Аватарно - мъжко-спортна / Тема No 26

• 16 916
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
  • КиТ
Абе човек винаги трябва да си има едно на ум.

Така е Rolling Eyes newsm78

# 706
  • Сопот, Пловдив
Учудих се, че разрешават торти в яслата. Тук може само пакетирани храни и кекс  Shocked

Тук  може торта, ако имаш сертификат за качеството на хранителните продукти и срока на годност. Но всичко домашно приготвено е забранено.

Акаша, мерси.  Hug

# 707
  • Варна
Роис, честит очарователен рожденик! Hug

# 708
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте момичета Hug
не знам дали ще се включа в играта, може довечера да си направя дрешки и ще пиша Peace, но сега влязох само на бързо да поздравя всички
с Вчерашния Празник - Цветница! Бъдете живи и здрави, носещите прекрасни имена на цветя!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

А, Ройс също има прекрасен повод за празник днес.
Да ти е живо и здраво момченцето, много да те слуша и да открие най-най-хубавите и забавни игри!                    Много щастие за вас двамата!

newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

Скрит текст:

И от мен една сладка почерпка Wink
Скрит текст:
На този слънчев ден преди 12 години станах официална жена на комшийското момче, което ме обичаше много - точно както и сега!

# 709
Hushpuppy, честита годишнина! Все така щастливи да сте!   bouquet

# 710
  • Живее на Луната
Честита годишнина  Hushpuppy - дълги години любов и семейна хармония   bouquet

# 711
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Честита годишнина, Ради! Много щастие Hug
п.п. ти откога разнасяш лентичка newsm78?

# 712
Честита годишнина,Ради! Hug Все така да се обичате!
Честит рожден ден,на Симон Мартин! Да е здрав и весел!  Tada

# 713
Учудих се, че разрешават торти в яслата. Тук може само пакетирани храни и кекс  Shocked

Тук  може торта, ако имаш сертификат за качеството на хранителните продукти и срока на годност. Но всичко домашно приготвено е забранено.
И при нас така. Аз носих торта тази година и 2-3 големи кутии сок.

Ради, честита годишнина, още много по 12 да празнувате заедно. И аз сега загрях, че имаш лентичка в подписа. Много странно ми се вижда като мерна такива лентички из нашите си подписи. И аз имах до едно време лентички за възраст на децата.  Sunglasses

# 714
  • Sofia
Rois, страхотно сладурче е твоето момченце. Да ти е живо и здраво!

Hushpuppy, честита годишнина! Много любов и щастие ти желая!

Момичета, това котенце, появявало ли се е? Ако не, това ми е премяната за играта Simple Smile

# 715
Честит рожден ден на Симон! Да расте много щастлив и здрав! Честита годишнина и на Ради! Да се обичате цял живот! За играта, ако успея ще е привечер.

# 716
Hushpuppy поздрави за годишнината-любов и разбирателство поне още сто години за -напред Hug

# 717
  • КиТ
Ради честита годишнина  Hug Hug Hug още много време да се обичате Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 718
Ради, още 10 пъти по толкова Hug

# 719
  • В Космоса
Честита годишнина, Ради! Още дълги години щастливи заедно!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт