Отговори
# 225
андреа77,дъщеря ми още спи в такова легло, дадоха ни го познати. Много съм доволна, здраво излезе. Така или иначе, бъдещата кака има нужда от нова легло, това живот и здраве ще остане за бебчето.

Аз предполагам, че Сонка утре ща бъде на амнио...дано всичко да мине благополучно.

# 226
Човек цял ден да е по задачки и няма изчитане после  Mr. Green

Аз не съм от привържениците на колата и въобще на газираните напитки. Но за сметка на това съм голям почитател на кафето. Сега не пия, но от дете обожавам аромата и вкуса му.

happy_day, честито!  stork-girl Отборът на девойките расте с бурна скорост.

Мая 191, спокойно! Бъркат момченцата в началото, защото клиторът прилича на пишле, но обратното не съм чувала да бъркат. newsm78

Eskyto, и ние имаме такава джаджа за прозорци. А още по-лесно е с чистачка от автомобил. Mr. Green В новата квартира имам 9м прозорци общо - дупе да ни е яко с чистенето. Crazy

hahaha Как съм го изяла това "Р".  Joy

На мен коланът не ми пречи още, въпреки, че коремчето расте с пълна сила. Но и аз не пътувам на дълги разстояния, може и за това да е.

*Дария*, на мен на моменти ми идва да го изям  hahaha

maria_magdalenna, много се радвам за добрите резултати  Hug

Boyanova.90, добре дошла! Ще пуснат таткото да гледа. То си е голям филм 4D-то  Mr. Green

-Petia-, честита количка! Дано да е запазена!

Слънчев и усмихнат ден!

# 227
Добро утро Simple Smile

ЗА коланите и аз и преди съм се включвала. Мен лично още не ме дразни коланът, не очаквам и тепърва да ме задразни, защото вече коремчето пораства и минава над него. Дразни ме само като се возя, но тогава се въртя, полягвам и заставам в какви ли още не пози. Във всеки случай, също препоръчвам ако трябва човек да си купи въпросния предпазител, вместо да се вози без колан. На мен коланът ми е спасаявал живота - ама наистина, и съвсем буквално - така че се отнасям с нужното почитание Simple Smile

Трябва и аз да запазвам час за ФМ -мисля при Томова. Така като ви слушам - надявам се да има някой свободен час преди септември  Joy Е, ако няма, ще минем и без 4Д, но уж съм се наканила да ходя. Някой, минал от там, може ли да ме ориентираше като пари как беше?

Не знам при вас как е, но моят корем имам чувството, че почна да расте не ежедневно, а направо ежечасно. Както се виждаше едва-едва, сега почва съвсем гордо да стърчи напред, а малчо да ме побутва от всички посоки. Вчера пък големия батко неволно му изстреля такъв сериозен ритник в корема, че се стреснах направо. За щастие малчо пък дори не се събуди Simple Smile

Хайде успешен ден от нас и стиснати палчета за всички, които имат нужда днес от тях.

# 228
  • София
Добро утро, мами! Привет и на Бистра!

Lulu, бях при Томова миналата седмица. Прегледа е 100лв. , час се съмнявам да можеш да си запишеш като ти гледам лентичката. Всъщност, звънни, до 23 - та седмица може и да успеят да те вместят.

Честита количка, Петя! И ние май се спряхме вече на една. Пък ще влиза ли в асансьора или не, не ме интересува. Все трябва да измислим нещо.

Аз миналата седмица измих прозорците в спалнята и все още не мога да се възстановя. Тази сутрин любовта ме е отменила с този в кухнята, докато съм спала, останалите утре сутрин.  Heart Eyes

Ох, момичета, гледам си в линийката как намаляват дните, и съм обзета от противоречиви чувства. Хем нямам търпение да се срещна с шушчето, хем ужасът от раждането все да се прокрадва все по-силно.

# 229
Добро утро
Сохо напълно те разбирам ... и аз се чувствам по същия начин.
Дори незнам как отлетяха тези дни - все си казвам "има време", а знам че останалите месеци ще се изнижат неусетно. Каква количка харесахте?
Петя честита количка Simple Smile кой модел на Пег Перего взехте?

# 230
  • София
Пуканка, моят мъж хареса Кам. Аз в началото имах колебания, но така или иначе докато не се "опарим" няма да знаем кое е подходящо за нас, така че тя ще е.

# 231
  • София
Добро утро мамчета Simple Smile

Boyanova.90 Влизаш горе в дясно където ти пише името и натискаш на профил,след това отляво ти излиза друго меню и там също натискаш на профил и на това което ти се отвори най-надолу има едно поле на което пише подпис,та там копираш този линк които ти излиза към лентичката.Надявам се че съм го обяснила разбираемо  Laughing

# 232
Soho  - нямам преки впечатления от тази марка, но щом отговаря на вашите изисквания  Peace
Кой модел сте харесали? 
Аз честно казано  предпочитам големите гуми, че по тези софийски улици ... ooooh!
А за  опарването - всичко е на късмет  Peace

# 233
  • София
Ааа, с големи гуми е. Cam dinamico е модела.

# 234
Е благодаря ти Puffy , страшна си   bouquet

# 235
Добро утро!
Моите още спят... Малката ми поскача по главата от 8 до 9, гушна се и пак отнесе. Пък аз станах да си изпия кафето на спокойствие.

Да ви кажа, че в Комсед в СкайСити ще има 40% намаление на всичко. Ето линк.

Боянова90, добре дошла!

И да се оплача - появила ми се е една стрия, точно над пъпчето Sad С миналата бременност спасих корема, само гърдите ми се нацепиха... Няма да го понеса ако трябва и корема да си крия по плажа...

# 236
Здравейте.
Вчера изчистих почти целия апартамент, само прозорците останаха а ММ не дава да ги барна, от 1 месец обещава че щял да помогне ама уви чакам си още  Laughing Мисля да взема от тези четки дето на бензиностанцията мият с тях да не се кикета по табуретките..
За количките съм харесала една на Cangaroo  дето се обръща и май идната седмица ще я взимаме.
За ФМ мисля да отида в Шейново, че там ще раждам и там си правя всичко, някоя от вас била ли е там и доволна ли е била?
Колан в колата не ползвам, притиска ме и предпочитам да не се мъча..
Креватчето свеки е решила да го вземе, че не можело на едните да вземе на другите не и е улучила идеалното ( тип люлка, със шкафчета отстрани, чекмедженца отдолу)..
А и за Комсед онзи ден ходихме има много хубави неща, от - до..

# 237
  • София
Само ние ли не бързаме с колички,креватчета и т.н.? Shocked
То ако зависи само от мене още днес ще отидеме да ги вземеме ама ММ постоянно повтаря че е рано и че чак края на юли ще се купуват тия неща Sad
Иначе сме си харесали ето тази количка http://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=54&pid=61930
Ооо иначе и аз вчера изчистих почти целия апартамент и вечерта като полегнах на дивана и после не мога да стана,така ме болеше кръста ужасссс Sad Аз се бъзикам с ММ че след 1 месец ще трябва да вика кран да ме вдига след като съм легна и после реша да ставам  Joy

# 238
Добро утро и от мен Simple Smile
Eskyto, и аз гърдите май ще ги жертвам Sad уж мажа, ама виждам, че отдолу има пробойни  Mr. Green иначе на корема нямам нищо, дано да не се появят.
soho doll, супер е количката!
На мен все още ми е далечна мисълта за раждането и още не ме тресе шубето, ама има време  Mr. Green
-Petia-, честита количка, Пег Перего са хубави колички, кой модел избрахте?
Аз вчера разбрах, че едната баба вече е напазарувала две одеала, комплект за изписване... дано да ми харесат, че исках да си ги избирам аз, ама... карай Simple Smile
Ние след Великден започваме ремонта, ще е лудница, ще падат стени, ще се измазва, направо не ми се мисли  ooooh!
Puffy1988, и ние сме така, количката ще я взимаме края на 8мия, началото на 9тия месец, а креватче - ще видим, сега ако харесаме това в Икеа, може да го вземем, че скоро няма да имаме път до там. Но иначе не бързаме с покупките въобще, не се знае кой какво ще вземе:)
Хайде хубав ден на всички от мен Simple Smile

# 239
Благодаря ви момичета.  Hug
Вече посвикваме с новината, че ще си имаме момиченце. Дори таткото вече се опитва да говори в женски род за бебчето. А аз така се радвам, че ще мога да купувам роклички и да правя прически хихихи.

Puffy1988, бях при д-р Славкова. Бях чела хубави неща за нея в нета и аз си я избрах, но както казах не останах много доволна от отношението й. Иначе ми се видя, че доста добре огледа системите и органите на бебето. А това с ударите по корема ми, предполагам, че не е опасно щом го прави и точно за това не се възпротивих, а си търпях болката и се молех да се съдуби бебето и да престане да ме удря така.
Вчера бях много афектирана от цялото изживяване и не можех да се зарадвам истински на това, че бебчета е добре, но днес мисля, че това е минало и заминало и съм щастлива, че всичко с малкия бонбон е наред. Успех на теб в петък, очакваме те после на отчет.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт