Отговори
# 195
Здравейте мами   Grinning
Ние с ММ си взехме изпитите и остана само държавния-юни ,дано и той мине лесно  Praynig
Сега си почивам и мисля да готвя,ама нз какво  newsm78
За кафето-не пия ,само чат-пат си близвам от на мъжо чашата като ми замирише   Simple Smile
нито пък пия кола  Blush
сутринта се разходихме малко и събрахме слънце  Party
Лек и хубав ден   bouquet

# 196
Anni0422, дочакахме го този ден  Hug
Честит рожден ден!!!!  newsm59 Бъди жива и здрава, много усмихната и обичана, а септември и безкрайно щастлива мама.  Hug

Днес бяхме на ФМ - бебчо е добре, всичко си е в нормите и най-голямата изненада е, че е момиченце.  Grinning След последните 2 прегледа, на които ни казаха момче, определено се изненадахме да чуем, че е дама.  Таткото остана потресен, той доста се беше навил за момче, а аз тайно се надявах да са сбъркали и да е момиченце. Даже накрая попита колко % е вероятността да е момиче и получи отговор 100%.  Grinning Crazy Grinning

Иначе не останах особено доволна от МД Фемина, особено от жената на рецепцията, много неприятна и дръпната лелка, напомня доста на каращите се лелки, работещи в някоя държавна институция - все едно си и длъжен се държи. А докторката ми удря корема над 20 пъти за да събуди бебето. Определено си болеше като ме удряше по корема.  Sad  Накрая се разходих и така се събуди, което приемам за доста по-нормално. Иначе реших да си закупя и диск - 30лв, като го отворих имаше 10 снимки, които ги имам и принтирани и само 1 клипче на сърчицето. Явно другите не са се качили на диска. Доста съм разочарована от МД Фемина.  Cry

Важното е, че бебчето е добре.  Simple Smile Може ли някой да ми добави едно розово вързопче на 1вата страница.  Grinning

# 197
ейй браво Хепи , да ти е честита момата   bouquet  Да ви кажа , че почвате да ме плашите. На мен ми казаха момиченце, ама сега почвам да се замислям- дали няма да се появи някое пишле на следващия преглед  Crazy Не че ще го върна ,ама ...

# 198
  • Gone with the wind
Хих, Мая - и аз така (но пък съм се зарекла, че ще търся бюро рекламации  Laughing). В четвъртък живот и здраве ще видим.

happy_day, честит ви мъж без пишка  Mr. Green А за лекарката с ударите по корема  Shocked 

# 199
  • София
Lulu, всъщност консултантката каза, че може да се пие по едно кафе, но след кърмене сутрин. То бързо се усвоявало и до следващото кърмене нямало и помен от него. Вероятно там е разковничето, но знам ли? Моя приятелка пък ми каза да наблягам на копър, за ядене, за пиене, всякак. Така бебенцето нямало колики. Ама тя много, да не кажа изцяло слушаше всички бабини съвети, събирани от роднини, комшии и други. И аз съм за "отглеждане по народному", ама да се ограничим до един - двама, дето дават съвети Simple Smile
Ох, от сутринта се каня нещо да споделя, но като се наканя и взема че го забравя  Embarassed

happy_day , честита ви дама и на вас! Май всички, на които ни беше казано първо момченца, сега се оказва, че са им забравили пишките Simple Smile Това с удрянето на корема, меко казано ме втрещи.

# 200
Ауу, много се посмях с вашите козунаци.  Joy

Да ви кажа, моя мъж онзи ден изми прозореца на хола (2.40 х 1.10) за 10мин. от двете страни. Използва ей такова и препарат за стъкла. Станаха бомба - нито е търкал, нито се е мъчил.

Благодаря на всички за милите пожелания!  Hug

Диана, много ме разсмя с тая Формула 1  hahaha

Да ви кажа, с нищо не съм се ограничила (освен с цигарите Sad ). Пия кафе всяка сутрин, кола когато ми се допие, биричка също. На колата като цяло не съм фен и мога с години да не се сетя, ама сега ми се допива. На твърдия алкохол също не съм фен и не ми липсва.

Стиснати палчета и от мен, Сонка!

...Сега имам мускулна треска на каката и кръста  hahaha
  Joy Joy Joy

Росита, аз колана го закопчавам на седалката, после сядам и премятам отпред само частта през гърдите. Не мога без колан, не се чувствам комфортно, но започна да ме стяга и си карам по добре познатия и изпробван начин.

Анни0422, честит рожден ден! Каквото си пожелаеш - да се сбъдне!  nbirthday

Сохо, на мен ми е много сладко като видя бебенце с ушета, точно като анимационен герой ми е. И хахаха, имаме коледна фотосесия с наборчетата на Кари - всичките с бели бодита и коледни шапки - ами уникални са  Mr. Green

Червен конец имам още от сватбата. Според църквата било еретизъм и когато кръстихме Кари й го махнах. Аз не съм кръщавана.

кучо, много сладък комикс Simple Smile

Хепи дей, честита мома! Честито и на другите, разбрали пола!

# 201
  • До морето :)
happy day, важното е изненадите с пола да не са след раждането.  hahaha Честити сини гащЯ

Ставам да мия прозорци.  Heart Eyes Вчера ги мих само отвътре, че щеше да вали, ама днес като е пекнало едно слънце, стига с това лежане.  Whistling

# 202
happy_day Как от момче на момиче  newsm78 Мислех, че обратното е само възможно да са сбъркали  Crazy

Аз ще тръпна в очакване до след празниците за ФМ, а когато ида на преглед мисля да пийна глътка кафенце да събудя дребното, че ако отново спи с пъпна връв между здраво стиснати крачета няма да го видим за пореден път.

За кафето при кърмене не мога да кажа - тя моята и с кафе и без кафе все не спеше  hahaha Череши и плодове също няма да са ни проблем с раждане септември - то какви плодове тогава. Иначе се налага да спазвам диета при кърмене, защото малката се оказа с АБКМ, а вероятността и второто да е така е много голяма. Така че още след раждане никакви крави продукти  Crazy

ku4o  Joy hahaha Много яко това, сега разбирам що първата бременност се тъпках със сладко само.

# 203
  • София

happy_day Честито за момата Simple Smile
Как се казва лекарката която те прегледа,защото и аз сега в петък ще ходя там та да знам ако е същата да съм подготвена  Laughing на мен по телефона като си записах час ми каза Д-р Цолова.

# 204
Здравейте,

bdbaloniАнни0422, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН - бъди здрава, много щастлива и обичана!Леко бременеене до финала, а тогава здраво, пухкаво бебче! baloni

Кафето го бях спряла, просто ми се гадеше и от мисълта за него. Сега започнах да пия пак, но не всеки ден и то втора цедка след ММ, но той ги пие доста силно.
Колата преди пиех доста, но последните 1-2 години доста я ограничих(а и тук вкусът й не ми харесва особено и че е вредна, вредна но тук я правят с царевичен сироп и става неприятно сладка и мнооого се дебелеее)  Скоро пих, но такава направена с захар.. за мен захарта е за предпочитане пред всички други подсладители. И така вчера ми се припи газирано и измислих, че мога да си разреждам полодовите сокчета(със захар) с газирана минерална вода.

Последния път питах моя доктор за виното и бирата - той каза НЕ. Не че не мога без тях, но понякога ми се допива. Един два пъти съм пиивала по няколко глътки бира. Но така без "разрешение" от док не ми е сладко...ще почакам още.

Няколко дни не ми беше толкова лошо и си викам замина си да ама не...вчера много ми се гадеше.

Аз все така не съм сигурна, че усещам бебчето - понякога има някакви лекинки движения(ама дали са в корема или само в главата ми)...иначе коремът ми расте главоломно...започнах да се мажа с бутера от какао(много е готино ,Pampers, благодаря че го сподели)...малката каза че миришело на шоколад...аз пак съм със хрема и почти нямам обоняние...

# 205
Браво, Мария- Магдалена  Simple Smile  Чудесни новини!!! Заслужава си да отпразнуваш със сокче и сладолед  newsm67  А за дрешките само гледай да не ти стискат . Аз днес си взех клинче и уж не ми стискаше , ама НЕ. 

# 206
Даааа генетичните изследвания са добри, а аз съм на някое небе! Предвид ЕГН-то ми, доста се тревожих за тези изследвания.
Амиииииииии забравих за клиновете, че и за чорапогащниците. Взех си панталони за бременни а за лятото рокли с набор под бюста. Удобни са.
Е, и еластични трикотажни рокли стават, ако не стискат.
Още от 2-ри месец съм с бременните панталони. Толкова чувствителен корем... в края на 3-я месец изхърлих и чорапогащите. Просто ми стискат.
Обаче върху бременните панталони една по-дълга мека трикотажна фанелка прави такова коремче... Grinning

# 207
Здравейте на всички бъдещи мами. Аз съм нова в сайта бг мама, разгледах темата ви и много,много ми харесва,ще съм много щастлива да ме приемете във вашата компания. Нека се представя: Казвам се Бистра Боянова, бременна съм (първа бременност) в 20 г.с. терминът ми е на 10 Септември. От гр. Костинброд съм и съм на 22 години. На последният ми преглед ми казаха,че чакаме момченце, но тепърва ще хода при д-р. Марков на 8 май и ще видим той какво ще каже. Иначе следа бременноста си при д-р. Генчева, в кв. Западен парк.

# 208
Здравейте, мамчета,

чак сега сварих и аз да се включа  Hug Днес успях да направя две разходки и да посвърша това онова.

Ани,  bdbaloni Да си жива и здрава, през септември щастлива мама на най-хубавото бебе!

Чакам Сонка да се включи с успешно преминала процедура.

Сохо дол, аз бих препоръчала да разгледаш спалното бельо (бебешко) + завивки, одеяла, бархетни пелени в Икеа. Чудесни са наистина, аз си накупих сума ти комплекти и са на съвсем разумни цени, бих казала по-ниски от тези в детските магазини.

Аз с колана на колата процедирам като Ескито. По принцип е позволено и без колан за бременни, но си е на собствен риск.

Кучоо, готино градинче! Много ти е цветно!

А за храненето по време на кърмене - Лулу си е казала кажи речи всичко. Наистина не бива да се прекалява с това не може, онова не може. Има по-полезни и по-малко полезни. Важното е да се следи беб на какво реагира и дали реагира въобще. Специално за кафето - аз пиех веднага след кърменето и до следващото папане, то се е разсеяло. Не съм забелязала да влияе на нервичките Simple Smile Хем не пиех по време на бременността.

Хепи дей, честита девойчица! Какви са тия удари по корема  Shocked И диск за 30 лева  Shocked Просто падам...

Имах и друго какво да кажа, ама забравих...  hahaha

# 209
Добре дошла,  Бистра!
Желая ти леко бременеене и хубаво здраво бебче накрая!

Общи условия

Активация на акаунт