога не остават без мъжко внимание. (Нали не говорим за Бг моделките, че те са друга категория.)

Знам ли и аз вече за какво/кого говорим? Някой с повече свободно време да обобщи темата и да си ходим.  Joy

# 2 121
...
Нали легендата е, че човек не може да има всичко, грозната жена е умна неизменно и обратното, а извън красивото и грозното- ядец. Ний се стремим към съвършенство сепак.
Тази легенда при мен умрЕ.
Жена ми е и красива, и умна.

по три метана на аллах прави на ден в знак на  благодарност, че на повечето мъже жените им са грозни и прости Mr. Green

..........че има - клекнал глиган в анцуг с половината задник на показ.

това вече ми идва и на мен в повече Stop

стой бе, гледай какво е гадно Mr. Green

# 2 122

стой, стой, ама някои трябва да работим, за да се издържаме.

# 2 123
   Някой, когото не сме виждали да пуска снимка, че темата замря.

# 2 124
...това е приказка Ирис...подкрепям. Grinning

# 2 125
аз не съм виждала пронобис  Laughing

да пуска снимка натюр , е да имаме какво да коментираме поне 20-тина страници Laughing

стой, стой, ама някои трябва да работим, за да се издържаме.

ти работи, ние ще орем в блатото бг-мамма и за теб Hug

# 2 126
Точно така, нито един мъж не се е постнал/поне аз не съм видяла/...може и да не е натюр/не държа/. А, толкова много пишат тук... Whistling
Ред е на мъжете да се покажат и им се пада.
Пронобис?

# 2 127
аз не съм виждала пронобис  Laughing

да пуска снимка натюр , е да имаме какво да коментираме поне 20-тина страници Laughing
....
А, не. Веднъж пуснах крайник и още си чистя пощата.
Вие пускайте снимки. Иначе за к'во да си губим времето да пишем в женски форум.  Sunglasses

# 2 128
Аааа клинчиш, тип ШанталЧе/с тези крайници/...тези не минават. Не ти стиска, нали? Laughing

п.п. очаквано и предвидимо...

# 2 129
Аааа клинчиш, тип Шантал...тези не минават. Не ти стиска, нали? Laughing
Хич не клинча. Наистина пуснах.
Добре де, за пощата леко хиперболизирах... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт