Аватарно - мъжко-спортна / Тема No 26

• 17 126
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • Once there was a Hushpuppy...
Ето ме, Party готова съм с моето момче Rolling Eyes Кристиано Роналдо - португалски футболист, сега май рита за Реал Мадрид newsm78 ама не помня, ако трябва още инфо за него да сложа, но мисля че почти всички са чували за него....а, пък за това колко е красив ще можете сега да му се насладите Heart Eyes

Седя и си се смея сама на себе си, такива снимки съм му подбрала, че по нищо не личи че е футболист... Mr. Green като манекенче се изтипосва на всякъде Flutter
Имаше и такива от терена, но тези са ми по-интересни на мен Peace

# 166
  • в огледалото на живота
Мммм,Ради много е чаровен  Heart Eyes
Латино мъжете са ми слабост.... Blush

# 167
  • КиТ
Плами, ми твоя мъж къде е Grinning

Тая вечер ще го сложа,че снощи си спинках  Crazy Joy Joy Joy

# 168
  • Сопот, Пловдив
Ах, Кристиано!  Crazy Еми колкото и да е надут - много ми е красив  Mr. Green . При все че аз пък не си падам чак толкова по латино.

# 169
  • София
Оо, Ради тази игра си ми фаворит!
За Мони нищо няма да казвам, абе пу-пу!

# 170
Ми, Джери, аз образно съм ги написала, ама те са я ужасни, я инатливи, я кошмарни - което и да избереш няма да сбъркаш.

Хахах, тя Плами е още в Гърция като я гледам.

# 171
Охх, Ройс и твоя си го бива, а пък аз тайно харесвам и Константинов Heart Eyes Embarassed ммммм Heart Eyes
Чакам с нетърпение общия пост Grinning

Не казвай Джери, ще ти изпратя мислено положителни мисли Wink

Като бях бременна и тогава залюбих Кристиано, а вече бяхме решили с мъжа ми че бебето ще се казва Кристиан, обаче аз като се тръшках на сериозно да го запише Кристиано Crazy/нещо хормоните пак бяха ме ударили яко, и се пазарях с мъжа ми, а той само ми се подиграваше/. После разправя пред хора, че съм си кръстила сина на Кристиано Роналдо, мъжка му работа Mr. Green

# 172
Плами, ние вечно сме с конкурентни мъже с теб, но поне не се конкурираме за мъже(поне не твърде често).

Ради,
преди години, на финала на европейското, такъв рев съм изревала, че ти е бедна фантазията. Бях луда по този младеж и като паднаха - рев, рев, рев Joy Вече не съм му такава фенка, но пак ми е симпатичен. Както и всеки по-мургав. Латино са ми най-любимите.

Кати
, честит празник и от мен на малката! Да е много щастлива и здрава малка госпожица.

# 173
  • Сопот, Пловдив
Ради, един от вариантите за име за моя син беше Патрик - на Патрик Клуиверт  Mr. Green . Ама много сериозен вариант си беше, до последно съм се чудила, между него, това което избрах и още две имена  Mr. Green .

Пък моя Марат толкова много прилича на един мой бивш възлюбен, който живее в отсрешния блок, че ако си почета още малко мненията из бг-мама, ще взема да му се обадя.  Laughing

# 174
Охх smile3544, Ройс не знам дали от четенето ще му се обадиш.......само, обаче аз на твое място щях да му направя други неща Mr. Green

# 175
  • Варна
Здравейте момичета! Темата е много добра и аз много я харесвам, ще се нагледаме на спортни натури.
Но нямам нещо време последните игри, не зная как успявате вие Laughing Laughing
Все още нямам нищо за играта, а сега ще водя децата на рожден ден, така, че не обещавам ще успея ли или не да участвам. Има време до посред нощите, но ако бързате не ме чакайте....., но ще гласувам и ахкам Naughty

# 176
  • Сопот, Пловдив
Ради,  Laughing  Hug . Е, то точно щото сме правили какви ли не неща, ама накрая се омотахме като патета в кълчища, та ей за това е бивш.  Laughing Ама това като бяхме млади.  Mr. Green

# 177
  • София
Знаех си, че тук ще плакна очи.  newsm18
Между другото с повечето спортисти си направих комбинация (без Йовчев и Стоичков), но мислех, че ще се ползват, затова заложих на по- малко познатия Том. Wink Изводът е, че  вкусът ни към мъже спортисти съвпада.  Hug

# 178
А  да-да, Сисе и аз си бях нагласила Том Брейди  Laughing ама ти много бързо се беше спретнала. Другият ми вариант беше Тим Ховард. Ако никой не го е спретнал ще му пусна фотосите после. Нооо накрая голям родолюбец се извъдих и се накиприх с Пламенчо. И той ми харесва  Peace

# 179
  • КиТ
Хахах, тя Плами е още в Гърция като я гледам.

Не ми се тръгва  Joy Joy Joy Joy

Плами, ние вечно сме с конкурентни мъже с теб, но поне не се конкурираме за мъже(поне не твърде често).

Така е Силве,важното е,че не се караме за мъжове Crazy Joy Joy Joy Hug

Общи условия

Активация на акаунт