Зависимости между любовта и външния вид

• 93 274
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 105
Знаеш ли, конкретно този не го познавам като простак. По-скоро като ужасно влюбен в жена си. Интересна ми беше метаморфозата. Не съм ги виждала от времето малко преди раждането на първото им дете.
Честно казано, преди да съдя за човека и просташката му постъпка, бих се замислила като какъв го познавам, как се държи по принцип и т.н. Защото понякога човек, особено в такава, мъжка компания, е склонен да се държи доста странно. Напълно възможно е човекът да си обича жената, да няма проблем с външния й вид и т.н. и просто да се е изцепил, щото му се е видяло адекватно на обстановката. Освен това е възможно мъжете да са предали не съвсем точно разговора и ей така, с непознаване на обстоятелствата, при които е казал репликата и с непознаване на точната реплика, като нищо ще го обявим за обесване, без да е виновен Laughing

# 106
  • София
Аха. Дадохме себе си за пример, някои казаха, че отговорът 48 (кг), пък и цитати от Библията дойдоха (Коринтяни 13), и на Брад Пит не му беше простено. Какво повече може да иска човек от една тема  Grinning.
Ако има пълно щастие то е тук. И на Брад Пит дори да му простим с някои уговорки скивай Аксел Роуз как се е променил и без да е раждал изобщо

Fairy Така е, нали вече се каза да пледира временна невменяемост, може да е следродилна депресия просто.

# 107

Fairy Така е, нали вече се каза да пледира временна невменяемост, може да е следродилна депресия просто.

Аа, добре, добре, аз не дочетох до края, та съм пропуснала, но щом още не сме го обесили човека, бива Laughing

# 108
Можете ли да предположите, че ще обичате този мъж, да речем, съдейки по външния му вид? Или сте по-склонни чисто хипотетично да отдаде чувствата си на този?
Външният вид лъже, а когато човек няма друго освен очи, става страшно.

# 109
  • Варна
Да, бих могла да обичам първия показан. Даже го предпочитам, честно.
Не разбирам какво се опитвате да докажете? Ясно е, че външният вид е важен, но не е единственият фактор в любовта. Дори не е най- важният.

# 110
Опитвам се да ти кажа, че голяма част от хората ядат, спят, избират съпруги/зи, коли, жилища, дрехи, съдят и каквото се сетиш още с очите си. Само с тях! И нищо не преминава след зрителните нерви.

# 111
  • Варна
Съгласна съм! Ама какво ти дреме за тази част от хората!?  Laughing

# 112
Нищо. Дори и не ги наричам простаци, щом не харесват Черепа или напълнелите си жени.  Laughing

# 113
Черепа или Дж. Бътлър?  hahaha

# 114
  • Канада
Касита, бих могла да се влюбя и в първия, и във втория.
Зависи все пак от личностните качества.

Ако любовта зависеше от красотата, как да си обясним тогава защо посредствени на външен вид хора, са обект на силни страсти.

Факт е обаче, че сексулното привличане зависи от външния вид.
Имала съм разговор с моя мъж, и той категорично отрича, че ако напълнея с 20+ кг, ще спре да ме желае.
 Надявам се да не се налага да разбирам вярно ли е или не.

# 115
Черепа или Дж. Бътлър?  hahaha

Нали? Дадох ги за пример, понеже вторият е така харесван от повечето, а при първия качествата са други... Mr. Green

# 116
  • Под гъбата
Оставете и раждането на дете- една болест също може да доведе до пагубни щети за тялото.
Това щях да напиша, но ти си ме изпреварила!
Няма да защитавам нито мъжете, нито жените. Миналата седмица бяхме на едно парти. Двойка на средна възраст, дамата с леки корекции на бюст и устни. Мъжът по -нисък от нея, плешив и смрадливец ужасен. Цяла вечер той на всеослушание я хвали колко му е хубава жената, а аз и се чудих как го търпи такъв смръдльо.

# 117
И коя жена се харесва сама себе си с 20-30кг отгоре? Тогава защо мъжете да нямат товаправо?

# 118
И коя жена се харесва сама себе си с 20-30кг отгоре? Тогава защо мъжете да нямат товаправо?

Ооо, пълно е с такива...
Какво друго да кажат, Вили  newsm78
Другото изисква усилия, не само желание

# 119

Ооо, пълно е с такива...
Какво друго да кажат, Вили  newsm78
Другото изисква усилия, не само желание
И кое точно му е лошото, ако се харесваш дебела?

Общи условия

Активация на акаунт