Зависимости между любовта и външния вид

• 92 334
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 2 580
Ми нямам.  Rolling Eyes

# 2 581
Е, хубава работа, връчи ги на К. заедно с една ножица и ще проимаш.

# 2 582
 hahaha Не е изключено да остана без ножица, обаче. Животът е тежка драма, да му се не види.

# 2 583
Все още мога да си позволя къси поли, 3-5 пръстта на коляното.
И си нося, когато ми е кеф.

Deep Blue Sea, какво й е късото на пола 3 пръстта над коляното  newsm78

Това с възрастта и аз не го приемам. Първо на жените не им пише годините на челото и нерядко 25-годишната изглежда по-възрастна от 35-годишната. Да не говорим, че младостта не е панацея да изглеждаш добре.

# 2 584
Все още мога да си позволя къси поли, 3-5 пръстта на коляното.
И си нося, когато ми е кеф.

Deep Blue Sea, какво й е късото на пола 3 пръстта над коляното  newsm78

Това с възрастта и аз не го приемам. Първо на жените не им пише годините на челото и нерядко 25-годишната изглежда по-възрастна от 35-годишната. Да не говорим, че младостта не е панацея да изглеждаш добре.

Малко като M. Obama с нейните "short shorts". Като видях снимката, те бермудки.  Joy

# 2 585
hahaha Не е изключено да остана без ножица, обаче. Животът е тежка драма, да му се не види.
И още по-тежко да стане, като вземе,че те загледа някой 75-годишен "юнак" ей тъй, както си се засилила към бакалията - ходи му обяснявай, че си на 35, маскирана на 70... Crazy

# 2 586
  • Канада
Wild poppy, сега може да не са точно 3, може да дойдат 5-7см.Трябва да си облека любимата черна рокля и да видя колко точно е над коляното.

# 2 587
  • вятър в маслините, вятър над хребета
мда, много показателно - хомосексуални мъже казват на жените как да се обличат, че да може тези жени да бъдат харесвани от хетеросексуални мъже. Ако един дизайнер е хетеро, по бива да обяснява какво да обличам, защото аз се обличам да ме харесват хетеросексуалните. Един хомосексуален мъж какво разбира от желанията на един хетеросексуален!  newsm78
Не всички жени се обличат с цел да са сексуално привлекателни. А хомосексуалните мъже обикновено имат високо развито чувство за естетика.

# 2 588
А пък аз искам да мога да отида до кварталната бакалия по пижама, като на Запад.  Crossing Arms
Хм... че аз ходя.. макар и не на Запад Simple Smile А в хотелите чат-пат слизам на закуска по нощница (над коляното Grinning). Това към коя възрастова група ме причислява?

# 2 589
  • София
мда, много показателно - хомосексуални мъже казват на жените как да се обличат, че да може тези жени да бъдат харесвани от хетеросексуални мъже. Ако един дизайнер е хетеро, по бива да обяснява какво да обличам, защото аз се обличам да ме харесват хетеросексуалните. Един хомосексуален мъж какво разбира от желанията на един хетеросексуален!  newsm78
Не всички жени се обличат с цел да са сексуално привлекателни. А хомосексуалните мъже обикновено имат високо развито чувство за естетика.

Верно? За самочувствие, нали така! Само дето самочувствието на жените се измерва основно с привлекателността им за мъжете, а не с броя дипломи, домакински умения или дали са летяли в Космоса.  Една жена няма да се депресира, ако е неука, ама гледай какво чудо става, когато започне да усеща, че е непривлекателна за мъжете! То не са диети, дрехи, грим, фитнес!

# 2 590
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ти пак почна да преливаш от пусто в празно Tired. Аз се обличам добре и за работа, а нямам никакво желание колегите ми да точат лиги по мен.

# 2 591
  • София
О, няма проблем, нека наливам от пусто в празно! Щом казваш, нека да е заради теб, ама като във вица за кокошката и петела - хвърляш по едно око да провериш ефекта.  Wink Спокойно, с всички нормални жени е така!

# 2 592
Всъщност, статистически мъжете (хетеросексуалните.. Simple Smile) мнооого рядко забелязват с какво точно е облечена една жена, дали си е сменила прическата, а за обувките и дума не става. За космите - тоже.

Привлекателността е толкова абстрактно и неуловимо нещо, че аслъ е преливане от пусто в празно, но поне е забавно. От друга страна - и аз като Шанталетка да почна Sunglasses - от време на време такива недоразумения се уреждат със секс, че направо не е за вярване как отсрещната страна не е сляпа, глуха и лишена от още 2-3 сетива. За да не бъда обвинена в голословие и сегрегация - Искра Фидосова е омъжена и с дете! Сигурна съм, че реалният живот предлага още такива примери.

# 2 593
  • София
ееех, как недоразуменията се уреждали със секс, пък добрите, мили, красиви и умни момичета оставали на сухо!  Laughing "Толкова е грознаааа! Какво имаа тя, което аз го нямаааааам!  smile3514

# 2 594
Не съм на сухо, Андариел, и изобщо от това не мога да се оплача в никой период от живота си. Просто гледам да внеса яснота, че на вкус и цвет... казало кучето и си облизало опашката Sunglasses

Всъщност, хайде - признай, че Фидосова е секси парче and - peace!

Общи условия

Активация на акаунт