Зависимости между любовта и външния вид

• 92 315
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 645
  • София
а аз казвам, че дори с мускули, мацката на снимката изглежда с повечко килограми, защото краката са къси, а задникът голям. Просто жената не е с кой знае колко стройно телосложение.

# 646
Трой, защо не започнеш със себе си.

Нямам нищо напротив, но не съм аз тази която определя другите като трътлести, късокраки и т.н.
Редно е тези които правят тези определения да покажат от каква гледна точка ги правят и да онагледят доказателствата си  Mr. Green
Пък колкото за мене , аз съм повече от идеална Simple Smile ей ма на аватара . Mr. Green

# 647
Аз съм го правила този номер.
Едни около 7 кила се опитах да ги редуцирам с фитнес.
Ама добих вид на добиче.

В какъв смисъл вид на добиче? Наедряла си или какво?

# 648
  • София
Аз съм го правила този номер.
Едни около 7 кила се опитах да ги редуцирам с фитнес.
Ама добих вид на добиче.
Лошото е, че съветите на инструкторите, демек "специалистите", са такива обикновено. Никоя жена не иска да заякне, тъкмо напротив и затова си има начини, подходящи упражнения и по подходящо време. Никога не давайте да ви слагат тежести по фитнесите, най- добрите упражнения за ръце с превят с тежест до 500 грама. Същото е и за всичко останало. Но инструкторите искат да пренесат програмите за мъже върху жени и упорстват, не разбират как така не е подходящо. Утре и те няма да се загледат по заякналата жена, но важното е време да минава, работа да се върши.

# 649
а аз казвам, че дори с мускули, мацката на снимката изглежда с повечко килограми, защото краката са къси, а задникът голям. Просто жената не е с кой знае колко стройно телосложение.

Хубу де, покажи най накрая какво трябва да бъде идеалното тяло Simple Smile цялото това плюене по жената ми намирисва на огромно желание да покажеш своето  Mr. Green

# 650
Между двете снимки на мацката по бански има разлика. Не е уау, но я има.

# 651
Eстествено, че има разлика в снимките. Освен това нали се мерят обиколки, за да видиш дали отслабваш. Как ще отслабнеш с много килограми красиво, ако не спортуваш?Това ще се съпроводи с увиснала кожа, която дори и да я напъхаш в тесни панталони и поли и да изглеждаш добре с дрехи, няма как да изглежда красиво без тях. Аз много повече бих се уплашила от увиснала кожа, отколкото от наднормено тегло. Честно казано, предпочитам да отслабвам бавно със спорт, отколкото първо да си докарам висящи телеса и после да ги стягам. Което въобще не е сигурно, че и ще стане.
Освен това нали тук се обсъждат зависимости между любовта /или май не съвсем любовта Laughing/ и външния вид. То пък голяма файда да имаш партньор- слаб, без никаква физическа издържливост.

Последна редакция: сб, 27 апр 2013, 07:51 от valerie

# 652
  • София
Трой, с удоволствие бих показала снимка на тяло,което ми харесва, но нямам навика да се ровя по разни сайтове с картинки, нито ще покажа снимка на някой познат. Просто си представИ момичета/жени над 1,75 и с дълги крака и ръце. Обикновено с такава височина върви и малко дупе с малки гърди. Горе-долу като манекенките, но не толкова  слаби. Или пък дори да не са високи и слаби, но с пропорции на балерини. В най-добрия случай ще покажа снимка на някой модел, и трябва да добавиш няколко въображаеми килограма.
Лично аз не харесвам мускулести жени, поне не толкова мускулести, че да им личи. Точно както Ази каза, приличат ми на добичета, дори походката им се променя. Харесвам жени с грациозна походка, макар и да не са особено хубави, затова според мен танците под всякаква форма са подходящи като форма на раздвижване.

# 653
Ти съвсем се отплесна Simple Smile какви балерини какво чудо. И няма такова условие, че една жена висока 1.75 била с малко дупе и дълги ръце и крака Wink Повечето жени, които ппознавам и са на тази височина са тип крава без никакъв финес, камо ли да изглеждат като балерини  Mr. Green
И хайде след на земята, жената изглежда повече от добре и такова тяло би било мираж за много от жените в форума!

# 654
  • София
обикновено така върви - малко дупе с малки гърди, а дълги крака с голямо дупе просто рядко ще видиш, да не говорим дълги крака с голямо дупе и големи гърди! Затова жените често си слагат силикон в гърдите, а има и такива, които си слагат и в дупетата, защото е привлекателно дългокрака, с дупе и големи гърди, ама природата рядко дава така. Крава може да стане всяка жена, ако се тъпче. Жената на снимките изглежда добре, но на това телосложение й трябва грация, не мускули.

# 655
От къде ги вадиш тия статистки не знам Simple Smile И изобщо не говорим за идеалите ти! Жената е повече от нормална, а телосложението е повече от добро. Отделно че не знаем на колко години е и не сме я виждали как върви и как изобщо се движи. И между другото мъжете, или поне тези които не са българи, не обичат кльощави жени както е в БГ  Wink

# 656
  • София
ми, те, мъжете свикват с дебели жени и започват да ги приемат за нормално! И жените започват да свикват с дебели мъже. Нали знаеш, количествените натрупвания водят до качествени изменения! В песните се описват моми, стройни като фиданки, ама нататък никой не споменава за олелчването.
Позагледай се в хората наоколо като комбинация от белези, и после си кажи впечатленията, също може да анкетираш и твоите познати мъже какви наблюдения имат и какво смятат за предпочитано.  Simple Smile

# 657
Има разлика между левите и десните снимки, но това не е прави BMI лъжлив, защото жените са си в норма и преди и след. Не говорим как точно е оформено тялото, а дали се намираш в здравословните граници. За една жена не е  недопустимо, нито пък грозно да има малко сланина по бедрата и ханша, това е нормално и има своето значение при бременност и последващо кърмене. Тревожно е да има по кръста, корема, гърба и ръцете, тогава е добре да се пуснат някои хормони за изследване.
За дамите в темата, които имат хормонални проблеми, препоръчвам най-сърдечно да играят тази програма: http://www.helikon.bg/books/311/%D0%9A%D1%83%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D … E-dvd_159340.html

# 658
ми, те, мъжете свикват с дебели жени и започват да ги приемат за нормално! И жените започват да свикват с дебели мъже. Нали знаеш, количествените натрупвания водят до качествени изменения! В песните се описват моми, стройни като фиданки, ама нататък никой не споменава за олелчването.
Позагледай се в хората наоколо като комбинация от белези, и после си кажи впечатленията, също може да анкетираш и твоите познати мъже какви наблюдения имат и какво смятат за предпочитано.  Simple Smile

Определено не предпочитат жени тип анорексички в БГ Wink
В Бг е наложен един модел , който е далеч от идеалния, но и това е до време. Обикновено са много слаби докато се оженят и първите няколко години и само след няколк години вече са олелчени  Mr. Green

# 659
  • София
Eстествено, че има разлика в снимките. Освен това нали се мерят обиколки, за да видиш дали отслабваш. Как ще отслабнеш с много килограми красиво, ако не спортуваш?Това ще се съпроводи с увиснала кожа, която дори и да я напъхаш в тесни панталони и поли и да изглеждаш добре с дрехи, няма как да изглежда красиво без тях. Аз много повече бих се уплашила от увиснала кожа, отколкото от наднормено тегло. Честно казано, предпочитам да отслабвам бавно със спорт, отколкото първо да си докарам висящи телеса и после да ги стягам. Което въобще не е сигурно, че и ще стане.

Без спорт се отслабва, само с леки упражнения и разходки, и най- вече ограничаване на храненето. Ако отслабваш бавно с по не повече от 3-4 кг на месец няма да ти виси нищо. Важното е спорта да е след това най- вече, заради контузиите, за ставите едни 15 и повече кг отгоре са пагубни и при обикновени движения, да не говорим за натоварване. Затова може плуване най- много и до там. Това с отслабването със спорт е измислено от хора, които не искат да си огланичат храненето, а без това не става, но и то трябва да е разумно и обмислено, да се приемат всички хранителни групи.

Ти съвсем се отплесна Simple Smile какви балерини какво чудо. И няма такова условие, че една жена висока 1.75 била с малко дупе и дълги ръце и крака Wink Повечето жени, които ппознавам и са на тази височина са тип крава без никакъв финес, камо ли да изглеждат като балерини  Mr. Green

Интересно, аз съм 178, познавам много други жени с моя ръст и твърде малко "крави без финес". Иначе пропорциите на тялото не винаги зависят от ръста, но 180 см жена по- лесно изглежда дългокрака от 158 см.

Общи условия

Активация на акаунт