Зависимости между любовта и външния вид

• 92 280
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Ами ето, че не разбираш.
Аз с обичайната си диета не качвам, а поддържам.
За да сваля ми трябва още по-диета, ако мога така да се изразя.

Под обичайна диета имам предвид нормално хранене. Ясно, че за да се отслабне трябва режим за отслабване. Но представите за нормално хранене без ограничения на хората са различни, затова и дадох пример с готварския, защото и без тесто, само с плънка със сирене, сметана, яйца и масло ти стига, за да качваш.

Ако обичайното ти хранене е с разумно количество мазнини и добре балансирано, но от чаша вино качваш или виното е кофти или има нещо с метаболизма или се опитваш да си под нормалното за теб тегло. Права си, че не разбирам. Бих търсила причината, ако съм така и се налага постоянно да се лишавам, това е много неприятно.

# 781
Бояна, не съм малко дете. Имам средства да си позволя както изследвания, така и качествена храна. Казвам ти, че ако не съм на диета и се храня разумно нормално-качвам. Толкоз. Приемете, че има И такива хора. да не говорим, че имам и специалист у дома и имаме изготвени менюта.

# 782
Бояна, не съм малко дете. Имам средства да си позволя както изследвания, така и качествена храна. Казвам ти, че ако не съм на диета и се храня разумно нормално-качвам. Толкоз. Приемете, че има И такива хора. да не говорим, че имам и специалист у дома и имаме изготвени менюта.
Преди време една приятелка ми идва на гости за 4 седмици и на края си замина с 5 кила по малко Simple Smile
Като държа да отбележа, че и двете сме вегетарианки и се храним с една и съща храна, с тази разлика че аз може да вечерям и в 12 вечерта  Mr. Green  Хранехме се с една и съща храна през цялото време и еднакво количество, даже смея да твърдя че увеличих количеството заради нея, и в съчетание с якото скитане по цял ден си каза думата ...

# 783
Предлагаш да ти дойда на гости ли? Mr. Green
Не съм обездвижена.

# 784
хахахаха заповядай, дебелариума на Лидия Ковачева ряпа да яде пред моя ''тормоз'' Simple Smile
В интерес на истината аз съм хиперактивна и почти не се спирам, и много малко хора са ми удържали на темпото  Mr. Green

# 785
Има теория, че организма се стреми към кг, които е бил най- много. Например, ако човек е стигнал 80 кг и отслабне на 70, почне ли да се храни нормално тялото му ще гледа да си възвърне предишното тегло и лесно ще качва.

Друга интересна теория е на Лиз Бурбо, според която тялото ни е отражение на детските травми. Точно описва кои хора, в коя област пълнеят. Има доста вярно.

Хормони, лекарства и заболявания, играят огромна роля също. Затова и никога не трябва да съдим само по килограмите. Всеки си има история.

# 786

Пп:мацката от снимките е като току що излизаща от 5-годишно пребиваване в Освиенцим.Или в най-добрия случай, любима пациентка на д-р Емилова.    Laughing

Joy Joy Joy
Какъв Освиенцим бълнуваш Краси ? Тя даже и лек корем има  Laughing

# 787
Има теория, че организма се стреми към кг, които е бил най- много. Например, ако човек е стигнал 80 кг и отслабне на 70, почне ли да се храни нормално тялото му ще гледа да си възвърне предишното тегло и лесно ще качва.

Друга интересна теория е на Лиз Бурбо, според която тялото ни е отражение на детските травми. Точно описва кои хора, в коя област пълнеят. Има доста вярно.

Хормони, лекарства и заболявания, играят огромна роля също. Затова и никога не трябва да съдим само по килограмите. Всеки си има история.

Аз пък съм чувала за разделното хранене, че веднъж стигнеш ли до правилните килограми за твоето тяло и спираш да сваляш. Мой познат свали така поне 30 кила и след това продължи пак на разделно хранене, но не свали нито едно кило в повече.

# 788
хахахаха заповядай, дебелариума на Лидия Ковачева ряпа да яде пред моя ''тормоз'' Simple Smile
В интерес на истината аз съм хиперактивна и почти не се спирам, и много малко хора са ми удържали на темпото  Mr. Green

С две деца съм, не мож ме уплаши. Както казах-далеч съм от обездвижване. Laughing

# 789
  • София
Не съм искала да те обидя в никакъв случай, извинявай, просто признах, че наистина не разбирам, права си. Peace

# 790
Ако си сваля излишните 3-4 килограма, ще стана точно като тази "12-годишната" - а тя не ме кефи, лисва й  женственост - дупето й виси, коремът е хлътнал.
За мен излишни килограми не са спрямо индексите по таблиците, а излишните мастни натрупвания - имам малко на корема (отдолу иначе е мускул, но от 8-ми клас си имам и мазнинка отгоре), малко на паласки и малко по бедрата. Проблемът не е в свалянето им, а че ако сваля тях, съвсем ще ми свърши дупето и ще бъда по-плоска и от въпросната. Иначе ръст/тегло съм 170/52. Че предпочитам малко да "преливам", отколкото да съм самоходна тояжка.

# 791
Аз имам чувството, че хората си мислят, че ако си пълен,не можеш да мърдаш и те возят с кола. А с 25 плюс килограма по време на бременност се разхождах по пет-десет километра дневно, за да родя по-лесно. А последния ден преди раждането обиколих от Майчин дом до Борисовата градина, целия парк там и се върнах до родилния дом. А имаше жени с по десетина килограма отгоре и не можеха да дишат.

# 792
Не съм искала да те обидя в никакъв случай, извинявай, просто признах, че наистина не разбирам, права си. Peace

Не съм тънкообидна, не съм се обидила. Просто за човек, на който не му се налага наистина да се ограничава, за да е във форма, наистина е непонятно. И възклицания от сорта на :ама как така !не е възможно!, са излишни. Peace

# 793
  • София
Аз имам чувството, че хората си мислят, че ако си пълен,не можеш да мърдаш и те возят с кола. А с 25 плюс килограма по време на бременност се разхождах по пет-десет километра дневно, за да родя по-лесно. А последния ден преди раждането обиколих от Майчин дом до Борисовата градина, целия парк там и се върнах до родилния дом. А имаше жени с по десетина килограма отгоре и не можеха да дишат.
Така си мисля, да, с 14 отгоре бях за кран. След това с 10 в плюс мърдах, но не ми беше приятно, боляха ме колената и се изморявах лесно. 30 плюс не мога и да си представя. (нека никой не подскача и да се обижда, чисто лично коментирам за себе си)

Не съм тънкообидна, не съм се обидила. Просто за човек, на който не му се налага наистина да се ограничава, за да е във форма, наистина е непонятно. И възклицания от сорта на :ама как така !не е възможно!, са излишни. Peace
А, не съм казала, че не е възможно, просто намекнах, че е хубаво да се види дали няма друга причина да е така и да се коригира. Има си хора с такъв ген просто, както има такива, които не могат да напълнеят, това също е неприятно. Peace

# 794
Ами ето, че не разбираш.
Аз с обичайната си диета не качвам, а поддържам.
За да сваля ми трябва още по-диета, ако мога така да се изразя.
Но да си нон-стоп на диета е нон-стоп лишение.
Много добре ги знам сладкишите диетичните.  Laughing Не става и с тях.
Не едва ли ще качиш, ако :не ядеш сладко и тестено полети с алкохол всеки ден. А и от сладко и тестено до сладко и тестено има огромна разлика. Същото е и с алкохола, не вярвам чаша вино да влоши нечий метаболизъм. Но да, всеки си има различен стил на напълняване, зависи от много неща.
Ами аз качвам. И от чаша вино веднага лепвам.
Същото е и при мен -много здравословна храна ,протеинови шейкове за закуска, много малини,ягоди и боровинки и сладолед , вървене пеша по 10 км средно на ден и пак 100 кила . За мен трябва много по строга диета на ябълки,фитнес всеки ден и салати ,и ако не се ограничавам и се храня нормално за мен ,си качвам по 3кг на месец средно:(

Общи условия

Активация на акаунт