Зависимости между любовта и външния вид

• 93 511
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 2 325
  • София
И, без снимки на пластично-хирургови дами.   Mr. Green

Защо?
Защото нямат нищо общо с обикновените жени и просто няма база за сравнение.
София Лорен е на 78, ама мож ли я сравни с нашенските 78 годишни баби?
Затова!    Laughing
Говорихме за Ирена Кръстева - съвсем необикновено богата жена.  Wink Ти твърдиш, че не би могла да изглежда по-добре. Което е съвсем невярно твърдение. Иначе, специално за нея, аз смятам, че това едва ли е нейното съкровено желание. Властта сигурно й доставя доста по-рафинирани забавления.
Е, като е необикновено богата, що не изглежда добре?
Не е ли това въпросът, нали уж бедните били грозни? Thinking

# 2 326
И, без снимки на пластично-хирургови дами.   Mr. Green

Защо?
Защото нямат нищо общо с обикновените жени и просто няма база за сравнение.
София Лорен е на 78, ама мож ли я сравни с нашенските 78 годишни баби?
Затова!    Laughing
Говорихме за Ирена Кръстева - съвсем необикновено богата жена.  Wink Ти твърдиш, че не би могла да изглежда по-добре. Което е съвсем невярно твърдение. Иначе, специално за нея, аз смятам, че това едва ли е нейното съкровено желание. Властта сигурно й доставя доста по-рафинирани забавления.

Тя може да е и неземно богата, но не се движи в среди, в които трябва да изглежда като Мис Свят.Т.е., не е актриса, не е в Холивуд, не е Мадам .....   Mr. Green
Не твърдя, че не може да изглежда по-добре.Но да се сравнява с Клаудия Шифър?   Shocked
Да, може донякъде да подобри елементи на визията си, но пак ще изглежда като жена на 60.
Също като Ангела Меркел, Маргарет Тачър ....

Изобщо, в Бг тази мания по холивудски вид добива застрашителни размери.А от това страдат младите момичета, сдобивайки се с анорексия, булимия, депресии и т.н., в стремежа си да изглеждат като професионално гримирани чирози.

# 2 327
  • Варна
Най-добре е да изглеждат като ходеща реклама за тортите на Краса.

# 2 328
  • София
Много жени с обикновени средства се поддържат, без много пари. Да изглеждаш прилично облечена и поддържана не се иска толкова много. По- скоро тези с повече средства у нас преминават често към гротеската в желанието да изглеждат на 20, когато са на 50.

Една много добре поддържана жена, която с нищо не е красива по начало е Цветанка Ризова.

# 2 329
  • София
Една много добре поддържана жена, която с нищо не е красива по начало е Цветанка Ризова.

На мен ми изглежда като лелка, много по-възрастна от реалната й възраст.

# 2 330
  • София

Според Уикипедия е родена през 1958-ма година, познавам я и бях потресена като го прочетох, но не вярвам да е грешка.

# 2 331
  • София

Според Уикипедия е родена през 1958-ма година, познавам я и бях потресена като го прочетох, но не вярвам да е грешка.

Да, и аз го видях това. Връщам си думите назад за възрастта. Определено младее, но пак ми изглежда като лелка.

# 2 332

Не твърдя, че не може да изглежда по-добре.Но да се сравнява с Клаудия Шифър?   Shocked
Да, може донякъде да подобри елементи на визията си, но пак ще изглежда като жена на 60.

Аз съм съгласна с Красимира ( не е за вярване и то на тема за външния вид на жената  Laughing ).
Най големия проблем на обсъжданата жена са килограмите и, а това дали имаш пари или нямаш не прави по лесна борбата с тях, ако по начало на теб самия не ти пречи и не ти иде отвътре желанието да си по слаб.Особено пък ако си на такава възраст.Тя всичките си сили и средства да впрегне в това да подобри вида си, пак няма да стане красива, на всичкото отгоре е и на години.Защо и е да го прави?! Да, може да изглежда и малко по добре, но какво от това.

# 2 333
  • София

Не твърдя, че не може да изглежда по-добре.Но да се сравнява с Клаудия Шифър?   Shocked

Аз съм съгласна с Красимира ( не е за вярване и то на тема за външния вид на жената  Laughing ).
Най големия проблем на обсъжданата жена са килограмите и, а това дали имаш пари или нямаш не прави по лесна борбата с тях, ако по начало на теб самия не ти пречи и не ти иде отвътре желанието да си по слаб.Особено пък ако си на такава възраст.Тя всичките си сили и средства да впрегне в това да подобри вида си, пак няма да стане красива, на всичкото отгоре е и на години.Защо и е да го прави?! Да, може да изглежда и малко по добре, но какво от това.
Човек се поддържа от себеуважение и любов към себе си, каква друга причина е нужна?

Да, и аз го видях това. Връщам си думите назад за възрастта. Определено младее, но пак ми изглежда като лелка.
Тя е такъв тип, точно както изглежда днес така изглеждаше преди 15 години, дори днес изглежда по- добре. При не добри дадености по начало има поддържан вид и младее шокиращо.

# 2 334

Човек се поддържа от себеуважение и любов към себе си, каква друга причина е нужна?

Е и? Какво и е неподдържаното на въпросната? Мръсна ли ходи, без зъби или какво? Просто е пълна грозновата жена на 60 години. По какво разбрахте, че не се уважава, по това, че аз или някой друг ще я мислят за грозна?

# 2 335
  • София

Е и? Какво и е неподдържаното на въпросната? Мръсна ли ходи, без зъби или какво? Просто е пълна грозновата жена на 60 години. По какво разбрахте, че не се уважава, по това, че аз или някой друг ще я мислят за грозна?
Аз нямам предвид нея, а говоря по принцип.  Peace За нея не мога да кажа нищо, виждала съм я само на снимка.

# 2 336

Не твърдя, че не може да изглежда по-добре.Но да се сравнява с Клаудия Шифър?   Shocked

Аз съм съгласна с Красимира ( не е за вярване и то на тема за външния вид на жената  Laughing ).

Предполагам, че за себе си тя смята, че прави нужното, според годините и средата си.
Това, че не се вписва във форумските критерии, не е неин проблем, а на съфорумките-критички.   Laughing

# 2 337
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Краси, много малко са напълно несуетните жени, които биха се радвали на такова отражение в огледалото Peace.

# 2 338
Най големия проблем на обсъжданата жена са килограмите и, а това дали имаш пари или нямаш не прави по лесна борбата с тях, ако по начало на теб самия не ти пречи и не ти иде отвътре желанието да си по слаб.
Хехе! Това ми напомни на едни твои думи, казани преди години, които ми направиха силно впечетление и често си ги повтарям. Не цитирам точно: "Ще имаш хубава фигура ако желанието ти да изглеждаш добре е по-силно от желанието ти да се тъпчеш с вкусотии."  Wink

# 2 339
  • София
Краси, много удобно се плъзгаш по плоскостта Мис Свят, анорексия и Холивуд, но очевидно никой тук няма такава визия предвид. Излез на улицата, седни на някоя пейка в различни квартали на родния си град и вземи едно листче и бой какви и колко жени на възраст 55-65 виждаш като госпожата на снимката, и колко са с анорексично-холивудски вид. Едва тогава можеш да направиш извода накъде залитат жените на тази възраст.

Общи условия

Активация на акаунт