Зависимости между любовта и външния вид

• 93 515
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 2 310
Ако не можеш да убиеш прасето в себе си,колкото и да си богат,няма да си хубав!

Точно.

# 2 311
Е, Ирена Кръстева е на ....58 години, не работи в Холивуд, като как искате да изглежда една 60 годишна жена?
Като модел може би?

Ако посочената жена си смени фризьора, козметичката и свали няколко килограма, разликата ще е очевидна. Да, няма да изглежда като Клаудия Шифър, но поне няма да е такава гротеска.

А, сОпрете се малко.В стремежа си за "съвършенство" ставате смешни.

# 2 312
  • София
сори, ама някак странно изглежда жена с финансови и властови възможности да изглежда като лелката от Обеля 2! Тя и Анхела Меркел не е първа младост, нито е в Холивуд, че и Маргарет Тачър дори на по-сериозна възраст, и двете изглеждат добре, макар да не са красавици и с лифтинг.

# 2 313
И кумата ми е близо до тази възраст, но категорично не изглежда така.  Stop

Анди, Тачър вече, така да се каже, не изглежда никак.  Laughing

# 2 314
Според мен в случая Богиня е напълно права. Видът на лелка на жените се дължи именно да комбинацията излишни килограми + прическа. Не знам какво ги кара да се боядисват с това старомодно червено и да се стрижат като репи. Отврат е. Като добавим и вълнено право сако до под гъза и мокасини, картинката се завършва. И златни халкички на ушите.

# 2 315
Райна Кабаиванска на ... 78!

# 2 316
  • София
Това е типично за България, младите момичета дават всичко от себе си да изглеждат атрактивни, а масово жените над 30 изглеждат кошмарно неподдържани лелки. За над 40- 50 да не говорим. В други страни е тъкмо обратното, една средностатистическа французойка на 20 не блести с нищо, обличат се спортно, развлечено, повечето не се гримират, но на 40 обикновено става поддържана и добре изглеждаща дама, а на 50- 60 просто няма база за сравнение с връстничките и по нашенско.

# 2 317
А над 60 вече изглеждат като тъжни баби.

# 2 318
И каква е разликата между трите?
И трите изглеждат като 60 годишни лелки.
М. Тачър беше  с по-аристократично излъчване, ама това не се постига с дрехи...или го имаш, или не.

И, без снимки на пластично-хирургови дами.   Mr. Green

# 2 319
  • София
и откъде у лелките тази непреодолима любов към панталоните с дължина 7/8, комбинирани със сабо с висок ток, задължително с наднорменото тегло тип "ябълка" и нисък ръст. Забелязвам го и в София, и в провинцията.

Да, де, Тачър вече никак не изглежда, но навремето, когато все още се появяваше чат-пат нейна снимка из медиите.

Ами, Краси, майка ми е на 65, обикновена жена, със скромни финансови възможности, не е тип "кокона", външният й вид е скромен и спретнат, но никога не е изглеждала като лелка.

# 2 320
Някак се приема за нормално да затлъстяваш с възрастта и не правят никакво усилие да се борят с това. Така ми се струва.

# 2 321

Защо?

# 2 322

Защо?
Защото нямат нищо общо с обикновените жени и просто няма база за сравнение.
София Лорен е на 78, ама мож ли я сравни с нашенските 78 годишни баби?
Затова!    Laughing

# 2 323

Защо?
Защото нямат нищо общо с обикновените жени и просто няма база за сравнение.
София Лорен е на 78, ама мож ли я сравни с нашенските 78 годишни баби?
Затова!    Laughing
Говорихме за Ирена Кръстева - съвсем необикновено богата жена.  Wink Ти твърдиш, че не би могла да изглежда по-добре. Което е съвсем невярно твърдение. Иначе, специално за нея, аз смятам, че това едва ли е нейното съкровено желание. Властта сигурно й доставя доста по-рафинирани забавления.

# 2 324
  • вятър в маслините, вятър над хребета

Ако посочената жена си смени фризьора, козметичката и свали няколко килограма, разликата ще е очевидна. Да, няма да изглежда като Клаудия Шифър, но поне няма да е такава гротеска.

А, сОпрете се малко.В стремежа си за "съвършенство" ставате смешни.

Кое точно е смешното newsm78?

Общи условия

Активация на акаунт