Зависимости между любовта и външния вид

• 94 403
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 2 160
To за еднометровия задник ще трябва направо плотер, ама при това положение и чертожник ще е нужен.

# 2 161
To за еднометровия задник ще трябва направо плотер, ама при това положение и чертожник ще е нужен.

Предлагам ти най-другарски да се оттеглиш от тази тема, че заради теб ще ме уволнят! Вместо да си гледам работата седя у форума и се смея.

# 2 162
Я как плавно стигнахме пак до майстора, който работи на голям тезгях.  Mr. Green

# 2 163
Опитайте йогурта - стахотен е.  Peace Но само ако сте до 55 кг.  Naughty

# 2 164
Трябва да уточниш на какъв ръст, Шанталче, малко ли се морихме 150 страници.  Laughing

# 2 165
  • Варна
Трябва да уточниш на какъв ръст, Шанталче, малко ли се морихме 150 страници.  Laughing
Ники, не си внимавала. Идеалният ръст е 170см. Peace

# 2 166
Мерси за напомнянето, явно съм подтиснала травмата от установяването, че съм в тъгъдък-категорията.

# 2 167
Мерси за напомнянето, явно съм подтиснала травмата от установяването, че съм в тъгъдък-категорията.

поне си в добра компания.  smile3540 smile3540 smile3540

# 2 168
Цитат
Ми току-виж съм станала 20-годишна глиганообразна, пази боже.
Дона, ако имаше такива магически свойства, един щанд йогурт ще употребя. Никак не го обичам, но щях да го преглътна.
За какво ми е да съм на 20г, ако задникът ми е 1 метър?

Именно  Crazy  Peace

# 2 169
  • София
Опитайте йогурта - стахотен е.  Peace Но само ако сте до 55 кг.  Naughty

Шантал, ако искаш вярвай, но с моята кандидат глиганка бях днес един етаж под йогурта и след като  напазарувахме дузина рокли за лятото, опряхме до въпроса - йогурт или фреш бара пред киното.
Кандидат глиганката ми се запря като магаре на мост в полза на йогурта, запътваме се натам и се сблъскваме с тълпа еднометрови тинейджърски задници, проектирани в равнинна плоскост, перпендикулярни на гръбначния стълб, завряли зурли в топиците и разнасящи виненочервените кутийки.  Детето спря, погълна гледката на тезгяхите, която и идва горе-долу на височината на очите и без дума да каже направи рязък завой, по точно кръгом към фреш бара, където бяха накацали другата група ефирни тийн създания, лочещи фрешове и копанки с пресни плодове на промоция.
Аз, признавам, изпитвам известна благодарност, защото една такава гледка свърши повече работа се оказа, от дългите напоителни лекции, които все си мислех, че никой не чува.

# 2 170
Цитат
Ми току-виж съм станала 20-годишна глиганообразна, пази боже.
Дона, ако имаше такива магически свойства, един щанд йогурт ще употребя. Никак не го обичам, но щях да го преглътна.
За какво ми е да съм на 20г, ако задникът ми е 1 метър?

Именно  Crazy  Peace

Ще се повторя:

Защото никакъв проблем нямам да го приведа в достоен за логаритмуване вид за някой и друг месец. Докато 20 не мога да докарам. На очи, не за друго.

# 2 171
  • София

така е  Flutter Flutter

newsm03 newsm03 newsm03

# 2 172

Простете невежеството ми, но каква е тази категория тъгъдък newsm78, кой влиза в нея?

# 2 173
  • София

Простете невежеството ми, но каква е тази категория тъгъдък newsm78, кой влиза в нея?
Например аз с ръст от 178 см, защото максимума преди да влезеш в категория чифтокопитно е 172  см

# 2 174

Ето кой не е внимавал в час!

Общи условия

Активация на акаунт