Зависимости между любовта и външния вид

• 92 352
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 2 550
2.никой не би трябвало да налага мнението си относно кройка, дължина, цвят на дреха, облечена от друг.
Никой нищо не налага на никого. Аз не съм отишла да и кажа: виж трябва да свалиш тази къса пола, не ти отива, гледката която показва не ми е естетична.

Тук просто си казваме мнението. Simple Smile Не го налагам, не бих могла, нито искам.  Peace

# 2 551
Мен не ме вълнува кой как се облича или изглежда. Дали се съобразява с възрастта си,или с нещо друго. Казвам го съвсем честно. Но няма да забравя как веднъж една дебелана (сега ще скочите),която ми е съседка ми направи забележка,че не трябва да нося къси поли защото вече не съм била на 20 Rolling Eyes На "преклонната" възраст от 27 години облеклото явно трябва да е друго.Само дълги панталони. Grinning

# 2 552
Нещо май изгубих нишката на разговора. Ама да обобщя мнението си, че май доста превратно се тълкува: 1.всеки може да носи каквото си иска, 2.никой не би трябвало да налага мнението си относно кройка, дължина, цвят на дреха, облечена от друг.
Ако аз си имам някакви определени виждания за това как и колко от тялото си мога да покажа, то си е мой проблем. И е редно да прилагам тия свои възгледи само в собствения си гардероб. Но не смятам за уместно да си натрапвам мнението за това на каква възраст кой и какво трябва или не трябва да облича.
Няма такива правила - до 30 може, след 30 не може.

Моите виждания засягат мен. Все ми е едно кой друг какви прилага спрямо себе си.
Вместо снимки, вземам едно нетско изображение да си илюстрирам мисълта:

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 19 май 2013, 22:21 от Nickkie

# 2 553
  • До морето :)
Деловата пола не е ли е под коляното? В нашата Община не те пускат, ако ти се виждат колената, без значение дали си мъж или жена.
Иначе по принцип късите поли на мен не са ми удобни, все се чекна и кикерча нещо, но пък къси панталони със същата дължина си нося, пък даже съм и бременна.  Laughing

# 2 554
В синхрон сме, колега, по очите, да.  Sunglasses Мерси за справката.   bouquet

# 2 555
В една предишна тема по темата (!) се беше появила ей тази илюстративна снимка:

# 2 556
В синхрон сме, колега, по очите, да.  Sunglasses Мерси за справката.   bouquet

Е, възможно ли е да не сме.  Mr. Green

Лече-Буболече, показала съм минималната приемлива дължина на деловата пола (пак, за мен  Mr. Green) - точно до коляното, най-много 1 см над него. 1, не 3. Мисля, че на снимката на Рокси (Рокси, мерси) идва приблизително на proper, но откъм ямката не мога да преценя добре.

# 2 557
Аз пък смятам, че в такива теми трябва да има коментари само от жени над 35 години  Laughing
По младите явно имат някакви изкривени представи за 40 годишните и ни мислят едва ли не за баби Wink

# 2 558
Т.е., не могат да имат мнение дори по собствените си възрастови групи?

# 2 559
Абсолютно никакво мнение  Mr. Green дори да не ви се разрешава да излизате навън Simple Smile  Joy

# 2 560
Абе, Troy, остъй ги младите да си броят бръчките, да си крият застаряващите очи и да си носят там каквото си носят до под коляното.
Важното е да се  чувстваме уютно и комфортно в телата и дрехите си, а изборът на облекло да е защото така ни харесва, а не защото така трябва.

# 2 561
Покрай тази тема питах моя какво мисли за къси поли надянати на застаряващи задници и му обясних за какво става дума,а той така и не схвана за кво толков се дърпаме Simple Smile според него няма такова нещо щом си на 40 и трябва да надяваш дългите поли Simple Smile

# 2 562
А пък аз искам да мога да отида до кварталната бакалия по пижама, като на ЗападCrossing Arms

# 2 563
  • Канада
Аз много се дразня. когато някой моден гуру, обикновено хомосексуален, излезе по телевизията и започва да раздава модни съвети, като например :"над 40 не можело да се носят светли, изтъркани дънки". Ами какво да правя като много обичам да нося точно този тип дънки в свободното си време и през лятото.

Никога няма да облека дрехи, с които да изглеждам като лелка.  Naughty

Все още мога да си позволя къси поли, 3-5 пръстта на коляното.
И си нося, когато ми е кеф.

Ирпуц, не до бакалията, а до банката се ходи по пижама

# 2 564
Че какво ти пречи?

Общи условия

Активация на акаунт