Отговори
# 15
Здравейте, отново! Аз вече получих подаръците, за което Благодаря-много са хубави!
Приятелките ми се шегуват, че съм подвижна реклама на HIPP  Laughing защото участвам във всичките "игри", които имаше до сега и като излезем с другите майчета с количките, ходим в парка, там си храним мъниците... аз си нося Еко торбата с логото HIPP, от там вадя кутията, пак със същото лого и до сега вадих чинийката и лъжичката, от където храня с кашичка или пюренце... обаче днеска като извадих и шишето, да дам мляко и като сложих лигавника, вече щяха да паднат  Joy !

Тъй като сестра ми се зариби от мен и тя да участва, защото и нейната госпожица в момента се захранва с вашите пюрета, ще се надява да хване "последния влак", като прати на 31-ви капачките, (за да може да събере достатъчно) Rolling Eyes ...
Та имаме едно въпросче - шишенцето, което получих, беше със синичко рингче (мен ме радва, защото аз имам момченче), дали има и розови такива и например да се спомене в писмото, че е за момиченце?
Дано не е нахално, то не стига, че ни подарявате тези хубави неща, ами сега и претенции за цвета имат тези жени  Crazy ама ще ни простите, пуста суета... Heart Eyes

# 16
Здравейте mery_rose,

Много ни зарадвахте с вашия коментар.  love001
За съжаление шишетата пристигат от Германия само в този вид и цветове. Те се правят от Нук за HiPP Германия. На рингчето пише и името на производителя. Обръщаме внимание, тъй като бихте могли да си сменяте биберона.
Днес е последния ден от промоцията. Ще очакваме вашите пратки.

# 17
Току що си получихме подаръците. Страхотни са. Благодарим ви.

# 18
Не можахме да се включим в тази игра.Ще има ли скоро нова?Изцяло сме на HIPP-АМ,пюренца,каша,шампоан.Фенове сме на марката.

# 19
Здравейте  D.St.,

в момента тече промоция на козметиката HiPP Babysanft. Няма как трябва да ги редуваме http://www.hipp.bg/promocia_2.
За в бъдеще също ще пускаме различни игри и промоции. Следете сайта ни.

# 20
Здравейте,
искам да попитам след колко време след изпращането на капачките ще получа подаръка.
На 29.05.13 изпратих с препоръчано писмо 20 капачета.
Поздрави!

# 21
Здравейте sweety_s,

Ще ви помоля да ни изпратите вашите имена, за да проверим - office@hipp.bg

# 22
Здравейте,

Ще помолим Даниела Иванова, Мирослав Илиев, Никол Шереметова, Елис Осман, Виолета Тончева - Рубино да ни изпратят своите телефонни номера, тъй като без тях куриера не приема пратките.

Благодарим Ви!

Общи условия

Активация на акаунт