Зависимости между любовта и външния вид

• 93 208
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 60
Темите в даден момент винаги стават дебели /слаби,  красиви /грозни, умни /тъпи

Защото форумките скачат да отговарят на най-лесния въпрос, а не на зададената тема. Дежурният отговор по която и да е тема на малка, но очевадна групичка тука е "аз пък съм слаба/красива". Направо да то дойде да предложиш в отчетния да си има тема "Колко слаба и красива съм днес, ура", за да може там да концентрира тази енергия (да обясняваш на непознати по форумите за великолепието си).

Цитат
един хубав бой

Тука се оформи предложение май  Twisted Evil

# 61
Познавам жена която през бременноста напълня драстично.
След раждането успя да свали повечето ,е не всичките но пък така по пухкава и отиваше
Но след това и се случиха ред лоши неща
Първо втора бременност патологична ,завършила с мъртъв плод в 6 месец
После почина баща и ,две години след баща и почина брат и на 26 години,после внезапно почина и майка и
На стресова основа напълня доста,но съпругът и никога не е казал нищо за това.Имат две деца и 22  годишен брак
Така че ако има обич и уважение не мисля че килограмите са причина за  нещо

# 62
Познавам семейство,където жената е хубава и с перфектно тяло. Ами негодникът и изневерява с доста по-грозна от нея.

Мда, по-добре бъди грозна, за да не ти изневеряват с чужди ли   Joy

Няма мъж на таз планета, който да не иска хубава жена до себе си. Хубостта сама по себе си е разтеглива, естествено, нито пък това искане става факт задължително. Но ако можеше в един друг свят - всеки би си избрал красив партньор. То затова всички ахкат по хубавите актьори и момичетата тайно си мечтаят за такъв като тях...

# 63
Цитат
Напротив. Възпитан, мил, интелигентен. Не напразно пуснах темата. Ако беше некой мачо мен, мислещ с пенис, не с мозък, нямаше да ми направи впечатление.

Думите които е казал за съпругата си говорят че е точно обратното-невъзпитан ,груб и тъп мислещ с пениса си

# 64
  • София
Темите в даден момент винаги стават дебели /слаби,  красиви /грозни, умни /тъпи

Защото форумките скачат да отговарят на най-лесния въпрос, а не на зададената тема. Дежурният отговор по която и да е тема на малка, но очевадна групичка тука е "аз пък съм слаба/красива". Направо да то дойде да предложиш в отчетния да си има тема "Колко слаба и красива съм днес, ура", за да може там да концентрира тази енергия (да обясняваш на непознати по форумите за великолепието си).

Нормално, аз лично не се сещам за много места, на които една жена може свободно да говори за това, че е слаба и красива, и великолепна. Wink

# 65
  • София
Ако хората се зарязваха толкова лесно, заради промени във външния вид, не знам на къде би отишъл светът.
Моят мъж оплешивя, аз нашишкавях, а бях супер кльощава, но пак си се харесваме и си правим комплименти всекидневно. Че и други работи продължаваме да правим с успех. Ми кефим си се един на друг, дано и занапред да е така.

# 66

Всички познаваме жени  Wink. Някои са слаби, някои не са, някои нямат деца, други имат 3-4, някои ги мъжете им ги обичат, други-не точно и т.н.; ама нали няма сега да се замеряме с техните истории. Понеже не са пълната картинка, а избирателно взета само една краска от нея.

В твоята история, например прозира поведението "ядене за комфорт" при дълъг период на печал, може би и депресия, ама ние като невинни слушатели какво да извадим от преразказа, който свързва този факт с оцеляването на брака, не знам. Хората седят заедно не само заради велика либов, а по навик, заради децата, от удобство, страх и подобни. Така че примерът "познавам жена дето е хем дебела, хем с мъжа си" май не помага особено.

# 67

$hantal off въобще не бъди сигурна ,че втората ти бременност ще е като първата .

Е как. newsm78 То от мене си зависи. Нали аз ще определям какво и колко да ям през бременосттта. Като бях бремена за миг не съм се лишила от нещо , ядех каквото и колкото, ми се ядеше и пак качих само 10- 12 кг. Аз си познавам тялото, и да искам трудно пълнея, виж отслабвам много лесно.

Скрит текст:
Браво на теб, но не всички притежават този ген. Колкото и да не ти се вярва има жени, които без да се тъпчат, дори без да променят начина си на хранене през бременността, качват доста кг. И аз си мислех, че защото винаги съм била слаба, спортуваща и майка ми и леля ми са качили малко като са били бременни, ще излезна от родилното на кг. от преди да забременя, но излезнах с 12 кг. отгоре, които ми костваха огромни усилия да сваля. И успях само 10 и то след хранителен режим като спрях да кърмя и мноооого тренировки от третата седмица след раждането. Случвало ми се е да подскачам с гиричките в нас в 5h сутринта и 12h вечерта.

А тоя мухъл вместо да коментира катовете на жена си да хване да поеме грижата по децата, за да си обърне жената внимание и да извади едни 10 хилки, за да си оправи това, което не му харесва.

# 68
$hantal off едно е да родиш на 20, а съвсем друго на 30 или на 35г. А съвсем различно е да раждаш всяка година............

Аз първото го родих на 20, второто на почти 33. Никаква разлика нямаше.

# 69
....Колкото и да не ти се вярва има жени, които без да се тъпчат, дори без да променят начина си на хранене през бременността, качват доста кг. ...

честно казано - това изобщо не го вярвам Peace

не знам как ако не поемаш свръхкалории , качваш. напълняването не е от нищото, ей така, от въздуха - а от поемането на излишно калорична храна, от невъзможността да се контролираш, от компенсирането и задоволяването на някакви емоционални потребности с храна, вместо с реалната нужда.

10 килограма за една бременност не е драма, драма е ако останат и след приключването и  Peace

--------
$hantal off едно е да родиш на 20, а съвсем друго на 30 или на 35г. А съвсем различно е да раждаш всяка година............

Аз първото го родих на 20, второто на почти 33. Никаква разлика нямаше.

аз съм почти с такава разлика родила - за мен имаше  Peace. във втория случай свалих килограмите много по-трудно. за мен е безумие /наблягам на за мен/ брменност след 30-32 г

# 70
Познавам семейство,където жената е хубава и с перфектно тяло. Ами негодникът и изневерява с доста по-грозна от нея.

Мда, по-добре бъди грозна, за да не ти изневеряват с чужди ли   Joy

Няма мъж на таз планета, който да не иска хубава жена до себе си. Хубостта сама по себе си е разтеглива, естествено, нито пък това искане става факт задължително. Но ако можеше в един друг свят - всеки би си избрал красив партньор. То затова всички ахкат по хубавите актьори и момичетата тайно си мечтаят за такъв като тях...

Не казах това Вилико. А това,че си слаба не те прави автоматично щастлива или обичана.

# 71
Ако хората се зарязваха толкова лесно, заради промени във външния вид, не знам на къде би отишъл светът.

Не знам защо му на светът да ходи на някъде, но факт че хората (по-често мъжете) зарязват много лесно заради външен вид.

# 72
Сега може и да ме изядете за обяд, но помнете, че това ще ви навреди на килограмите  Mr. Green Та по същество: истината е, че много голяма част от жените започват да ядат като невиждали по време на бременността без ни най-малка мисъл да се ограничат (знам, че им се яде, ама!) с оправдания от рода на "ям за двама", "за да е здраво бебето", "на него му се яде" ( Shocked ) и после резултата е.... ясен е. Но тук идва и по-лошата част - приема се, че раждала жена е нормално да е дебела, грижи за детето, друго трето, мързел и липса на воля за отслабване....

То не, че нещо, ама и аз бих се подразнила. Не бих искала мъжът ми да стане 180 кг., най-малкото ще ми отиде сексуалното желание. Любовта разбира се ще си остане и в един момент ще сме като съквартиранти, ама уважаващи се.... Е мерси...

# 73
Хвърлейки бегъл поглед на българските мъже, сърцето ми се свива за бъдещето на децата ми. Такива красота и финес лъхат от тях, че родилите им, деформирани съпруги са им в пълно съответствие.

# 74

$hantal off въобще не бъди сигурна ,че втората ти бременност ще е като първата .

Е как. newsm78 То от мене си зависи. Нали аз ще определям какво и колко да ям през бременосттта. Като бях бремена за миг не съм се лишила от нещо , ядех каквото и колкото, ми се ядеше и пак качих само 10- 12 кг. Аз си познавам тялото, и да искам трудно пълнея, виж отслабвам много лесно.
Ако съдя само по себе си и аз бих била категорично на твоето мнение ,но имам примери за слаби жени които не са яли като за световно и пак са качили доста .

Общи условия

Активация на акаунт