Зависимости между любовта и външния вид

• 93 470
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 2 385
Никоя от нас не е тръгнала да пише очерг и следователно да следи целенасочено за дебелите паласки, ама то просто ти се набива в очите. Не че пречи или натоварва, ама човек като върви и гледа, иначе ще се пребие.

# 2 386
не се заяждам, но правиш анализ, занчи  съзнателно мислиш за това - и то постоянно. честно казано, на мен ми изглежда като все едно да държа умишлено една кофа с помия в главата си и непрекъснато да надничам в нея, за да се уверя, че не е изчезнала  Peace

знам ли, може аз да греша нещо, просто се набива на очи постоянното ти търсене на нещо извън твоята 'линия и стандарт за красота'.

взех да се оглеждам навън вместо за мъже, за дебнещи жени, които ме сканират постоянно Laughing

вилико, аз си гледам в краката, че то едни тротоари в Бг, мамма миа Stop, много ми е зор за нечии паласки, моите обувки са по-скъпи Peace

# 2 387
Днес точно коментирахме, че шефката на съседния отдел напоследък все си назначава колежки, преливащи отвсякъде и все с нейните габарити. А единствената слабичка и стегната в този отдел е доста недолюбвана, въпреки че най-много и най-качествено работи. Може и съвпадение е да е.

# 2 388
Ами аз съм естет и търся все красивото в живота, какво да напрвя  Laughing

# 2 389
  • Бургас
И аз се заглеждам, зависи и от настроението, но винаги забелязвам хубавото - грозното трябва да е нещо наистина изродско, за да обърна внимание. Рядко засичам наистина дебели, повечето ще са просто пълнички, някои по-пухкави, но дебели наистина рядко виждам. А лично за мен килограмите не са решаващ фактор за хубостта - може да си пълен (не дебел!), но привлекателен, в лице с правилни, изразителни, красиви черти. Както може и да си слаб, но пък невзрачен, във физиономия несиметричен, изчекнат и т.н. Кейт Уинслет, например, Адел, Аишварая в последно време - все красавици, които изглеждат добре и с кг отгоре. Важното е да е здрав човек и да се чувства добре в кожата си. А често най-красивите жени, тип "русалки" са нещастни в личния живот, макар всички да им се възхищават. Мен този текст много ме впечатли: http://myvelikoturnovo.com/2013/02/08/rusalka_ili_kit/
А стройни и хубави жени виждам постоянно. Но мъже - мнооого рядко. Ощетена е българката откъм "силния" пол у нас - и външно, и вътрешно масово не стават.

# 2 390
В морските градове е различно положението. Там жените наистина се стараят повече.
Тук в над 2 мил. град  всеки си ходи както му падне, не им пука, раздърпан, размъкнат няма кой да го види , никой не го познава. Скоро видях една с каска, като скафандър стъклен на главата... Laughing
В малките градове хората като че ли повече държат на това как изглеждат защото повечето се познават и повече държат на мнението на другите.

# 2 391

Толкова е изтъркано вече това с щастливите дебелани и нещастните кльощи, че започва да става наистина ... достойно за съжаление.
Особено когато започнат да подскачат дежурните разпознали се, за да обясняват как мъжете им ги боготворят след Х години брачен живот, а фигурите им са такива, защото са родили N деца  ooooh!
А да, и дебеланите задължително танцуват салса. Това някаква мода ли е?

# 2 392
този стъклен скафандър с какво те засегна? нещо обиди ли те, как се почувства ти? видя ти се смешно ли само? кое точно те възмути или в предизвика твоята възнесеност над жената със скафандъра? повиши ти смаочувствието ли?

наистина не ви разбирам. за мен трябва да си израснал в много снобско общество, за да дебнеш непрестанно за недостатъците на другите и така да черпиш енергия за своята собствена изключителна значимост. дори когато това са някакви съвсем случайно срещнати хора.

на мен точно това ми харесва в големия град- анонимността. направо се потрисам ако трябва да живея заради другите, да отговарям непрестанно на техните изисквания и критерии, и да живея някакъв чужд живот. не е за мен това Stop

както и да е Hug

вилико, и аз съм естет, просто се старая да не се 'тровя' с траша. напълно безсмислено от моя гледна точка Peace

# 2 393
Ама разбира се, цел в живота ми е като изляза навън да радвам хорските очи и в никакъв случай да не им предизвиквам неприятни помисли Laughing
Иначе и аз като Юличка - хубавите ми радват окото, грозните не ги забелязвам. Хубави мъже много рядко виждам.

# 2 394
Аз днес мернах един в метрото- плакат на Джейсън Стейтъм.  Mr. Green

# 2 395
Погрозня и надебеля  нацията, от храна ли ,радиация ли, стрес, де да знам.

От всичко в комбинация. От мръсния въздух кожата се съсипва. Отиди някъде на чисто и просто наблюдавай промяната. Храната е важна също, но бедният човек не може да си избрира какво да яде, яде най-евтиното.

# 2 396
Меко казано е ограничено да споделяш за снобарщина тогава, когато просто се обсъжда даден въпрос от ъгъл, различен от твоя.
Няма как да подмина магазин, без да огледам витрината и ако там нещо ми грабне окото - влизам в  него, независимо дали съм тръгнала да купувам. Зацапана витрина с прашна дреха на закачалка ме отблъсква и никога не бих влязла. Не мога да не забележа една красива жена или мъж, независимо дали съм тръгнала да си търся секс партньор. Като видя порутена къща в центъра на София ми става едно тегаво и тъжно, а като видя едно китно балконче с много цветя - ахвам.
И ако някоя от вас нарича радостите за окото снобарщина или е способна да не забелязва света наоколо - то аз не съм от тях и моля, нека си имаме уважението, без да изпадаме в лични нападки за личните си възгледи.

# 2 397
Меко казано е ограничено да споделяш за снобарщина тогава, когато просто се обсъжда даден въпрос от ъгъл, различен от твоя.
Няма как да подмина магазин, без да огледам витрината и ако там нещо ми грабне окото - влизам в  него, независимо дали съм тръгнала да купувам. Зацапана витрина с прашна дреха на закачалка ме отблъсква и никога не бих влязла. Не мога да не забележа една красива жена или мъж, независимо дали съм тръгнала да си търся секс партньор. Като видя порутена къща в центъра на София ми става едно тегаво и тъжно, а като видя едно китно балконче с много цветя - ахвам.
И ако някоя от вас нарича радостите за окото снобарщина или е способна да не забелязва света наоколо - то аз не съм от тях и моля, нека си имаме уважението, без да изпадаме в лични нападки за личните си възгледи.

така е Peace
само, че не си спомням шантал да ни е информирала, че е срещнала супер мацка със сладко детенце/досега съм чела само за глигани, майки биещи и хокащи децата си, жени в не помня какъв грим през деня/, да е ахкала по балконче с цветя, прекрасна къща или нещо подобно  Simple Smile
единствено четем колко е прекрасна на фона на ужасно грозната действителност около нея.

няма нападки  Peace, на мен ми е все едно коя как изглежда, аз се вълнувам само и единствено от това аз как изглеждам. дразня се от това, че пъплят /изглежда на тълпи/ скенове , които само дебнат да отбележат дали не съм си сложила на едното око сиви, а на другото сини сенки...../сгъстявам боите, за да съм по-ясна/. чудя се кому и за чий е нужна тази непрестанна сравнителна характеристика, за мен би било ужасно уморително такова нещо, ама така де, хора разни.

я да си вървя в черупката, че там поне ми е сигурно и няма кой да ми обследва целулита на лявото око Stop. и това пази боже, да го и дразни на всичко отгоре ooooh!

# 2 398
Според мен Шанталче напълно несериозно ги говори тези неща за грозните и изнервени майки, защото знае, че ще ви подразни Simple Smile
Ако пък ги пише сериозно тези неща, тогава ще й кажа само едно - колкото повече се стараеш да не настъпиш лайно, толкова по-често минаваш през лайна. Човек, който много гледа другите, все иска да се сравнява с тях. В мига, в който се успокоиш относно външността си, глиганите пак ще са си там, само че няма да ги забелязваш, както и клощавите нещастници.

# 2 399
Така, който ме разбрал, разбрал.  Wink Янечек Simple Smile
Като каза Грейс ,  и аз виждам саксии с цветя по балкончетата, хубави са, просто понеже около нас няма грозни сгради и не ми правят впечатление. Peace
А красива жена веднага ви казвам къде може да я видите. Моите критерии са по...-как да кажа, трябва да е нещо специално, сори Грейс, не съм видяла в градинка красавица с детенце. Ако видя непременно ще пиша. Simple Smile
Но ако имате път в мол на Стамболийски в Бюти зона, когото има презентация на парфюм работи едно много красиво момиче, като кукла е в лица - брюнетка, изписана, тип младата Бриджит Бардо.
Ето нея ми е удоволствие да срещам Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт