Пролетните две чертички, Януари ще са ококорени очички

• 24 617
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • София
mama_na_kiki едно тихичко  Wink честито от мен   bouquet

# 61
mama_na_kiki, Златен Дъжд, честито!!!   bouquet

# 62
  • София, БГ
Момичета, благодаря ви на всички за милите пожелания.Аз все пак изчаквам до 7-ми Май.Тогава ще знам на 100 % какъв е резултата.Искам да е абсолютно сигурно, защото веднъж ми се случи положителен тест, а после кръвния тест го отрече.Дано все пак наистина да съм бременна.Симптоми нямам много освен, че почнах да спя и следобед по 1-2 часа, освен това всяка вечер сънувам, иначе преди много рядко ми се е случвало.Първите дни след трансфера ми се бяха надули гърдите  и много ми се спеше през целия ден, сега гърдите ми са си нормални, понякога ме пробождат.После сънливостта за няколко дни това изчезна и сега пак се появи но не толкова колкото беше в началото.Преди няколко дни имах и пробождания в яйчниците.Единственото което ме притеснява, че седмица след трансфера се разболях, лекувах се само с чай с мед и лимон.Само на 2 пъти пих колдрекс.Но ако им е писано на бебчетата да се хванат, ще си покаже.Това вече не зависи от нас колкото и да го искаме.Пазя се, само господ може да реши.Дано все пак всичко върви така както ни се иска -  от 3 години се опитваме да си имаме детенце, но и 2-мата имаме проблеми.

Последна редакция: пт, 03 май 2013, 23:04 от Златен Дъжд

# 63
  • гр.Варна
Здравейте:)
Днес си направих и вторият тест-Шуър Чек-а.И той ми показа втора чертичка,като не бих я категоризирала като много слаба.Обаче...мъжът ми не вярва.Чака тестовата да стане като контролната и тогава да се похвалим на родата.Иначе ,ако всичко е ок,терминът ми се пада около 11.01.2014;)
Хайде,очакваме още момичета да се включат:)))

# 64
  • София, БГ
mama_na_kiki, като не вярва мъжът ти - направи си кръвен тест.Той ще го докаже категорично.Шуър Чек е тест, на които може да се вярва.

# 65
Честито , мама на Кики , да видим на кой още ще си мама догодина  Hug
И аз така направих - кръвен още на следващата сутрин след двучертичковия. Какво да го мислиш... за 2 часа ще знаеш със сигурност  Peace

# 66
Хайде и аз да цопна в новата темичка Simple Smile Честито момичета пожелавам ви прекрасна бременност, изпълнена с много емоций и по малко тревоги Simple Smile Няма да забравя как видях своите две чертички миналата година на 10-ти май Simple Smile Чувството беше неуписуемо...Не можех да повярвам и си направих доста тестове.

# 67
  • София
Христос Воскресе !Денят в който духовното побеждава тленното!Светли Великденски Празници!С пожелание за Благополучие,много Здраве,Шарено Настроение и Усмивки!Нека Вярата и Любовта да изпълват сърцата и душите ни!Радвайте се на живота!Закриляйте слабите и помагайте на нуждаещите се!Понякога е достатъчно само една капчица в чашата на мечтите,за да се превърне в реалност!Повярвайте и ще се случи!Весел Великден!   EFP stork-boy stork-girl  ylinfanteaster easter easter

# 68
Глори , толкова топлина и доброта струи от твоя пост!  Hug  bouquet
Светли празници и много надежда желая на всички!

# 69
Здравейте и добре дошли на всички! Моят термин живот и здраве е 31.12-01.01. Почти съм сигурна, че бебо ще се появи по-рано, но ще следя и вас!  Hug   bouquet

Торидим, хайде идвай да се похвалиш, че си видяла двете чертички!  Hug

# 70
Пааандии, доста ме е страх още да се хваля ...  Не знам как да го обясня, но ми вдъхваш някакси увереност- за което ти благодаря!
Момичета, ако всичко е ок до 11 май и аз ще се присъединя при вас (вчера на Вликден, видях двете чертички само на 23 ден от МЦ)! Термин изчислен от калкулатора тук- 18.01

ИИИИ Честит Празник на всички именници!!!   bouquet

Последна редакция: пн, 06 май 2013, 14:35 от toridim

# 71
Торидим, напълно те разбирам! Аз знам, че съм бременна от 11 дни, но едва днес се пристраших да си сложа лентичка. Нещо този път много съм се шашнала дали всичко ще е наред. Дано, дано!  Praynig Praynig Praynig

# 72
  • София
AtenaotnA радвам се че ти е харесал  Hug
♥Пандичка♥ честито  и леко бременеене с прекрасен новогодишен финал   bouquet preggo  ylinfant моят термин беше 16.01,но още като забременях знаех,че именикът ми  Heart Eyes ще се роди около НГ и той се появи на 28.12. ,последния ден на 2012 ни изписаха.

# 73
Здравейте момичета,
Да се включа и аз в отбора на бъдещите мамчета. Април месец си следях овулацията и резултатът е налице, на 29 април имах много, едва доловима чертичка. Цикълът ми е обикновено на 25-28 дни и го очаквах около 28-1 май. Едвам се стърпях и на 2-ри май си направих друг тест, който вече показа доста по-ясна чертичка. Все още нямам цикъл, така че предполагам съм бременна Simple Smile Мисля да си запазя час за лекар на 23 май, вие какво мислите рано или късно ще е ? Иначе предполагам, че терминът ми ще е 9 януари Simple Smile Чували ли сте нещо за д-р Сигридов, понеже от изчетенето мисля да ида при него?
Много ви благодаря за отзивчивостта Simple Smile! Успешна и много усмихната седмица пожелавам на всички Simple Smile!

# 74
  • гр.Варна
Здравейте!
Хубава и лека нова седмица на всички момичета:))))Ето,че темата започва да се пълни:)))
И аз се чудех кога да отида на лекар.Днес излиза,че съм в 4 г.с.и 2 дни.
Другата седмица сме на концерт на Бон Джоуви и след това-на 17-ти или 20-ти,мисля да посетя гинеколога:) Hug
Надявам се,че не е твърде рано тогава:)

Общи условия

Активация на акаунт