Отговори
# 210
  • София
Boyanova.90 Добре дошла!

Пожелавам ти лека бременност и като за финал едно здраво бебенце Simple Smile

# 211
Благодаря, аз малко не съм запозната с всички , но ще гледам да влезна бързо в час. Heart Eyes

# 212
Boyanova.90 добре дошла в септемврийските редици newsm10

# 213
Boyanova.90 здравей и добре дошла, радвам се да видя наборче  Hug

# 214
Аниnbirthday с пожелания за всичко най най и най-хубавото бебе септември Simple Smile

Бистра, добре дошла   bouquet

И аз чакам Сонка да се отчете и стискам палци всичко да е минало добре.

Да ви кажа, и аз съм голям привърженик на ИКЕА. Вярно, не са масивна дървесина, но аз не обичам вековните мебели, по-скоро обичам да експериментирам на различни интервали от време. Затова по-евтини мебели ми пасват идеално в концепцията за смяна на дизайна според настроението Simple Smile Другите плюсове са, че изглеждат добре и се сглобяват лесно (перфектно за майстор като мен  Mr. Green) След месец два ще навестя и аз ИКЕА-та.

# 215
  • Gone with the wind
Да се оплача, сдобих се с отекъл десен крак  Confused  Излизаме на пазар, обувам си обувките и дясната ме стяга  Confused Като я събух и си сравних краката  Shocked 
Утре ще ходя да си пускам кръвни в лабораторията на Щерев, дано мойто доки е на смяна да съчетая и  консултацията с нея по този повод

# 216
Бистра добре дошла и лека бременност желая Wink
Кучо дано да е нещо моментно и бързо да се оправя крака.Да не си се преуморила нещо днес?

# 217
Здравейте мамчета bouquet Днес ходихме на преглад, нашето бебче си расте, отговаря си на седмиците, все още си е девойка и за сега няма изненади hahaha има дълги крака - май ще е манекенка или гимнастичка Joy Доктора много се мъчи заради ММ да види дали няма буба, но за мое щастие няма...ще си имам кукличка, но и момченце да беше нямаше да ми е зле Laughing
Бях ви обещала да кача снимки на дрешките от пазара в Димитровград, но ви пиша и следя от телефона и да си призная нещо се затруднявам Crazy почивните дни ще намеря време да седна на компа.

Anni  newsm59 да си здрава, усмихната и много обичана. Пожелавам ти само хубави емоции и пухкаво бебче на термин  bouquet

Petia виновна си Wink ...с тия козунаци и аз снощи ги сънувах. Тази сутри преди работа минах през пекарната и си купих...налапах се Joy Хубавото е че се намират, иначе щеше да ни правиш Hug

Ееее Milenkaa хубаво си поспиваш ти, жалко че аз не мога Crazy

Lulu и аз знам за кърменето, че житото помага. Една позната, която винаги е била към 40 кг. пиеше много боза и папаше жито, за да има повече кърма и беше станала квадратна, а гърдите и огромно нещо...голям ужас беше за нея, но после се възстанови Laughing

Boyanova добре дошла при нас. На 08.05 може и да се засечем при Марков - от колко часа си при него, аз съм в 15 часа Grinning

# 218
  • Пловдив
Boyanova.90, добре дошла. Лека бременност ти желая.
ku4o, картинката много ме разсмя, показах я на ММ да е подготвен за среднощни услуги Mr. Green.Това с крака обаче не е хубаво.
Купих си количка аз-дано не съжалявам. Мисля, че няма. Обиколих града да видя Пег Перего на живо. Чак в представителството им намерих. В магазините няма. Много са леки и маневрени. Ще я видя като дойде. Няма да е нова, но е с всичи екстри почти. Няма дъждобран, но това е лесна работа.
Болничния ще си го взема в сряда, че е с комисия вече.
Бях се сетила още 5 неща поне, обаче ги забравих... newsm78
Kikito86, вече съм полу-експерт козуначен, така че ще произведа колкото е нужно за благото на септемврийските майки!

# 219
От 2 без 20, много се учудих като ми казаха за този нестандартен час, ама те са си преценили така  newsm78
Предполагам ,че в 2, 2 и нещо ще сме приключили, може и да не се засечем  Flutter

# 220
А да попитам мамите ,които са минали, може ли татковците да ги водим ?
И дали ще го пуснат вътре, макар,че се съмнявам да не го пуснат

Последна редакция: пн, 22 апр 2013, 22:45 от Boyanova.90

# 221
Бистра, добре дошла!  Hug
За влизането на татковците - абсолютно е позволено, даже и каки и батковци пускат  Laughing
Иначе може и да се засечете, ако не влезеш в колкото ти е часа. Винаги съм влизала десетина минути по-късно, независимо, че няма опашки от чакащи Simple Smile Просто бебовците като се заинатят и се налага понякога повече време да отделят на някоя мама, докато разбутат дребито в корема. Но в чакалнята има списания и именници, та можеш да си оползотвориш времето, като избираш име, ако не си избрала вече Simple Smile

Петя, имам само добри отзиви за Пег Перего. Аз не си взех миналата година, защото ми се стори скъпичко.

Кучо, бързо оправяй крака! Дано да не е нищо особено и да отшуми.

Мисля да се отправям към спалнята вече  Laughing

# 222
  • София
Tanishte,

и ние сме си харесали едно подобно легло от ИКЕА в Сф: http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=37222

Това ни хареса най-много, защото от всички страни има видимост към и от бебето. Маха се решетката и мислим да си го лепнем към спалнята поне в началото, за да е на малко разстояние от нас.

Boyanova.90, със сигурност на ФМ пускат татковци - все пак, когато се гледа бебето с такава техника е добре и таткото да може да се наслади на гледката.

# 223
Благодаря за информацията, последен въпрос и спирам да досаждам  Stop
Как и аз да си сложа лентичка , кога очаквам бебето...  newsm78
Отивам в "още" след това "лентички" права си бебето, ама после как се слага когато пиша в групата ?  Joy а да спомена и че съм руса   Joy

# 224
Добро утро коремчета!
 Росита имам този колан за бременни http://www.besafe.bg/Products/besafe-pregnant---predpazen-avtomo … kolan-za-bremenni , но не съм го използвала досега. Даже не е и в колата, а вкъщи. Колана на колата все още не ме дразни, за да използвам този.

И аз имам този колан и си го ползвам с кеф. Пише, че от началото на бременността се препоръчва, аз по-късно го взех, но ми е много удобен. Както знаете, карам по много, та доста почетох и това май е най-сигурният начин да се предпазим, недай Боже да стане някоя беля.

За момченцата, като се роди дреб питах, казаха да не пипаме. Ми не пипахме. По едно време се появи като топченце под кожичката, смегма, мазахме с кремче и изчезна. После си се забели сам, без проблеми и сега остава още само на едно местенце да се отлепи. Ако утре ни потвърдят сините гащи и пак се появи момченце, пак няма да пипам.

Кучо, наследих една градина в ужасно състояние... Дай съвет, че нищо не разбирам аз...

Дано Сонка се вклЮчи скоро, сигурно сега си почива  Hug

Общи условия

Активация на акаунт