Зависимости между любовта и външния вид

• 92 426
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 2 505
Абсурд е това момиче на снимката да носи десети размер британски.
12-14 някъде носи, гаранция, айде да не ни пробутват бабини деветини само Laughing

# 2 506
Залагам на 16-18.

Чисто естетически девойката от паното на Орлов мост ми допада повече.

# 2 507
Залагам на 16-18.

Чисто естетически девойката от паното на Орлов мост ми допада повече.

Ееее да бе 18-20 още малко Simple Smile Момичето е между 12 и 14 размер и изглежда много добре  Simple Smile
Имам приятелка, която е 14 размер и изглежда страхотно макар да сме на една височина, но различни размери.
Винаги се облича така че килата изобщо не и личат и винаги е привличала мъжките погледи!

# 2 508
  • Бургас
Много е хубава. В женствени и не много впити рокли ще изглежда страхотно. Женствена, сочна жена. Ето това имам предвид - ако обуе дънки два-три размера под своя, ще изглежда зле. А масово така правят. Тази жена трябва да се носи женствено - рокли, поли; има хубави гърди - дълбоко, но не вулгатно, деколте. Токчета, но не тип "пирон".

# 2 509
Ее, не бе Нике, чак 16-18...аз съм горе-долу като тази девойка, 12-14 е точно диапазона Simple Smile

# 2 510
Ее, не бе Нике, чак 16-18...аз съм горе-долу като тази девойка, 12-14 е точно диапазона Simple Smile

Абсолютно. Разпознахме се пухкавелките.  Joy

Свекърва ми носи 16-18 британски и е доста по-едра (но изглежда добре, защото е висока с едър кокал).

# 2 511
Аз пак с риска някой да ми се разсърди -  наистина не искам никой лично да го приема, тъжно ми е ако  разтройвам потребителки които толкова харесвам.  Hug
Но не мога да се съглася и да ми харесва жена над 40 с минижуп, днес точно срещу мен на кафе беше една такава.
А беше толкова хубава  толкова приятно излъчване, защо и трябва да обува такава пола всичко отива по дяволи.   #Cussing out
Ако и е толкова топло може би някакъв тънък панталон, ефирен, с едни хубави сандали,
Колкото и слаби и елегантни крака са има, не е естетически, защото просто кожата е с вече друг вид, вени изпъкнали, набръчкана тук-там... Форма на крак може да е перфектна, но кожата издава възрастта,  не е за минижуп това.
Стоеше седнала на един метър от мен и просто всички дефекти се виждат...
Сега пак да не започнете, ами на морето, на плажа...
Говоря за за град, ежедневно облекло, не курортни дрехи. Simple Smile

# 2 512
Аз пак с риска някой да ми се разсърди -  наистина не искам никой лично да го приема, тъжно ми е ако  разтройвам потребителки които толкова харесвам.  Hug
Но не мога да се съглася и да ми харесва жена над 40 с минижуп, днес точно срещу мен на кафе беше една такава.
А беше толкова хубава  толкова приятно излъчване, защо и трябва да обува такава пола всичко отива по дяволи.   #Cussing out
Ако и е толкова топло може би някакъв тънък панталон, ефирен, с едни хубави сандали,
Колкото и слаби и елегантни крака са има, не е естетически, защото просто кожата е с вече друг вид, вени изпъкнали, набръчкана тук-там... Форма на крак може да е перфектна, но кожата издава възрастта,  не е за минижуп това.

Шанталче, защо така се изразяваш?
По дяволи
Форма на крак

Съвсем като рускинче

# 2 513
 До преди малко говорих с майка  Simple Smile
Хващам се, когато говоря дълго с майка по телефон, после започвам да мисля и говоря развалено като нея.
Нали знаете че рускините никога не могат да научат българския, 20 години тук е живяла и пак не може да говори с правилните окончания. Та и мене обърква, после ми трябва около час-два да се оправя и да започна да мисля правилно.
Извинявам се за отклонението. Peace

# 2 514
Аз пак с риска някой да ми се разсърди -  наистина не искам никой лично да го приема, тъжно ми е ако  разтройвам потребителки които толкова харесвам.  Hug
А беше толкова хубава  толкова приятно излъчване, защо и трябва да обува такава пола всичко отива по дяволи.   #Cussing out
Колкото и слаби и елегантни крака са има, не е естетически, защото просто кожата е с вече друг вид, вени изпъкнали, набръчкана тук-там... Форма на крак може да е перфектна, но кожата издава възрастта,  не е за минижуп това.
Шантал от къде ги вадиш тези разсъждения Simple Smile По себе си ли съдиш за тези промени ?
Дай сега всичко що е над 40 и е повече от размер 8 да ходи само зачулена и по възможност да не се показва навън за да не ти развалят пейзажа Simple Smile

# 2 515
шантал, никога не съм срещала човек, който с такава стръв да търси дефектите у хората. и да се наслаждава на това.

Абсурд е това момиче на снимката да носи десети размер британски.
12-14 някъде носи, гаранция, айде да не ни пробутват бабини деветини само Laughing

и според мен в никакъв случай не е 10 размер  Peace

жената е пищна хубавелка. много мъже харесват точно такива.

# 2 516
Ето това имам предвид - ако обуе дънки два-три размера под своя, ще изглежда зле. А масово така правят.

Това е разковничето - размерът и моделът, не теглото.

С риск да излезе, че защитавам Шантал  Laughing, трябва да призная, че имам ужасно критично око и от тази страна я разбирам. Не е нужно да търсиш, несъвършенствата сами те намират. Но нерядко именно те придават чар.

# 2 517

С риск да излезе, че защитавам Шантал  Laughing, трябва да призная, че имам ужасно критично око и от тази страна я разбирам. Не е нужно да търсиш, несъвършенствата сами те намират. Но нерядко именно те придават чар.

щом имате такава енергия да спендвате в намиране на несъвършенства и това ви достая удоволствие - ок.

не мога да си представя да имам в обкръжението си такъв близък човек - ще съм в постоянно високо ниво на трвожност и силно безспокойство.

# 2 518
  • София
Да бе, цвят сьомга... звучи като умряла риба.
Освен червен корал има и розов корал. А за да го различиш от сьомгата, трябва да си компютърна програма.

На мен пък повече от дебелите ми се набиват на очи разни моми, или не точно моми, перхидролки, лишени от вкус, с равни обувчици тип балеринки, шаренки пулоферчета или други пъстри дрешки тип далтонист от Факултето.

# 2 519
Грейс, моля те, не казах това - не търся нищо, просто забелязвам. А това, че забелязвам нещо, не значи, че го огласявам.  Wink Външността на хората съвсем не ми е най-важното нещо на света.

Общи условия

Активация на акаунт