Зависимости между любовта и външния вид

• 93 498
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 2 415
  • Canada
Имаи състарени, има и младеещи за възрастта си - според това, кой как го е треснал живота Simple Smile

# 2 416
Според мен дали младее или не човек повече зависи от характера, отколкото от поддръжката.

# 2 417
Според мен дали младее или не човек повече зависи от характера, отколкото от поддръжката.
А пък според мен си е до ген, нищо повече. На майка ми никога не й дават годините, с мен е по същия начин, сега напоследък не съм си говорила с някой да проверявам още ли изглеждам по-малка, ама преди редовно ме мислеха за ученичка, даже един дядо като бях бременна ме питаше не съм ли на училище Joy Но аз нямам никаква заслуга за това, просто гени.

# 2 418
Не знам, аз имам познати, които нямат нито една бръчка, ходят на безброй козметични процедури, но постоянно клюкарстват, намусени са, придават си някакъв уж сериозен вид и ми изглеждат по-стари от други, които далеч не полагат толкова грижи, но имат по-младеещ характер, по-наивни са, повече се смеят. . Спомням си как преди време въобще не можех да повярвам, че колежка има 23 годишен син, като тя самата е наивна, ама хубаво наивна- като дете чиста.

Последна редакция: чт, 16 май 2013, 21:52 от valerie

# 2 419
А пък според мен си е до ген, нищо повече. На майка ми никога не й дават годините, с мен е по същия начин, сега напоследък не съм си говорила с някой да проверявам още ли изглеждам по-малка, ама преди редовно ме мислеха за ученичка, даже един дядо като бях бременна ме питаше не съм ли на училище Joy Но аз нямам никаква заслуга за това, просто гени.

Мен онзи ден ме пратиха да си търдя спортен екип в джуниър секцията  hahaha хем бутах количката с детето.

Майка ми разказва история подобна на твоята - на автобусната спирка някаква жена й се е скарала как може да забременее непълнолетна. На 27 години Wink Та и до ген е да, но след определена възраст никакъв ген няма да те спаси, ако не се отнасяш отговорно към тялото си.

# 2 420
  • София
Жените могат да младеят много, но влязат ли в менопауза, доколкото знам, масово се състаряват. В днешно време има изкуствен естроген, но той пък повишава риска от рак на гърдата. В същото време пък по-рано влизаме в менопауза и така.
Ядем по-лоша храна, дишаме по-мръсен въздух, подложени сме на повече стрес и въпреки всичко - само на мен ли ми се струва, че днешните 30 и 40+ са много по-добре изглеждащи и поддържани със сигурност (едно време какви пластики, спа центрове, процедури козметични най-различни и т.н. е имало). Гледам стари снимки - според мен днес жените са по-слаби от преди време, просто тогава е било нормално като родиш едно-две деца на по 25 години да понапълнееш, а днешното общество за този грях извинение няма, както е видно и от темата, така че се стараем повече, това е мнението ми. Но пак да кажа, че пък сме атакувани от повече заболявания и борбата не е лесна.

В крайна сметка обаче абсолютно подкрепям valerie - най-добре изглеждат хората, които са приветливи и в хармония със света около тях.

Последна редакция: пт, 17 май 2013, 00:56 от Maidenly

# 2 421
Много ми е интересно, някои, които се имат за големи красавици - дали и за тях някой не мисли, че им загрозяват гледката и им причиняват  дисбаланс  на  естетическите  възприятия  Grinning

# 2 422
Аз пък не разбирам сляпото следване на модата на цветовете. На мода е зелено и ще хукна да нося зелено, въпреки че в него изглеждам плесенясала.

Aз това горе-долу го разбирам, но не разбирам друго нещо, което наблюдавам при разни жени. Въобразяват си, че някакъв цвят страшно им отива или даже да не им отива, им е любим и съответно си купуват предимно такива дрехи. Имам 2 познати, луди по зеленото. И като се започне - блузка, кожено яке, чорапогащник и обувки - в зелено от главата до петите. И се разхождат с небивало самочувствие, а истината е, че приличат на листни въшки.

# 2 423
И? Ако листната въшка се чувства красива като пеперуда, какво значение има мнението на миещата мечта, облечена в класическа комбинация от бяло и черно, да речем?
Ето, за мен жените, които носят такива сандалетки и с таквизи панталонки са смешнички, но пука ли им на тях на трекинг сандала какво си мисля аз за тях?

# 2 424
Толкова ми пука, че мисля да спра да разговарям с теб.  Laughing Скоро си купих комбати за лятото - мразя да нося чанта, а тия джобове побират невероятно количество неща. Виж, сандалите и мен не ме кефят.

# 2 425
Ето, за мен жените, които носят такива сандалетки и с таквизи панталонки са смешнички, но пука ли им на тях на трекинг сандала какво си мисля аз за тях?

Crossing Arms Не им пука. Със сигурност. И на камуфлажните панталони също не им пука.

# 2 426
  Такива сандалки носят повечето чужденки по нашето черноморие, изключвам рускините. Ако не са такива- ще са Крокс. Което все ми напомня за един tweet :"If you can't afford condoms just wear Crocks. Best birth control ever."

# 2 427
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тя той каза, че хубави сме, но повечето много зле се обличат и не се поддържат "качествено". Каза, че като станели на 30 години изведнъж сякаш се състарявали страшно много, докато поддържаните жени на запад и на 40 били вървежни. Любезно уточни, че това естествено изключва мен и майка ми  Mr. Green
Да, прав е. Ще допълня само, че на запад жените над 30 изглеждат доста по-добре и по-поддържани от тези под. Девойките са или мърляви, или хипи, или спортни мъжкарани, или чисто и просто безвкусни, докато по-зрелите жени масово са елегантни и поддържани.

# 2 428
  • София
Вярно, че действат като "антибебе"!
Зрелите гледат да наваксат пропуснатото в млада възраст.

# 2 429
Нищо, обсъждам нещо, което ми прави впечатление, съвсем клюкарски, каквато е и темата. Значи може да се обсъжда целулит, а зелени дрехи - не може.
Тези сандали не са ли джапанки? Виждам предимно момчета между 4 и 10 години да ходят лятото с такива.

Общи условия

Активация на акаунт