Пролетните две чертички, Януари ще са ококорени очички

• 24 633
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • София, БГ
Момичета, за съжаление нямам място сред вас.Първия ни опит по фонда завърши неуспешно.Препоръчаха ми този месец да почивам и през Юни да правим трансфер на замразените ни ембриончета.Дано с тях да имаме успех.Също така ще подадем документи за 2-ри опит.

# 76
Момичета, за съжаление нямам място сред вас.Първия ни опит по фонда завърши неуспешно.Препоръчаха ми този месец да почивам и през Юни да правим трансфер на замразените ни ембриончета.Дано с тях да имаме успех.Също така ще подадем документи за 2-ри опит.

Sad Съжалявам,  прегръщам те силно   Hug Hug Hug
Мисля, че скоро и вие ще сбъднете мечтата си- сигурна съм   bouquet Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 77
  • гр.Варна
Златен Дъжд,сигурна съм,че скоро ще имате успех!
Стискаме ти палци и ти желаем много скоро да ни информираш тук за очаквано щастливо събитие;)
Кураж и прегръдки! Hug  bouquet

# 78
  • София
 Златен Дъжд  Sad съжалявам,но съм убедена,че март догодина ще имаш 2 прекрасни Пижо и Пенда - бели  с румени бузки   bouquet newsm04
Момичета,днес преди точно 1 год. разбрах,че съм бременна  Heart Eyes newsm30 и пожелавам всички останали в темата  догодина по това време  да се похвалите със същото.  bouquet

# 79
Здравейте момичета, искам да се включа в темата след като преди около 30 мин направих тест и втората чертичка се появи веднага. Още не мога да повярвам и съм много развълнувана и притеснена.  Simple Smile

# 80
Добро утро!  Simple Smile Скоро не съм писала, но покрай празниците нямаше и време Simple Smile А и също така покрай приготовленията за сватбата... още малко остана.

И като споменах сватба, аз днес ще попитам и лекаря си, но да попитам и вас. Роклята ми е с колан, тип панделка, който се връзва на корема, та мисълта ми е... Въпреки че съм бременна, мога ли пак да го сложа този колан, просто няма да го пристягам, ще стои някак по- свободно падащ? Rolling Eyes Не знам защо, но сега за това ми е много притеснено, може да е глупаво, но...  Confused

А днес и за първи път съм на преглед, та нямам търпение вече. Дано всичко е наред! Praynig Очаквам да ми каже и термина, макар че аз си го смятах за 01.01.14 Simple Smile Стискайте палчета! Hug

Добре дошли и на новите попълнения! Дано всичко е наред и дано скоро съвсем официално да се похвалите и вие! Hug

Златен дъжд, много съжалявам Sad Hug Успех следващия път! Heart Eyes И дано скоро да се похвалиш с две чертички в някоя от съседните темички! Hug

# 81
  • гр.Варна
Хриси.,добре дошла:)И лека и успешна бременност:)
Виждам,че освен,че сме адашки,сме и от Варна Simple Smile))
Дейзии,очакваме новини за това как е минал прегледа.Аз лично не смятам,че ще имаш проблем с колана,осонбено щом не е пристегнат.А и предполагам,че ще е на талията,а не по-ниско долу!Кога ще е щастливото събитие при вас???
Поздрави и хубав ден на всички! Hug  bouquet

# 82
Момичета, да се промъкна и аз тихичко в редиците ви! В 5 седмица съм, имаме си сакче имплантирано, с нетърпение чакам да се изтърколят още две седмички, за да съм спокойна, че имаме и човече. Много се безпокоя дали всичко ще бъде наред. Не ми е за първи път, но нали знаете, човек майка да не е! Simple Smile  Hug
Радвам се и се вълнувам, че съм една от вас.

# 83
  • Бургас
Честито на всички бъдещи мами  Hug
Дейзи.. не мисля че ще има проблем относно колана. Аз разбрах за бебе чак в 13седмица и дотогава , а и след това носех дънки с паднала талия, колани и тн... и ето имам едно много жизнено и здраво бебоче Simple Smile

# 84
mama_na_kiki освен адашки и варналийки,другото което аз забелязах е,че си с предполагаем термин 11.01.2014г. При мен излиза същата дата  Grinning
Ти при кой Гинеколог ще ходиш? Аз все още не знам  newsm78 и мисля да изчакам поне до 6-7 г.с. за да има какво да се види   Wink

# 85
  • София
Lexy/Nety   Хриси. miika честито  Hug леко бременеене  с най-прекрасен новогодишен подарък  EFP stork-boy stork-girl  ylinfant
На въпроса кога е най-добре да се отиде за пръв път на гениколог - поне 25 дена,най-добре месец след евентуалната ви дата на забременяване,защото тогава освен,че се определя термина може и да се чуе първа сърдечна дейност   Kissing Heart Но е нормално до 12та седмица да се чуе чак,независимо че в повечето случай между 6та и 8ма се чува.Аз видях ембрионче и сърчице в 7ма и няколко дена (т.е.  месец и 4-5 дена след датата на забременяването ми) .  Но и по-рано да отидете не е проблем - 4та г.с. се вижда точката в матката,което е важно,защото показва че бременността ще е маточна  Naughty ,miika  е видяла плодното сакче в 5та г.с. и аз тогава го видях Simple Smile
Дейзии tweetyto_bs добре го е казала... аз не носих дрехи за бременни до деня,когато родих Mr. Green Едва около шести месец  няколко модела панталони и рокли с висока талия и такава под пъпа ми  стягаха в корема,а тогава пък съвсем не е хубаво да стягат.Родих здраво мъжле 3.100 кг,което по последни данни минава 7те килца Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 86
Здравейте момичета Simple Smile Да се запиша при вас... моето грахче е с термин 06.01 Simple Smile

# 87
  • гр.Варна
Хриси., за мен гинеколога е един:)Казва се Валентин Марков и преглежда във Военна болница!
Той следи бремеността ми със сина ми и съм много доволна.Беше много внимателен Simple Smile)Отделно е оперирал доста близки до мен жени,които са във възторг от него!Това обаче е лично впечатление,което не искам да налагам:)
Смятам и при него да раждам,някой ден:))))
Иначе знам невероятни отзиви за д-р Славчев,който преглежда в МЦ Св.Анна!Той ми е резервният вариант:)))
Момичета,ето един много хубав калкулатор за термин,който показва и кога е най-добре да отидем на лекар.За мен излиза,че трябва да го посетя на 22.05.Wink)
http://www.moetodete.bg/calculator/termin.html

# 88
Gloria_calcar11, много ти благодаря Simple Smile Аз си записах час за 31 май. Тази дата съвпада с тази от калкулатора за чуване на сърчицето на бебо. А иначе според този календар http://www.moetodete.bg/calculator/termin.html първото посещение трябва да е на 20-ти май. newsm78  Нямаше по-ранни часове за този лекар на който се бях спряла, вие как мислите, нали не е прекалено късно?
Момичета, искам да ви попитам не е ли вредно при всяко ходене на гинеколог да ви гледат на ехограф? Лекарят, който ще посетя не работи със здравната каса и се чудя дали да не ходя и при такъв, за да може поне изследванията ми да минават с направление?

# 89
mama_na_kiki този калкулатор е страхотен Simple Smile на мен ми казва, че мога да отида на първи преглед на 17-ти, а аз имам записах час за 20-ти  Laughing жалко обаче, че сърчице ще се чуе чак на 27-ми, а се предполага че следващия път ще ме извикат след месец чак Simple Smile мжое би евентуално в 12-та седмица, когато ще правим БХС

Общи условия

Активация на акаунт