Зависимости между любовта и външния вид

• 93 523
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 2 295
  • Канада
Естествено руса е, само лятото от слънцето й изсветлява косата.

Mr. Green

не вярвам да пусне повече снимки

# 2 296
Ама направо се правите на ударени някой път. Парите могат да направят чудеса за външния вид начовек.

Кой се прави на ударен? Изобщо не е задължително парите да се влагат в поддръжка на добрия външен вид, а хигиенните навици се усвояват в ранна възраст и трудно се променят в по-зряла, независимо от промяната в материалното състояние. Важи и за миенето на зъбите.

# 2 297
  • Galaxy 13197853088
Краса е виждала Шанталчето ?

# 2 298
По категоричността и човек дори би предположил - по евино облекло.

# 2 299
  • София
Ама направо се правите на ударени някой път. Парите могат да направят чудеса за външния вид начовек.

За жалост не могат. Ето една богата жена, която има възможност да се поддържа, но не успява:

http://www.google.bg/search?q=%D0%B8%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B0+%D0 … 253D2%3B208%3B219

# 2 300

За жалост не могат. Ето една богата жена, която има възможност да се поддържа, но не успява:

http://www.google.bg/search?q=%D0%B8%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B0+%D0 … 253D2%3B208%3B219
Да. На каква поддръжка подлежи тая жена?  newsm78

# 2 301
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Парите не могат, но спокойствието и осигуреността, която дават,определено могат. Като ти е ненапрегнато и знаеш, че нямаш проблеми, просто грееш отвътре. И съответно изглеждаш по-добре.
И като сте тръгнали да нищите пак Шанталчето, да се включа и аз. Не знам какво и е русото, но със сигурност прави впечатление на жена, доволна от себе си и живота си, затова аз съм убедена, че е привлекателна Peace.

# 2 302
  • София
Да. На каква поддръжка подлежи тая жена?  newsm78

Аз съм сигурна, че се опитва да се поддържа, но не й се удава. И никакви пари не могат да й помогнат. Не знам, има ли изобщо някой, който да се е разхубавил чудотворно в резултат на забогатяване. Май няма.

Парите не могат, но спокойствието и осигуреността, която дават,определено могат. Като ти е ненапрегнато и знаеш, че нямаш проблеми, просто грееш отвътре. И съответно изглеждаш по-добре.

На богатите им е спокойно и нямат проблеми, така ли?  Laughing

# 2 303
Да. На каква поддръжка подлежи тая жена?  newsm78

Аз съм сигурна, че се опитва да се поддържа, но не й се удава. И никакви пари не могат да й помогнат. Не знам, има ли изобщо някой, който да се е разхубавил чудотворно в резултат на забогатяване. Май няма.

Ако не можеш да убиеш прасето в себе си,колкото и да си богат,няма да си хубав!

# 2 304
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На богатите е по-вероятно да им е спокойно и да нямат проблеми. Хайде не се заяждай на дребно, вече знаем, че го можеш Laughing.

# 2 305
  • Варна
Ако посочената жена си смени фризьора, козметичката и свали няколко килограма, разликата ще е очевидна. Да, няма да изглежда като Клаудия Шифър, но поне няма да е такава гротеска.

# 2 306
Богатите по вероятно е да са работохолици и да работят по 15 часа на ден Simple Smile и като си отидат в къщи при семействата продължават да мислят за бизнеса си Wink

# 2 307

А за какво всъщност и е поддръжка на тази жена? На нея не и е необходимо да е физически привлекателна, защото бидейки финансово привлекателна може да си напазарува това, за което другите ще се борят с "поддръжката" си.
Красотата е преходна. Финансите - вечни. Ако трябва пък да сме максимално обективни. Нека се буди до 25 годишен със стоманена ерекция, пък да не я обича и да не припада от вида на формите ѝ  Sunglasses

# 2 308
  • София
Богатите по вероятно е да са работохолици и да работят по 15 часа на ден Simple Smile и като си отидат в къщи при семействата продължават да мислят за бизнеса си Wink

Именно. И стреса им е в пъти по-голям. Спокойно им е точно на бедните.

# 2 309

А за какво всъщност и е поддръжка на тази жена? На нея не и е необходимо да е физически привлекателна, защото бидейки финансово привлекателна може да си напазарува това, за което другите ще се борят с "поддръжката" си.
Красотата е преходна. Финансите - вечни. Ако трябва пък да сме максимално обективни. Нека се буди до 25 годишен със стоманена ерекция, пък да не я обича и да не припада от вида на формите ѝ  Sunglasses

Не е точно така Simple Smile бъдейки жена на всяка и се иска да се харесва в очите на другите Simple Smile а и като се погледне в огледалото сама да се харесва.

Общи условия

Активация на акаунт