Зависимости между любовта и външния вид

• 92 572
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Лошото при междинните похапвания (които могат да бъдат и калорични и обилни, но щом не се сяда на маса не се брои) е че и децата от много малки се свикват на такъв режим. Непрекъснато нещо се рупа ли рупа - солети, зрънчо, вафли .... Не че съм дебела (то и слаба не съм), но ми отне много време да свикна да не дъвча нещо почти непрекъснато. Като виден злояд, явно и мен са ми давали да си хапвам между храненията като дете.

# 586
Лошото при междинните похапвания (които могат да бъдат и калорични и обилни, но щом не се сяда на маса не се брои) е че и децата от много малки се свикват на такъв режим. Непрекъснато нещо се рупа ли рупа - солети, зрънчо, вафли .... Не че съм дебела (то и слаба не съм), но ми отне много време да свикна да не дъвча нещо почти непрекъснато. Като виден злояд, явно и мен са ми давали да си хапвам между храненията като дете.

Големите производители на бисквити, сокове и т.н, се опитват да наложат междинните хапвания като почти задължителен елемент като прокламират теорията "да се поглезиш, да се възнаградиш". Аз съм за честото ядене - 4-5 пъти на ден, но по малко, но в никакъв случай бисквити и сухари. И за да изглеждат по-здравословни, слагат по една ябълка до белвитата примерно и готово

# 587
аз пия сок от лимони или р-р на млечна киселина междинно. мъжът ми казва, че сигурно затова съм вечно вкисната Mr. Green Twisted Evil
вчера една приятелка предожи и люта чушка, за да се газирам тотално  Mr. Green

рядко си позволявам парче торта и ако се осмеля - си спомням колко ужасно беше когато бях дебела, как нито една рокля не ми ставаше и всичко ми минава като желание  Laughing

# 588
Абе аз ако ям междинни - ми се появява повече апетит да знаете, не че ми убива апетита от основното  Joy

# 589

BMI е лъжлив индекс. Не показва откъде идва теглото.

Пробвайте с BAI - http://bai.azarbadegan.net

# 590
какво е Hip circumference

# 591
Обиколка на ханш.

# 592
Много съм зле, мерси  Joy

# 593
Да, да ето я ССФ- безгрешната домакиня с перфектни мерки, дето не яде тестено, спортува по 2 пъти на ден и готви само полезни работи  Laughing Що не ви срещам на живо не знам   newsm78

# 594
Обиколката на талията също е много важна за здравето. Чувала съм от лекари, че само като видят "поясчето" около талията, което може да бъде хванато с ръка, и вече знаят най-вероятно какви болести ще изскочат на изследванията. Естествено това не важи за скоро родили жени, при които е нормално за известно време.

# 595
Ибсена, дай да си чукнем среща, че да се видим на живо.  Mr. Green

Ох, аз се похвалих порядъчно, че съм слаба обаче след великия зимен мързел задникът ми сериозно се разстресе и май трябва да тренирам, но как не ми се ходи по зали, а в къщи с клипчета не ми се получава. Няма ли някое домашно уредче за лесно стягане на задник?  Blush

Обиколката на талията също е много важна за здравето. Чувала съм от лекари, че само като видят "поясчето" около талията, което може да бъде хванато с ръка, и вече знаят най-вероятно какви болести ще изскочат на изследванията.

Обиколката на талията или натрупване на мазнини по нея? Чувала съм, че хората които са склонни да трупат в горната част на тялото са по-склонни към сърдечносъдови заболявания. Не че вярвам много де, звучи ми като хормоналните диагнози, които раздават маникюристките, които се базират на вида на ноктите.

# 596
Затлъстяването в областта на корема е опасно, тъй като мазнините се натрупват не само подкожно, но и около органите. А, от лекари знам, че тези мазниники не си стоят безучастно и спокойно там, а взаимодействат с останалите тъкани и променят някои процеси в тялото.

Скоро четох проучване, не знам, колко е обективно, според което последните 20-тина години се наблюдава промяна в напълняването на жените. Ако преди години, то е било главно в ханша и бедрата, сега дамите заповат да пълнеят подобно на мъжете - с паласки и шкембета.

# 597
Да, да ето я ССФ- безгрешната домакиня с перфектни мерки, дето не яде тестено, спортува по 2 пъти на ден и готви само полезни работи  Laughing Що не ви срещам на живо не знам   newsm78

нещо ни бъркаш с красимира май всичките  Wink

# 598
Хора, хайде мерките и теглилките в отчетните при диетите, а рецептите в готварския.

# 599
  • София
Ама това е таблица за деца и тийнове, Третият.
Иначе в тази твоята ние можем да се мерим. Simple Smile

нещо ни бъркаш с красимира май всичките  Wink
Аз съм с перфектни мерки, обаче ям тестено /до 14.00 следобяд и закупено от проверена хлебарница, в която дори и брашното е тяхно собствено производство/, зорлем спортувам, защото мразя и готвя единствено и само полезни неща.
Ама не съм съвсем домакиня, но ако те удовлетворява, можем да се видим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт