Аватарно - мъжко-спортна / Тема No 26

• 16 867
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
  • Сопот, Пловдив
Кати, хич не съм за браво, такъв служебен гаф съм си спретнала тези дни, че може и да си остана без работа скоро, пък за детето да не говорим колко е лигав...

# 31
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Споко, Ройс, всички гафим Hug
Леле, толкова съм красива, само ходя като цветарка по темите, да поствам и да си се радвам Mr. Green

# 32
Благодаря за темата, Роис, много яки емотикончета hahaha

# 33
  • КиТ
Ееее,добре Плами-някакви си 40 км.в повече са за Разград  Peace
Ама ти си свободен електрон,пък аз трябва да ангажирам човек за дечурлята....
Хайде,кръстосвай на воля волна птичке,че после става трудно  Hug Heart Eyes Grinning

А обичам да сме точни  Mr. Green Joy Joy Joy Тъй,тъй свободен електрон,дори и да си прекачака ремарке ще ходя с него и пак ще обикалям  Twisted Evil Joy Joy Joy Амаха Crazy Joy Joy Joy

# 34
  • В Космоса
Devi4ca, яка случка с катеричката. Аз много ги обичам, особено тези безстрашните. Grinning

Green eyes, и аз знаех за този ужасен период, но съм чувала, че към 3 става по-добре, по се "очовечват" както казва сестра ми. Иначе племенниците ми на 3 и на 5 въобще не са имали нито агресивни, нито инатливи периоди, но за сметка на това са напаст божия - мрънливи и обсебващи. Laughing

# 35
Да не ви изпусна. Hug

# 36
запис и от мен в новата страхона тема! Peace
Идвам да се нагледам на красоти! Flutter

# 37
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Леле, вие сте се пренесли, а аз се чудя що в "отговори" не се появява нищо Simple Smile И си викам: "Тя, Ройс, каза да не се пише много, че чак довечера ще пуска тема, ама пък никой да не пише  newsm78Joy
Ройс, страхотно оформление както винаги  Hug  bouquet Heart Eyes

# 38
Бре и аз като la vida loca се чудя къде сте Embarassed

# 39
  • София
Аз след месец пропуск- да се разпиша, де Laughing

Fraqueza, това разкошче го гледах из албумите на Роис - Боже, невероятно е! Безмълвна съм Shocked Heart Eyes Такваз красотница, майкоуууууу Two Hearts

Акаша, не се кахъри, на тази възраст са отврат Mr. Green Да те успокоя, ама по-зле ще става Joy Hug

# 40
  • КиТ

Де ходиш,я отчет Whistling Whistling Whistling

# 41
  • София

На работа Mr. Green

# 42
  • В Космоса
Айде, бре, липсваше тук. Стига си се трудила така къртово! Crazy

То верно, че малки деца - малки проблеми, големи деца - големи проблема, ама тази точно възраст просто трябва да си залепен като страж за детето. Наскоро проходило, изучава света, всичко иска да докопа, навсякъде да се навре, качи, а да му обясняваш файда за момента няма. Луда работа! Crazy

# 43
  • КиТ

На работа Mr. Green

Ми аз ходя и цял ден съм тук  hahaha hahaha hahaha

# 44
  • София
Айде, бре, липсваше тук. Стига си се трудила така къртово! Crazy

То верно, че малки деца - малки проблеми, големи деца - големи проблема, ама тази точно възраст просто трябва да си залепен като страж за детето. Наскоро проходило, изучава света, всичко иска да докопа, навсякъде да се навре, качи, а да му обясняваш файда за момента няма. Луда работа! Crazy
Акаша, има си дял в психологията, мила. Нарича се "Ужасните две!" Сега, няма на учЕнИте да чупим хатър Laughing
Не, оставям шегата - тази възраст си е много трудна. Изключвам подробностите, че съм била с едно на 2 и едно на 3. Голямо изпитание си е за родителите. Аз, твърдейки, че съм прекрасен родител Mr. Green - направо съм била безсилна на моменти. В тази възраст детето цели да начертае негови си граници, открило е Аз-ът и противопоставянето. Важното
е, да държите юздите и вие да очертаете неговите граници. Малката ти хулиганка пак ще стане ангел, не се плаши Hug Просто се иска време.....

Пламено, бре, ква е тази твоя работа?! Моята .....ами много е лелеяна и не, че не мога да влизам- влизам си, но просто имам много да уча и наваксвам във всяка минута Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт