Зависимости между любовта и външния вид

• 92 320
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 2 595
  • София
не съм говорила за теб. Това си е клише, и за мъжете, и за жените.

За Фидосова нищо не мога да кажа, все пак не съм мъж.

# 2 596
  • София
Че Фидосова е 250 килограма, сигурно има някакви здравословни проблеми.
Пък съпругът ѝ да не е Ален Делон, търсих му снимка, някакъв средностатистически шнорхел. А ако я е "взел" при по-приемливи килограми, имат деца, кво предлагате сега, да я сменя задължително, щото наднормена била?

Някой спомена обратната страна на медала по-назад, аз също се питам доста по-често - разни, я имат, я не 30 години, напомпали бирените шкембета с копресора, отворили гюруците, не се сещат един първи номер да ударят поне, облечени като за преспиване на гарата, как се уреждат пък те със секс, че и брак? newsm78

# 2 597
Ми ха де?
И не го умуват по форумите даже...

# 2 598
[

Верно? За самочувствие, нали така! Само дето самочувствието на жените се измерва основно с привлекателността им за мъжете, а не с броя дипломи, домакински умения или дали са летяли в Космоса.  Една жена няма да се депресира, ако е неука, ама гледай какво чудо става, когато започне да усеща, че е непривлекателна за мъжете! То не са диети, дрехи, грим, фитнес!

Анди, не зная какви жени познаваш, но от познатите ми една няма да си измерва самочувствието по горепосочения начин. Последното, което ми определя самочувствието е какво си е помислил Сульо или Пульо за мен.

# 2 599
  • София
софи, това, че не го казват, не означава, че не го правят. Природа, не мож я надви!

# 2 600
Всъщност Андариел е права. "За себе си" си е "за да ме харесат другите, та и на мен да ми стане готино" в огромния процент от случаите. Иначе нямаше да има разлика между вида ни вкъщи и вида ни навън. Не съм видяла жена, по която мъжете не въздишат, и която да има високо самочувствие. А и дълбоко се съмнявам, че ако излезем навън с идеята, че сме се "барнали" и сме супер, но предизвикаме обратната реакция, ще продължим да сме сигурни в собствената си преценка. Преценката винаги е И социално обусловена.

# 2 601
Oт преливане от пусто в празно забравяте основния фактор, а именно колко широк е кръгът от хора, чието одобрение ни е важно.
Колкото по несигурен е човек толкова по вирок кръг му е нужен, и макар че не е много правилно да се обобщава, средностатистическият човек се интересува от собствения си кръг- семейство, роднини, приятели, колеги, като само с малка част от тях отношенията биха могли да имат сексуален контекст.
Ако не беше така трябваше да сме полудели и/или да ходим с по едно перо отзад.
 Освен това в живота има и много други въпроси освен този дали си сексуално привлекателен.
Да не говорим, че понякога това може да бъде негатив, особено по отношение на служебни взаимоотношения, ама хайде, да не надскачаме все пак леката тематика.

Последна редакция: пн, 20 май 2013, 07:47 от Рокси

# 2 602
А пък аз искам да мога да отида до кварталната бакалия по пижама, като на Запад.  Crossing Arms
Хм... че аз ходя.. макар и не на Запад Simple Smile А в хотелите чат-пат слизам на закуска по нощница (над коляното Grinning). Това към коя възрастова група ме причислява?

Никаква идея нямам, но сериозно се замислих за основателна причина, която ми пречи да ида до магазина по пижама.  hahaha Сетих се само за липсата на джобове и нежеланието да привличам погледи.

"Толкова е грознаааа! Какво имаа тя, което аз го нямаааааам!  smile3514

Joy Joy Joy

# 2 603
Преди време и аз си мислех,че подсъзнателно жените се обличаме ( и изобщо стараем се за външния си вид ) основно подтиквани от вътрешното желание да бъдем харесвани от мъжете. Но всъщност определени неща ме накараха да осъзная, че ( поне при мен ) е по скоро друго - не бих облякла или променила нещо във вида си ( с което аз не се харесвам или чувствам комфортно ), заради чуждо одобрение, за да се харесам, дори и ако това е най желания мъж. Разбира се, че е хубаво да си харесван, но приятното е когато човек вижда одобрението в чуждите очи на това, което самия той е избрал за начин да покаже ( подчертае) външността си. И предполагам, че вероятно за повечето хора е така.

# 2 604
  • Бургас
Според мен си е до суета, до характер. Някои жени много се вглеждат във външния си вид, винаги са изрядни, нагласени, току минат покрай някое огледало и се застоят пред него.  Simple Smile За мен важи последното  Blush - много обичам да се оглеждам, да скубна някой косъм, да освежа червилото (мания са ми - добре, че не ги броя и не са скъпи), да попърхам с мигли. Имаме едно голямо огледало в офиса и не мога да мина равнодушна покрай него. Laughing Но далеч невинаги съм изрядна - ето днес се успах, не си сложих контактните лещи и съотвено съм с лупестите си глазанти, нямам спирала, ризата ми не е изгладена. Е, червилото не пропуснах, но... И ми е малко дискомфортно - далеч не заради евентуално мъжко не/внимание към мен (изцяло женски колектив сме, а и да не бяхме - не ми е приоритет да точат лиги по мен), а не знам - просто ми е търсене, като знам, че не съм се спретнала.
Жените, които се гласят заради мъже, някак си личат - друг тип гласене е това, друг тип поведение.

# 2 605
идеалната талия била вече 80 -85  Mr. Green

хайде на тутманиците Twisted Evil

''Идеалната талия при жените трябва да е 80-85 см. Но не повече, тъй като именно натрупаните в областта на корема килограми повишават риска от хормонални смущения.''

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5783111

краса да предложи на всяка с талия под посочената по една калорична бомба Crazy

# 2 606
Предлагам форумките да си премерят талиите и тогава да анализираме тази информация Simple Smile

# 2 607
Ей гиди, значи! Идеалната жена - 170 см, 77 кг и крушовидна форма!

На тортитееееее!  Joy Joy hahaha

"Но пълните хора са подложени на по-силен социален натиск.
Те получават по-ниски заплати, по-често биват уволнявани и са подлагани на унижения на работното място и в семейството.
Закръглените реагират на този натиск, като ядат повече. По този начин те развиват резистентност към стреса, за разлика от слабите."
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5570251

# 2 608
Това е поръчков материал.  Naughty Конспирация.

# 2 609
  • София
Къде е оня клип на една песен с една червенокоса, бела, дебела, дето зарязва работата си и купонясва като за последно?

Общи условия

Активация на акаунт