Аватарно - мъжко-спортна / Тема No 26

• 17 146
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Докато моето дете знае само за гърдите ми да се разписвам по-често  Mr. Green
Добро утро и прекрасен ден!
Ех, Маш, иска ми се да дойда, ама няма просто как  Crazy  Hug

# 61
Хубав уикенд, момичета Hug. Времето е прекрасно  Party

# 62
Аз само със скромен запис,за да не ви изпусна пак.

# 63
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хубав уикенд, момичета Hug. Времето е прекрасно  Party
Браво бе, пак ни откраднахте хубавото време Crossing Arms

# 64
  • КиТ
 Joy Joy Joy Джой,Джой да не вали пак сняг при теб  hahaha hahaha hahaha

Мълча  smile3505 Прешко  Joy Joy Joy

# 65
Не те е срам да се подиграваш на хорското нещастие Crossing Arms
Седем градуса е тук и не спира да вали Sick. Ей ся един приятел ми писа да ходя да се погрижа за него, че от дъжда цяла нощ не бил спал Laughing

# 66
  • КиТ
Аз само се бъзиках Hug Hug Hug,верно ли е толкова  Shocked ooooh!

# 67
Мда. Това са средноевропейските реалности. Вчера 22, днес- 7 Tired

# 68
Джой Hug, съчуствам ти, не понасям да ми е студено, тук бая време беше дъждовно и студено, сега най-накрая се оправи. Дано и при вас да стане така  Nature Partly Sunny

# 69
Нося нещо за Лока Party

# 70
  • Once there was a Hushpuppy...
Добро утро в новата тема Hug
Ройс - браво за старанието  bouquet
Скрит текст:

Акаша Hug
Скрит текст:
Момичета са прави, че ще става и по-зле...и аз не вярвах, ама реалност  Crazy Моя син на 2 и нещо в парка риташе на младежите бирите по земята/добре, че това ги забавляваше хората #Crazy/,  #Crazyзапочна да се бие за играчки по пясъчниците, да дърпа колички за кукли от момичета, имитира динозаври и ръмжи на де що видя човек или животно по улиците, гони гълъбите докато хората ги хранят, а аз само викам - не тук,не там, не прави това или онова......Нашите дават заето, като им го оставя за цял ден, драска, хвърля неща, не иска да спи или яде, пълна програма е ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! И от скоро вече въпросите са целодневно и ме занимава със всичко негово, вика ме по милиони пъти да видя това или онова...ужаса е пълен в нас. Оня ден ми вика -"Мама хайде да си поговорим" - това в 21.30 някъде, а естествено цял ден не млъква и аз до толкова съм се смахнала, че му разправям  -" Мамо,хайде да си помълчим" - сама си си смях до къде съм се докарала....Едни хора казвах, че като стане на 4г. ще отшуми беса му....ама вече не вярвам, след малко повече от месец прави 4г. и нещата май се влошават, с изключение на това, че повече разбира вече Peace А, пиша сега в темата защото ни е дигнал от 7 Crazy наспан и се бори в леглото с мен и баща си....това е! Пия си кафето и си слушам музика, а то вика на всеки 2 минути да ходя да му разглеждам динозаврите и кои предстои да купим/избира си ги от един каталог с животни/ Както казва една моя приятелка с момиче на същата възраст - Големи бебета, докато не станат на 7-8г. сигурно newsm78

# 71

е, те това се казва идея Party, страхотнооо Hug
Джой, ти ли ни гепи слънцето днес Crossing Arms
Не съм много по спорта, открих нещо, но ми трябва мнение дали става за играта Simple Smile

Последна редакция: нд, 21 апр 2013, 14:57 от loca

# 72
Аз съм на линия, Лока Peace

КАТИ, аз може ли пак да си пусна комбинацията в скрит текст, не искам да махам сегашната, че ми е много на сърце?

# 73
Може ли да се преоблека сега Rolling Eyes

# 74
Да,защо не Hug

Общи условия

Активация на акаунт