Отговори
Здравейте, купувам всякакви продукти на Хип, включително и пюрета, спокойно мога да кажа, че съм доволна от всички продукти! Въпросът ми е, относно капачките, които участват в играта, пишете, че са "зелени", всъщност само контурът отстрани е зелен нали, защото отгоре са надписи... виждам тези, които са показани в темата за играта, имам такива, но вчера като купувах имаше и с такива капачки:

Моля Ви , кажете те участват ли?

# 1
Здравейте mery_rose,

Благодарим Ви за доверието към продуктите HIPP.
На страницата, където е описана самата промоция - http://www.hipp.bg/promocia - сме показали различни пюрета и сокове, заедно с капачетата, които ще очакваме. Старите варианти на капачета няма да бъдат взети предвид. Новите са в светло-зелен контур отстрани, независимо дали пюретата са плодови, зеленчукови, месни или сокове.
Ще очакваме вашето писмо.

# 2
Благодаря за отговора, ще купим колкото трябва още, само дано да можем да ги изядем до края на промоцията  Grinning

# 3
Здравейте отново,

Има достатъчно дълъг период на промоцията - до края на м. Май. За месец и половина смятаме, че всички, които хранят и захранват с пюретата и соковете HiPP ще имат възможност да вземат своите подаръци.

# 4
  • В море от любов
Искам да попитам капачки с този надпис приемат ли се? Пак са зелени Hipp Organic.

# 5
Здравейте  ivaaa,

В текста на промоцията сме показали с картинки, капачките участващи в промоцията - http://www.hipp.bg/promocia

# 6
Здравейте, едва сега научих за промоцията и виждам, че все още мога да се включа, тъй като имам доста празни бурканчета и шишета. Интересува ме само капачки от бурканчета от пюрета ли могат да участват или и тези от шишетата от сокове?

# 7
Здравейте,

Има още доста време до края на промоцията. Капачетата могат да бъдат както от пюрета, така и от сокове. Важното е те да бъдат от зелените капачета, обозначени на снимките, които сме обозначили в условието на промоцията.

# 8
Здравейте,
Доверила съм се на вашите продукти още от деня на раждането на моята дъщеря. От скоро започнах да я захранвам и с вашите каши и пюрета, но чак днес видях за тази ваша промоция и тъй, като ядем още по веднъж на ден само пюре, искам да попитам ако започна да ги събирам и ги пратя на 29.05 или 30.05 по пощата капачките дали ще получа подаръка? Ползваме и адаптираното мляко, но видях, че кутиите от него не важат, също така и от кашите така, че остават само от пюретата, а докато ги изядем ще мине малко време.. ?  Flutter

# 9
Здравейте iN eterNo neL Cuore,

Промоцията ще продължи до края на м. Май. Дори да изпратите вашето писмо
на 31.Май, също ще можете да получите вашата награда.
Ще очакваме вашето писмо.

# 10
Здравейте, как да разберем, че изпратените капачки са стигнали до вас? Или въпросът ми по друг начин е кога би трябвало да си получим подаръка?

# 11
Здравейте mimka_8,

Досега не сме имали недоставена поща. Пратките ги подготвяме и изпращаме на всеки две седмици.
Играта приключва в края на месеца, след което в рамките на няколко дни ще подготвим и изпратим останалите пратки.

# 12
Благодаря ви, аз ги пуснах миналата седмица така че ще чакам другата седмица подаръка.

# 13
Здравейте, получих си подаръка. Благодаря, много ни харесва и шишето  и лигавничето! Междувременно събрахме още капачки и има време да ги изпратим. Но въпроса ми е, може ли да получим още веднъж награда?

# 14
Здравейте на всички,

Тъй като наградите са ограничени - до изчерпване на количествата, ще помолим ако сте получили вече награда нека всички останали родители също получат своите подаръци.

Общи условия

Активация на акаунт