Зависимости между любовта и външния вид

• 94 404
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Ооох, и тяхната не е лесна! Май Краси позна за жената-трофей, чиято роля е да блести.  ooooh!

# 376
Няма гняв към средната класа.
А само към един определен вид мъже.За които жената е просто още една придобивка и нищо повече.А такива мъже има във всички класи.

Цитат
а неговото отношение................. е желание да и съдейства да възвърне формата си и оттам е провокирано това изказване за тотал щетата.
Което пък на мен ми е много по-близо до понятието "любов", отколкото да му е все едно и само да повтаря как си я харесва и така и да му е все едно, нали е родила трите деца.

Ако това е вярно, той щеше да е загрижен за жена си, а не отвратен от вида й.
И щеше да прави всичко възможно да й съдейства и помага за всичко, включително и за външния й вид, а не да ходи да разправя  на аверите си в  какво се е превърнала.
Никаква любов и подкрепа не виждам аз тук.
А само един егоцентрик, разочарован, че жена му се е скапала след няколко години "игра " с нея, точно като остаряла играчка.

# 377
  • София
В такъв случай, тази жена има пълната възможност да се възстанови.
А и понякога човек има  нужда от някой по-активен, по-настоятелен в позицията си, за да го стимулира.
Понякога има такива периоди, в които има склонност човек да изпада в летаргия и да се отпуска. И е хубаво да има кой да ти бие един шут, за да се се отърсиш и да се вземеш в ръце.

Добре, де , Красимира, ние гадаем какво е.
Нека Касита каже, те са нейни приятели, не мои, аз не ги познавам.
Моите предположение идват от собствената ми позиция и гледна точка.
Аз, моите близки бая ги, хм, стимулирам, да речем, когато са в подобна ситуация.
Не махвам с ръка да им кажа, че и така са си добре.

# 378
  • София
Ооох, и тяхната не е лесна! Май Краси позна за жената-трофей, чиято роля е да блести.  ooooh!
То всяка жена е трофей по един или по друг начин, но тази явно освен външността си няма много други активи. Нали по- рано говорехме за среди и хора, за които външността на жената е най- важна, вероятно случая е такъв. Това не прави изцепката на мъжа по- малко просташка, но щом той се грижи за децата, става нощем и недоспива е възможно да има следродилна депресия, т.е. временна невменяемост. Наскоро срещнах познат, на който му се е родило второ дете и ми обясни как ако едно дете ти скапва качеството на живот, то две ти го скапват на квадрат. Щастлив си е с двете деца, но просто преуморен, това от моя гледна точка.

Касита, права си, че много жени са постоянно на диета, но обикновено те се стараят и като родят пак да са перфектни и гладуват ако трябва, но влизат във форма. Останалите просто често качват твърде много по време на бременността или отлагат твърде много възстановяването на формата и с преумората се оказва изведнъж, че са минали няколко години, а жената е даже с повече килограми отколкото след раждането.

# 379
  • София
абе, какви са тези приятели, дето си разнасят жените и ги обиждат така! Толкова грубо отношение, ако ще дворец да й построи, не зная кой нормален човек може да приеме! Все пак е майка на децата му, не на филанкешията!

# 380
Средата, в която се движа покрай съпруга си, са завършени егоцентрици- така е. И, да на вида се държи, но не само на този на половинката, но и на собствения. Но сме далеч от това да усещаме партньорите си като трофей.
Интересно, но аз мисля, че любовта е доста егоистично чувство. И обичайки, обичаме заради себе си преди всичко. И е нормално да искаме от обекта на любовта ни.

# 381
Няма лошо да му се ще жена му да е във форма, но е немислимо да обсъжда външния й вид или други кусури с приятелите си.

# 382
Не, не е немислимо, невъзпитано е. Но постоянно се прави. Макар да подозирам, че тук, във форума няма да си го признаете.  Grinning

# 383
  • София
абе, какви са тези приятели, дето си разнасят жените и ги обиждат така! Толкова грубо отношение, ако ще дворец да й построи, не зная кой нормален човек може да приеме! Все пак е майка на децата му, не на филанкешията!
Как какви, простаци. Ако имаш предвид моя познат, той не е казал нищо за жена си, просто се оплака, че му се е скапало качеството на живот и напълно му вярвам, само едното недоспиване е достатъчно за подобна констатация. То не е казано, че като искаш да имаш деца и ги обичаш нямаш право да се оплакваш от нищо. Wink

# 384
Много повече от невъзпитано е. Демонстрира нагласата и отношението към нея и гледната му точка за смисъла от двойката/семейството.

# 385
  • София
не, имах предвид главния герой на темата. Това с щетата е отвратително.

# 386
Явно на мен ми е лесно да приема подобни думи, макар да разбирам и остро осъждам просташката им същност, защото не вярвам, че съпругът ми е женен само за доброто ми сърце и богата душевност, ерудиция и интелект.  Sunglasses

# 387
  • София
е, а ако утре се скапеш тотално какво ще се случи, ще те смени ли? Или ще започне да мрънка пред приятели, че си тотална щета?

# 388
  • София
Явно на мен ми е лесно да приема подобни думи, макар да разбирам и остро осъждам просташката им същност, защото не вярвам, че съпругът ми е женен само за доброто ми сърце и богата душевност, ерудиция и интелект.  Sunglasses
Това няма нищо общо, аз съм пределно наясно кое в мен с какво е ценно, но такива коментари говорят лошо за мъжа, не за жена му, само за нейния вкус към балкански мачо типаж.

# 389
Едва ли, но не очаквам да ме гледа със същите очи. Поне съм наясно с човека до себе си. Simple Smile Аз също не бих била същата към него, ако стане 150 кила. От хората съм, които обичат с очи.

Аз също не очаквах да говори по този начин за жена си, Бояна, вероятно, както обича да казва майка ми- крушката си има опашка.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт