Зависимости между любовта и външния вид

• 93 455
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 2 400
Ощетена е българката откъм "силния" пол у нас - и външно, и вътрешно масово не стават.

Peace Отдавна го подозирам, а откакто чета кативно в този форум, подозрението ми се потвърди нееднократно.

Така, който ме разбрал, разбрал.  Wink Янечек Simple Smile

В какво се състои удоволствието да създадеш неприятна емоция на някого?  Thinking

# 2 401
И аз да ти кажа се чудя, тия грозниците - какво удовлетворение им носи да ни грозят улиците...  Crossing Arms

# 2 402
Моите наблюдения показват, че българката обикновено се старае да си прикрива физическите недостатъци. Докато много от западнячките изобщо не се трогват от вида си и за тях е съвсем в реда на нещата да сложат огромно д в розов клин.

точно това исках да напиша, но реших първо да прочета последните няколко страници от темата.
За Бога! кораловият цвят отива само на перфектен задник! Като цяло не забелязвам и не коментирам хората, не ми правят впечатление, но това е единственото нещо, което ме втриса. Дебел задник в розови дънки ми напомня на прасе отвсякъде. Аз, разбира се, не съм критерии за нищо и мнението ми не е важно, но и други хора са го казвали.

Кораловото определено не е за всеки, много се набива на очи, макар да е модерно и всички да се тикат в такова.

п.п. темата много май се е отместила.

# 2 403
И аз да ти кажа се чудя, тия грозниците - какво удовлетворение им носи да ни грозят улиците...  Crossing Arms

Красотата е в очите на гледащия, те може да си се харесват.  Naughty

# 2 404
Да бе, и цял живот носиш и се съобразяваш с килограми, костна структура, извивки, глезени и кой знае още какво и си купуваш черни панталони отново, и отново, и отново...докато накрая не теглиш една на всички потенциални шанталчета, дето ще срещнеш по улицата, и си наденеш кораловите панталони и ти е гот, и се чувстваш красива и изобщо, ама изобщо не ти пука за останалите Laughing

# 2 405
След като знам, че определена кройка, модел и цвят ми отиват убийствено много или поне значително повече от друга, най-голямо удоволствие ще ми донесе да нося предимно нея. На мен, а не защото някой можело да каже нещо.

Аз пък не разбирам сляпото следване на модата на цветовете. На мода е зелено и ще хукна да нося зелено, въпреки че в него изглеждам плесенясала.

# 2 406
И аз изобщо не го разбирам, ама изобщо.

# 2 407
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък не разбирам сляпото следване на модата на цветовете. На мода е зелено и ще хукна да нося зелено, въпреки че в него изглеждам плесенясала.
Аз пък го разбирам, понеже всичко ми отива и всяка година мога да съм модерна Mr. Green. До тази всъщност, понеже с ментовото хич не се спогодихме Joy

# 2 408
Да бе, и цял живот носиш и се съобразяваш с килограми, костна структура, извивки, глезени и кой знае още какво и си купуваш черни панталони отново, и отново, и отново...докато накрая не теглиш една на всички потенциални шанталчета, дето ще срещнеш по улицата, и си наденеш кораловите панталони и ти е гот, и се чувстваш красива и изобщо, ама изобщо не ти пука за останалите Laughing

Миналото лято, черното беше най преобладаващия цвят в Бургас  Laughing

# 2 409
  • Canada

Миналото лято, черното беше най преобладаващия цвят в Бургас  Laughing
Не съм забелязала такова нещо.

# 2 410
Ако не са с черни дрехи, то задължително с черна чанта или сандали Wink
Следващия път като отидеш в Бургас се огледай по внимателно  Peace

# 2 411
Понеже моят мъж все е твърдял, че българките сме много хубави жени, реших да му споделя тревогите на Шанталчето, да видя какво мисли той като страничен наблюдател Simple Smile

Тя той каза, че хубави сме, но повечето много зле се обличат и не се поддържат "качествено". Каза, че като станели на 30 години изведнъж сякаш се състарявали страшно много, докато поддържаните жени на запад и на 40 били вървежни. Любезно уточни, че това естествено изключва мен и майка ми  Mr. Green

Айде сега - какво мислите, прав ли е?

# 2 412
Мисля, че да, но мисля и че напоследък има развитие в положителна посока. Рядко обаче имам възможност да наблюдавам големи групи съграждани, така че преценката ми едва ли е от значение.

# 2 413
Дебел задник в розови дънки ми напомня на прасе отвсякъде. Аз, разбира се, не съм критерии за нищо и мнението ми не е важно, но и други хора са го казвали.

Кораловото определено не е за всеки, много се набива на очи, макар да е модерно и всички да се тикат в такова.

Комплексите ви тресат тука, та знае ли се Laughing

Кораловото такова, кораловото онакова...имам си розови дънки и си ги нося с кеф, въпреки несъвършенният ми г*з.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 2 414
Моите наблюдения са, че над 30 жените преобладаващо младеят. Не знам на какво се дължи, но определено изглеждат чудесно, поне тези около мен. Малко повече зле поддържани и мърляви има сред девойките, ама то е нормално. Ще пораснат, ще се научат.

Общи условия

Активация на акаунт