Зависимости между любовта и външния вид

• 92 462
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 2 475
Нямам проблеми с това кой какво яде и как изглежда Simple Smile проблема ми е като отида на шопинг с някоя пълна приятелка и почне с мрънкане ти, че нищо не и става и че нищо не и седи като хората! Ей тогава наистина ми иде да и кажа какво мисля Simple Smile

# 2 476
Салсата е много модерна, да Simple Smile Мои приятели - и мъже, и жени, масово ходят, ама не заради проблеми с килограмите, просто обичат такъв тип танци.
пп: Тroy,
на мен пък проблем с по-пълничка приятелка ми е не мрънкането, че на нея нещо не й седи добре, а че на мен не ми седяло добре, защото съм нямала достатъчно плът. Виж, на нея този модел би й седял прекрасно, но тя просто не би си купила подобна дреха  Crazy

# 2 477
  • Бургас
Аз по магазините ходя сама или с детето, понеже съм свинала в свободното от работа време да съм с нея винаги. Така ми е спокойно - обличам се, оглеждам се, преценявам си. Нямам нужда от второ мнение. С приятелка е трудно - влизаме в различни магазини, разминаваме се, звъним си да се намерим после...  Crazy
А кораловото явно не излиза от мода. Купих си една дълга риза в този цвят преди две години, миналата година ходих на сватба с рокля в този цвят и сега ме зарибихте да си купя и някой панталон тип клин пак в "сьомга" (култово!, не бих се сетила за това определение на цвета  Laughing ).

# 2 478
Oooo, с моите деца повече не стъпвам в магазини за дрехи. Откак за малко да опердаша големия в една пробна, ги оставям под чужди грижи докато пазарувам. А сама не се оправям по магазините, имам нужда от някой по-запознат с модата и с добър вкус.

# 2 479
  • софия
   Аз обожавам сама да се мотая по магазините. С мъжа ми става много бавно, а пък дъщерята не обича шопинга и аз я оставям под чужди грижи. С мода не се съобразявам. Важно да се харесвам и да се чувствам удобно.

# 2 480
Аз  цвят и  в "сьомга" (култово!, не бих се сетила за това определение на цвета  Laughing ).

На английски е salmon pink, затова.

# 2 481
В тема за външния вид - за какво очакваш да пишем - за световния мир ли  Crazy
Айде стига с тия реплики вече, то по-голяма клюкарщина от форума няма, така че  Wink

Вили, извинявай, въпросът е извън темата, но считаш ли, че този твой аватар е най-подходящ за теб, за хубавата българска жена? Не се заяждам в никакъв случай, но някак си...абе не знам как да го кажа, сещай се.

# 2 482
Софи, при вас употребява ли се coral за дреха в магазините? Питам, защото по същество се водят различни цветове, но на практика са с разлика, почти неуловима за окото. Тук си казваме предимно коралово, ясно.  Laughing

# 2 483
Софи, при вас употребява ли се coral за дреха в магазините? Питам, защото по същество се водят различни цветове, но на практика са с разлика, почти неуловима за окото. Тук си казваме предимно коралово, ясно.  Laughing

Coral red, ползва се, да. Най-вече за червило съм го срещала.

Но аз не нося този цвят, та за дрехи не съм компетентна.

# 2 484
Мерси много!   bouquet

Аз ей това намерих, ако някой друг също си пада по заигравки с цветове:  Laughing

Скрит текст:

# 2 485
Мерси много!   bouquet

Аз ей това намерих, ако някой друг също си пада по заигравки с цветове:  Laughing

Скрит текст:

Потърси някой сайт на бои за стени, примерно Benjamin Moore - има нюанси и нюанси.

# 2 486
Вие не сте наред  ooooh!
Кораловото си е цвят, като зелено и синьо и бенбено и лайняно -егати проблема го направихте...

Айде стига с тия реплики вече, то по-голяма клюкарщина от форума няма, така че  Wink

Вили, извинявай, въпросът е извън темата, но считаш ли, че този твой аватар е най-подходящ за теб, за хубавата българска жена? Не се заяждам в никакъв случай, но някак си...абе не знам как да го кажа, сещай се.

Честно казано досатъчно на брой списващи коментират аватара ми, което действително е задоволилно, защото неговата роля беше именно провокация и шегичка  Laughing

# 2 487
Вие не сте наред  ooooh!
Кораловото си е цвят, като зелено и синьо и бенбено и лайняно -егати проблема го направихте...

Вилико, някоя вятърна мелница ли ти се привидя?  Laughing

# 2 488
Вие не сте наред  ooooh!

Честно казано досатъчно на брой списващи коментират аватара ми, което действително е задоволилно, защото неговата роля беше именно провокация и шегичка  Laughing

Що да сме го направили на проблем? Дискутираме си.

"Шегичката" ти е повече от безвкусна.

# 2 489

Потърси някой сайт на бои за стени, примерно Benjamin Moore - има нюанси и нюанси.

Много им е удобен сайтът, мерси!

Общи условия

Активация на акаунт