Зависимости между любовта и външния вид

• 93 501
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 2 340
Дойде ми моментът да напомним, че свръхтеглото не просто не се вписва във форумните критерии, а е вредно за здравето? И като казвам свръхтегло, имам предвид точно Кръстева, а не Меркел. Дори и затлъстяването може да се поддържа в някакви неекстремни граници.

# 2 341
  • София
Дойде ми моментът да напомним, че свръхтеглото не просто не се вписва във форумните критерии, а е вредно за здравето? И като казвам свръхтегло, имам предвид точно Кръстева, а не Меркел. Дори и затлъстяването може да се поддържа в някакви неекстремни граници.
При някои заболявания не може.

# 2 342
Аз казвам, че по това как изглежда един човек не може да се съди той какви средства и усилия полага да изглежда добре. И изобщо не е нужно да се стреми към това на всяка цена. Така или иначе хората, които са красиви ще привличат окото, дори и да не полагат особени грижи по въпроса. А други, дори и цялата си енергия да вложат в това, пак няма да успеят ( не че няма да се подобрят спрямо, това което са били).

п.п. Жаве , точно така е, но не при всички желанията са еднакви.

# 2 343
  • Бургас
Парите ще ти осигурят далеч по-лесна и приятна поддръжка на външния вид, но не и красота. Козметици, фризьори, гардероб, спорт, евентуални добре премерени пластични корекции - все неща, които ще подобрят значително външния вид. Да не говорим за спокойствието, което носи факта, че имаш възможности, а това неминуемо се отразява на излъчването. 
Но красотата е по рождение - става въпрос за пропорции все пак, които дори с пластики са трудно постижими. Ако се съчетае и с благородство и адекватна поддръжка (която далеч невинаги е в размер на една-две средни РЗ), вече няма стигане. Виждала съм го при жени, които никак не са богати.

# 2 344

На дежурен въпрос, дежурен отговор.  Laughing Съмнявам се, че всички, дори повечето, сънароднички наши са с някакво заболяване.

# 2 345
  • София

На дежурен въпрос, дежурен отговор.  Laughing Съмнявам се, че всички, дори повечето, сънароднички наши са с някакво заболяване.
Те не са в екстремни граници повечето, само са пълни. Огнян Минчев е екстремно дебел, видно, поради болест. Искра Фидосова също.

И е факт, че има много запуснали се, говорихме в първите 50 страници за тутманиците, кухнята у нас, алкохола и тн.

# 2 346
И е факт, че има много запуснали се, говорихме в първите 50 страници за тутманиците, кухнята у нас, алкохола и тн.
Ето една запуснала се, която не е нашенка.
И в реална среда,  а не пред камера , си изглежда на 45.

# 2 347
Те не са в екстремни граници повечето, само са пълни.

А, тук ще дойдем до субективното възприятие за екстремност.

# 2 348
  • София
Когото и да снимат в подобна ситуация, на ярко слънце и случайна мимика като реакция на слънцето ще изглежда така. Видяхме я и тук, изглежда си съвсем прилично жената. Но иначе запуснати жени има навсякъде по света, без претенции за представителност у нас жените след 40 са по- запуснати от тези в някои други страни. Това като цяло, пак зависи от социален статус и занятие.

То си има индекси за екстремност, има изначално по- пищни жени, които не са екстремни, има други опищнили се и то се вижда и по състоянието на здравето- холестерол, високо кръвно и тн.

# 2 349
Когото и да снимат в подобна ситуация, на ярко слънце и случайна мимика като реакция на слънцето ще изглежда така. Видяхме я и тук, изглежда си съвсем прилично жената. Но иначе запуснати жени има навсякъде по света, без претенции за представителност у нас жените след 40 са по- запуснати от тези в някои други страни. Това като цяло, пак зависи от социален статус и занятие.

То си има индекси за екстремност, има изначално по- пищни жени, които не са екстремни, има други опищнили се и то се вижда и по състоянието на здравето- холестерол, високо кръвно и тн.

Има и генетичен компонент, както и културни различия. Освен това е доста по-трудно да се бориш с наднорменото тегло след менопаузата, по съвсем физиологични причини. По принцип, населението затлъстява с бързи темпове. Не само у нас. Има драматична промяна след осемдесетте. Ето инфо за щатите
http://www.cdc.gov/obesity/data/adult.html

Най-отдолу има интерактивна карта по щати.

# 2 350

Изначално пищните не би трябвало да влизат в сметката, ако са пищни по конструкция. Аз говоря за затлъстяване, а там да, здравните показатели са обективната мярка за екстремност или не.

# 2 351
  • София
Моето най-непредставително мнение е, че срещам предимно жени на видима възраст над 55 години, които са ниски, с очевидно наднормено тегло тип "ябълка", което е по-опасно от тип "круша", и като прически изглеждат точно като постнатия образ по-назад. Това, в комбинация с неподходящи (не евтини, просто неподходящи) дрехи изглежда ужасно.

# 2 352
Моето най-непредставително мнение е, че срещам предимно жени на видима възраст над 55 години, които са ниски, с очевидно наднормено тегло тип "ябълка", което е по-опасно от тип "круша", и като прически изглеждат точно като постнатия образ по-назад. Това, в комбинация с неподходящи (не евтини, просто неподходящи) дрехи изглежда ужасно.

Този тип затлъстяване нараства с настъпването на менопауза. Затова метаболитния синдром е по-често срещан у жени след менопаузата.

# 2 353
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Изключително странни са ти критериите относно външния вид. Необясними с никаква логика.

# 2 354
  • София
Ако въпросните жени полагаха поне малко усилие да прикрият страничните ефекти с малко по-подходящи дрехи, те щяха да изглеждат по-високи и по-слаби. Меркел и тя не е фиданка, дори я видяхме по бельо на постери, ама си ходи жената с подходящи дрехи като кройка и вид. Ако природата по някакъв начин не е дала хубави форми, то поне с дрехи може да се подобри положението.

Общи условия

Активация на акаунт