Зависимости между любовта и външния вид

• 92 385
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 2 565
  • София
мда, много показателно - хомосексуални мъже казват на жените как да се обличат, че да може тези жени да бъдат харесвани от хетеросексуални мъже. Ако един дизайнер е хетеро, по бива да обяснява какво да обличам, защото аз се обличам да ме харесват хетеросексуалните. Един хомосексуален мъж какво разбира от желанията на един хетеросексуален!  newsm78

# 2 566
  • Канада
Не знам дали в България има такива предавния, но тук постоянно излизат някакви хора да коментират кой как да се облича.

Това определено ми  създава неприязън.

Търся линк да демонстрирам това

# 2 567
  • София
тук е същото - ако случайно се излъжа да прецъкам през каналите денем, и все се появява отнякъде някой такъв. Колко са хомо тези юнаци не знам, ама добре го докарват на лична визия и заявка. И се наричат "артисти", сигурно буквално взето от artist. Ако не е някакъв такъв индивид, е някоя набедена пипируда, познавачка на нощния живот.

# 2 568
Не знам дали в България има такива предавния, но тук постоянно излизат някакви хора да коментират кой как да се облича.

Това определено ми  създава неприязън.

Търся линк да демонстрирам това

Ти пък защо ги гледаш? Аз даже не зная, че ги има.

# 2 569
мда, много показателно - хомосексуални мъже казват на жените как да се обличат, че да може тези жени да бъдат харесвани от хетеросексуални мъже.

Laughing Готино.

Аз май никога не съм се замисляла дали ще се харесам на мъж, обличайки се еди-как си. Въобще от тази тема ми става ясно, че не съм жена.  hahaha

# 2 570
  • София
Един хомосексуален мъж какво разбира от желанията на един хетеросексуален!  newsm78

Важното е, че разбира от женските желания. Хетеросексуалният я забелязал, я не как е облечена жената.

# 2 571
  • Канада
На 70 искам да се обличам така/приблизително/ Wink

http://www.aolcdn.com/photogalleryassets/stylelist/465957/jane-f … -620bes070610.jpg

съжалявам, не мога да сложа снимката по друг начин.

# 2 572
  • До морето :)
И аз никога не съм се обличала с цел да се харесам на мъж, а аз да се чувствам комфортно.  newsm78
Иначе не знам за обличането, но мъжете с които съм говорила на подобна тема казват, че не харесват много гримирани жени. Допада им лек грим, почти незабележим.

# 2 573
  • София
ето, точно заради това хомо ще ти казват как да се обличаш!  Wink

# 2 574
  • До морето :)
Слушам и изпълнявам.  Laughing

# 2 575
А пък аз искам да мога да отида до кварталната бакалия по пижама, като на ЗападCrossing Arms

Преди 35 - никакво ходене до бакалията.  Naughty Поръчки по телефона и това е.

Абсолютно никакво мнение  Mr. Green дори да не ви се разрешава да излизате навън Simple Smile  Joy

Joy Joy

# 2 576
... но мъжете с които съм говорила на подобна тема казват, че не харесват много гримирани жени. Допада им лек грим, почти незабележим.

Отиди го кажи в темата за фотошоп Simple Smile опс имах предвид темата за гримове  Mr. Green

# 2 577
Имам дежа вю. В някоя от новите ни периодични теми за красота и душевно богатство вече детайлно обсъдихме лекия дискретен грим от десетина шишенца, тубички и кутийки.

# 2 578
Ама колега, сега трябва да отида за бира, че редовният снабдител е зает, не мога да чакам два месеца!  hahaha

# 2 579
В никакъв случай!  Naughty
Освен ако нямаш нацепени дънки, за да се маскираш на 70-годишна.

Общи условия

Активация на акаунт