Зависимости между любовта и външния вид

• 92 532
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 2 430
Не, критикуваш листната въшка.

# 2 431
Ох, добре че дойде нов сезон и всеки се юрнал по магазините, та напоследък виждам доста хубавки хора наоколо. Всеки се облякъл и тръгнал на парад някак  Laughing
От друга страна е сезона на птичките и пчеличките и определено има хормони вече из въздуха.
В тая насока - по-натоканките първи се уреждат. Та те ти връзката по темата...

# 2 432
  • Бургас
Винаги ми е било забавно това за пролетта и хормоните. Аз пък през зимата съм най-жужаща. На пролет се въодушевявам за разходки, плаж, движение, но чак пък да ми се иска повече...  Thinking

# 2 433
Ми ти не си мъж и не знаеш какво е цици на показ в дълбоки деколтета и опнати задници в бели панталони с прозиращи прашки, затова така  Laughing

# 2 434
  • София
за да се (раз)обличат така, значи и на жените им играят хормоните.

# 2 435
Една жена, дори да не си го признава - все иска да е харесвана, млада и секси. Просто лятото е по-благосклонен сезон в тази насока. Защото зимата няма как да покажеш туй онуй чак толкова... Wink

# 2 436
............. Защото зимата няма как да покажеш туй онуй чак толкова... Wink
Аха.....    Joy  , ходят с гол г.з  и деколте до пъпа, после що мъжете не устоявали на провокацацията....   Mr. Green
Ами, сори, ама аз съм жена, НЕ СИ падам по жени, ама и моя поглед е там, а направо не ми се мисли за горките мъже, ежесекундно атакувани в стил :"Ела и ме изчукай!"    Laughing

# 2 437
Така де, имаме си и тема - защо мъжете мислят само за секс, знаеш  Joy

Ама какво лошо има сега да покажеш това, дето ти е най-мило и най-си харесваш? Защо да не се  пофукаш с него, да си поначешеш егото? Ми то веднъж се живей  Whistling

# 2 438
Няма лошо.    Grinning
Само намекнАх да не се обвиняват мъжете, че били със слаби ангели.....   Laughing

# 2 439
О, по-слаби обаче може да се каже. Някак по-лесно им става... мерака, жените търсят повечко неща, за да станат готови ...имам чувството.

# 2 440
Краси,
далеч не всичко лятно и събуждащо помисли е с гол гъз, деколте до пъпа и вулгарен контекст. Сега ще ти изровя от гугъл примери.

Едит:

Както виждаш, и една затворена рокля до петите може да бъде доста по-секси от дънки, ботуши, дебело яке, шапка, шал, три пуловера и т.н. Плюс, че нивата на хормоните и при двата пола се променят чисто физиологично при смяната на сезоните/температурите/слънчевото греене, независимо от облеклото Simple Smile

# 2 441
  • София
Скрит текст:
Ми, дай като пипирудата ми е най-мила и най си харесвам, да взема да се пофукам с нея без гащи, току виж някой я начесал нея като бонус към начесаното его!

# 2 442
Параход, моя пост беше в отговор на

Ама какво лошо има сега да покажеш това, дето ти е най-мило и най-си харесваш?

"Твоите" рокли нищо не показват, като монахини са.    Laughing

# 2 443
Добре де - отричаш ли, че будят повече мераци от грейките и пуловерите, или не?

П.П. Аз визирах предния ти пост, ей тоз, преди на Вили-то най-милото  Sunglasses

Аха.....    Joy  , ходят с гол г.з  и деколте до пъпа, после що мъжете не устоявали на провокацацията....   Mr. Green
Ами, сори, ама аз съм жена, НЕ СИ падам по жени, ама и моя поглед е там, а направо не ми се мисли за горките мъже, ежесекундно атакувани в стил :"Ела и ме изчукай!"    Laughing

# 2 444
"Твоите" рокли нищо не показват, като монахини са.    Laughing
Добре де - отричаш ли, че будят повече мераци от грейките и пуловерите, или не?
Е, сравнено с грейки и пуловери, и истинско расо ще е по-провокиращо...... Mr. Green
Аз ги сравнявам с прозрачни панталони с очертаващи се прашки и дълбоки деколтета, все дрехи, които се носят в жегите.
Според теб, от коя на един мъж ще му "трепне" в гащите:

или

- а дори не е прозрачен.    Laughing

Общи условия

Активация на акаунт