Зависимости между любовта и външния вид

• 93 257
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 90
  • Насред хаоса
Анджък де. Ама все към жените са претенциите и критиките.
Защото на жените толкова им е акъла. Към мъжете има също толкова основания за претенции, дори и не само заради естетиката, а защото едно шкембе или 20- 30 кг отгоре са зле за здравето.
Напълно съгласна! Не знам обаче защо доста жени спестяват на мъжете критиките за каквото и да било, обаче към други жени са безпощадни.

# 91
Е, те мъжете щото не раждат се имат за вечните левенти. Mr. Green

Може да си слаб и пак да си с щета от брем. и раждане ...моля ви , ако щетите от една бременност бяха само килограмите...ехеее берекет версин, както се казва. Щетите са до ген преди всичко и после до правилно хранене и поддържане на форма. Знаете го. Това че някои нямат или  омаловажават дребните си последствия в сравнение с тези на напълнелите, съвсем не означава, че нямат такива.
Пример - слаба съм, раждала съм 2 пъти и всеки който ме види реагира така Shocked, когато разберат, че имам 2 деца. т.е. дивят се, че нямам щети един вид. И това не ме ласкае, това си е факт , който още от малка си го нося - ген се нарича. Истината е , че аз си знам дали имам или нямам такива реално. Определено в моите очи имам, но си живея с тях в мир и спокойствие. Чудо голямо, ако не е раждането щети ще нанесе нещо друго, физиката е подвластна на времето дори и с поддържане и перфектен ген.
Мъжът не е прав, това не е начина да мотивира жена си.  Crossing Arms

# 92
  • София
Аз просто категорично отказвам да повярвам, че някои от мненията в темата са сериозни Rolling Eyes Или си пишем ей така, празни приказки, щото в нета всеки може да си каже, каквото му скимне, нали...или този герой от първия пост има много сродни души във форума, лика-прилика просто...
Клиширано или не - морал му липсва на това общество, мили дами, във всяко отношение, както се оказва, вкл. и вътре в семейството...Морал, култура, човечност. Що така не ги харесвате тези нещица? Старомодни ли ви се струват?

Какво общо има морала с това, че дори Брад Пит с мустаци и шкембе би предизвиквал у мен само смях.
Това не означава, че ако съм омъжена за него бих го зарязала заради едните мустаци и шкембе, но външният вид е от значение и колкото и да лицемерстваме и да казваме, че не е няма да променим този факт. С уточнението, че външният вид не е най- важното, разбира се, поне не и в брака, но пък брака си е връзка, включително и сексуална такава.

# 93
С риск пак да се появи некоя красавица-отличничка, която ще ни обясни какво е ред на Фурие и ще ме прати в музеите, искам да попитам защо масово  красотата се свързва с конкретни и строго ограничени физически мерки.
Изключая елементарните и любими крайности, но на прима виста се сещам за привлекателни плешиви мъже, привлекателни ниски мъже- все непростими неща тук във форума. Сещам се и индивиди, които успвят да обезличат чудесна физика с ужасни неща- било то видими, или невидими.
Същото и за жените.
В тоя ред на мисли, любовта ми е зависима от това, което става вътер в главата му, а не от това дали на главата му има коса например .

# 94
  • София
С риск пак да се появи некоя красавица-отличничка, която ще ни обясни какво е ред на Фурие и ще ме прати в музеите, искам да попитам защо масово  красотата се свързва с конкретни и строго ограничени физически мерки.
Изключая елементарните и любими крайности, но на прима виста се сещам за привлекателни плешиви мъже, привлекателни ниски мъже- все непростими неща тук във форума. Сещам се и индивиди, които успвят да обезличат чудесна физика с ужасни неща- било то видими, или невидими.
Същото и за жените.
В тоя ред на мисли, любовта ми е зависима от това, което става вътер в главата му, а не от това дали на главата му има коса например .
Привлекателните хора са привлекателни не само с физика, така е, но вероятно от това с какво друго освен с тялото си си привлекателен зависи какъв е шанса да те зарежат ако оплешивееш или пуснеш мустак. Някои хора градят връзки основно на база чисто физическо привличане, какво да се прави.

# 95
И разчитат, че чисто физическото привличане ще запази връзката им.
И все пак, ако опрем до примери за грозни красавци, то едва ли мога да посоча две такива дами, докато мъже в изобилие.

Последна редакция: пт, 19 апр 2013, 14:57 от Касита

# 96
  • София
Какво общо има морала с това, че .......Това не означава, че ако съм омъжена за него бих го зарязала заради едните мустаци и шкембе,
Ами ти си го написала кое е общото. Аз не лицемернича, напротив, написала съм си мнението за външния вид и привлекателността. Но тука се размахват едни мерки, едни прелести, ще каже човек че само слабите са привлекателни и само мъжете с коса правят секс...Зарязвай го тоя Брад Пит, кво ше го правиш с т'ва противно шкембе Laughing

# 97

И все пак, ако опрем до примери за грозни красавци, то едва ли можа да посоча две такива дами, докато мъже в изобилие.

Именно.

Зарязвай го тоя Брад Пит, кво ше го правиш с т'ва противно шкембе Laughing

Той пък кога пусна шкембе?  Shocked

# 98
  • София
искам да попитам защо масово  красотата се свързва с конкретни и строго ограничени физически мерки.
Ами аз лично красотата определено я свързвам с някакви физически дадености. Въртят ми се в главата разни гръцки статуи, Микеланджело и пр. хубавини. Но привлекателността, особено сексуалната привлекателност, определено няма много общо с красотата и пропорциите. Виждала съм и мъже, и жени, които не мога да нарека красиви, някои са си откровено грозновати и странни, но пък колко са атрактивни, магнетични...Вкус!
Съвсем избягахме от темата май.

# 99
"Любовта е дълготърпелива, пълна с благост, любовта не завижда, любовта се не превъзнася, не се гордее,не безчинствува, не дири своето, не се сърди, зло не мисли, на неправда се не радва, а се радва на истина;всичко извинява, на всичко вярва, на всичко се надява, всичко претърпява.Любовта никога не отпада, а другите дарби, ако са пророчества, ще престанат, ако са езици, ще замлъкнат,
ако са знание, ще изчезнат..."

Зависимост между външния вид и любовта не съществува, ако съществува Любов.

# 100
  • София

Зависимост между външния вид и любовта не съществува, ако съществува Любов.
Виж това и после говори така категорично

# 101
Аха. Дадохме себе си за пример, някои казаха, че отговорът 48 (кг), пък и цитати от Библията дойдоха (Коринтяни 13), и на Брад Пит не му беше простено. Какво повече може да иска човек от една тема  Grinning.

# 102
Да ти хареса някой визуално или да те првилича не значи, че го обичаш. Съгласна съм с  ticket. Peace

# 103
  • Варна
Аха. Дадохме себе си за пример, някои казаха, че отговорът 48 (кг), пък и цитати от Библията дойдоха (Коринтяни 13), и на Брад Пит не му беше простено. Какво повече може да иска човек от една тема  Grinning.
Joy
Форумът е всеобхватен!

# 104
  • Майничка
...Виж това и после говори така категорично...

Ох, честно, Милото и с 30-40 кила отгоре още ми прескача сърчицето, като го съзра, ама ако го видя с такваз комбинация риза и връзка - дотам ще съм с любовта, подозирам! hahaha

Общи условия

Активация на акаунт