Отговори
# 240
Привет сладуркиии Hug
Влизам само да се похваля и аз с  4470 Сега бях на преглед, имаме си 300 гр. госпожичка, плацантата ми е високо /за това най-много се притеснявах/ в перфектно състояние сме и двете /лелеееее как ли ще свикна в женски род да говоря/:) Като казах на ММ, че е момиче на 100% / даже снимка имаме на срамните усни, нищо че аз нищо не разбирам от нея/ той ми вика: еее ама аз ти казах, бре, защо изобщо си се съмнявала, аз първото си го правех момче, сега си го правех момиче  Joy А лекаря каза, че преди са се бъркали момчета като пол, а в последствие момичета са ставали, защото в процеса на оформяне срамните усни се надуват като тестесите как изглеждат и за това е ставало грешка. happy_day честито ви грешка:)
За доц.Томова Лулу дано има часове, аз си запазих на 2.04 за 13.5. , та дано успееш.
Бистра добре дошла   bouquet
Аз малко по диагонал ви прегледах, връщам се да дочитам. Виждам, че Сонка не се е разписала, дано да е минало всичко окей с амниото, и разпише скоро.
Анииии  bdbaloni bdbaloni на патерици. Много здраве, щастие любов и здраво бебче на термин:)

# 241
  • София
Ооо и нас сега май месец ни чака ремонт,ще сменяме дограмата,ще се боядисва абе ужас не ми се мисли и на мен какво ще става  #Crazy
Иначе за стриите и на мен на едната гърда са ми се появили 2-3 черти,уж и аз се мажа пък ще видиме.На корема нямам все още и се надявам да не се и появяват.

_Ninka Честита мома  stork-girl
Нещо много момичета,много нещо.Вчера на ММ негов колега са ходили на ФМ и на тях са им казали момиченце,оххх дано и ние имаме този късмет сега в петък  Rolling Eyes

# 242
  • София
Puffiy, ние за сега избираме, ще купуваме от следващият месец малко по малко, за да не се струпа всичко наведнъж. Но добре, че се спряхме на количка, че ако като знам какво мислене беше, и ако трябваше да го правим в края...щеше да остане бебка без количка Simple Smile

Tanishte, не ти завиждам. Само като чуя вече за стени и с писъци бягам. А щом си се спряла на това креватче те съветвам да гледаш за промоциите в сайта им. То като цена не е скъпо, но ако може да спештиш от доставка защо не?

Ох, момичета от морето, направо ви завиждам. Така си мечтая за една разходка по плажа, сега, в слънчевото утро.

# 243
Здравейте тумбачета  Hug
Boyanova, добре дошла при нас. Пусни на Септемврийки 13 едно лично съобщение с данните си, happy day - и ти прати за гащите. Като има съобщения там ми е по-лесно като вляза да добавя всички и да не пропусна някой.
Бебчо аз го усещам от около три седмици и от самото начало движенията са всеки ден по цял ден. Преди беше особено активно сутрин и следобед спеше Simple Smile Сега по различно време. Понякога е много силно, но таткото слага ръка и твърди, че не може да го усети  Sad Но понеже вече си личи, че има човече в корема ми и понеже знае, че се движи, категорично ми отказва  luvbed Иначе първия път като го усетих, мога да го обясня като голямо пулсиране - като от главоболие, но по-голямо и в корема  Mr. Green Писах даже тук, защото мислех, че ми има нещо и бях притеснена. тогава Спящата красавица ме успокои, че ми е време да го усетя и то верно се оказа бебето Simple Smile
За колата мога да оспоря, че не е с апартам. Всички продукти на Кока-Кола са със захар или по-точно с глюкозо-фруктозен сироп. Така си и соковете на Флорина, пък и на други марки. Продуктите на Дерби например са точно с аспартам и захарин - те са вредни за нас сега, но съм ги пила по време на хранителни режими и диети, и въперки, че са газирани, не се пълнее. На колата проблема й е, че наистина не е никак полезна и хората я ползват за разяждане на мръсотията. Но докато бях в болницата даваха на мамчетата с ниско кръвно да пият по две чаши кола на ден, стига да е разгазирана.
Иначе кафенце аз сега не пия, но това е защото нямам машина вкъщи. ММ е почитател на 3в1, а на мен ми е лигаво и слабо, аз съм фен на силните кафета цял живот. Но сега се принуждавам да пия с него 3в1, от няколко дни си правя и мляко с малко нес, че и нес кафето си е доста силно  Sad
Tanishte, същото креватче харесахме и ние преди няколко дни. Мислехме да го поръчаме от София на едно познати да ни го закупят и донесат. Незнах, че не се маха решетката и сега съм разколебана...  Thinking
Бирички и аз понякога близвам, вчера си купих Каменица грейпфрут и си изпих цяла чаша  Mr. Green
Момичета, на мен в 20г.с. на ФМ ми казаха момченце - виждали се тестисите. По-късно четох, че те се смъквали във 22 г.с. т.е. седмицата, в която съм сега. Чудя се дали може да са сбъркали. Уж добър лекар беше... Аз съм много щастлива, но явно продължавам тайно да мечатя за панделки  Embarassed Казаха ми няколко познати как докрая девойките им са ги бъркали за юнаци, но пък не попитах дали са ходили на ФМ.
Sonka, стискам палчета мнооооого  Hug Кой то е наблюдаващия лекар в Русе?
Анииии, честито рождение   bigdance2
Пак много народ започна да се губи..  newsm78

Последна редакция: вт, 23 апр 2013, 11:02 от ColdEyes

# 244
Здравейте  Simple Smile
Доста време ми трябваше да прочета изписаните странички  Wink
Работата доста ме изморява , но най -вече 2-та час път на ден ме скапват .
Моят корем бая щръкна , бебчо се движи , но все още не съм получила силен ритник  Mr. Green вече започна и да ми тежи коремчето .
надявам се Сонка да пише скоро с добри новини  Praynig
На узналите пола , честито !
На мен ми остава още една седмица до прегледа, нямам търпение .....
Моята принцеса е днес за първи път на детска след инцидента , който преживя , и не и беше много лесно пак да се върне към старият режим.  
Хубав ден ви желая , а аз отивам малко да домакинствам , за да мога следобеда да помързелувам малко , че утре пак съм на работа . Така ми е много хубаво , че двата почивни дни не са един след друг , защото мога да почивам през два-три работни дни и не ми натежава толкова много.

# 245
Сохо, ние ще ходим до румънската Икеа, че София много далече, та доставка няма да плащаме. Мен не ме притеснява това, че не се маха решетката - има си две нива на матрака, в началото е по-високо по-натам сваляш на ниското, ама това мен лично не ме притеснява, защото бебока ще спи при нас  Mr. Green
ColdEyes, на теб ти е още по-близо, към 80 км, на един хвърлей сте от Букурещ  Mr. Green

# 246
И аз имам седмица до прегледа, на който ще узнаем пола. Да видим бебко мома ли ще е, момък ли...

# 247
Здравейте сладурки сладки,   bouquet аз от сутринта не можах да вляза и ми беше скапано до сега  Embarassed
Времето се очертава готино днес, а аз както винаги на работа завързана едва ли не на стола  Mr. Green, ох да идва време за малко почивка. С нетърпение очаквам другата седмица , нали ще има почивни дни и най вече празници  Hug
Връщам се да ви чета милички, че изгубих нишката  Wink
Лек и усмихнат ден ви пожелавам Hug

# 248
  • Пловдив
Добър ден ,мамчета! Аз се понаспах уж.
Количката е Pliko P3. Изглежда една дребна из нета като я гледах, но хич не е и е много лека. Това е най-важното, защото съм сам-сама и няма кой да ми вдига и носи количката. Има по-нови модели естествено, но 1000 лв не мога да дам , а тази ми хареса и е запазена доста. Новите модели са много тъмни или неутрални цветове, а аз нещо не си падам по черни и бежови колички. Един приятел ще ни я вземе и докара, че е в София. Аз рано я взимам, защото количката е много важна според мен и доста време ще се ползва.
soho doll, супер е количката, която сте избрали. Така изглежда поне. На мен ми беше станала каша в главата и много се чудех дали да не взема някой по-евтин "танк". Примерно на Кангаро "Виктория"-та. Но Пег Перегото ми стана любов от втори поглед. Повече никакви колички няма да погледна.Раждането не го мисля засега много. Като наближи ще се шашкам енергично, че и мен много ме е шубе.  Mr. Green
Puffy1988, Кангаро Дрифт я има направо новичка в няколко обяви в "Продавалник" за по 150-200 лв. Погледни ,ако искаш.  Peace
Събудих се с нова, чудна пъпка с връх, на върха на носа!  Shocked

Последна редакция: вт, 23 апр 2013, 11:32 от -Petia-

# 249
Петинка и  аз от едно известно време съм така с пъпките и то само по носа   newsm78 ,направо съм като баба яга  Mr. Green с тези бели върхове, но установих че като ги изстискам и за няколко часа и помен няма  Peace

# 250
  • София
Ох, Петя, как ме разсмя с тази пъпка  Mr. Green Извинявай, не е с лошо, но ми стана много смешно.
И аз бях започнала да гледам в Продавалника за количка, но всичко, което харесвах беше доста далеч от София. А като вземат да показват една снимка, а после в описанието се оказва, че става дума за друг цвят например,  взех да се притеснявам и се отказах да поръчвам от разстояние.

# 251
  • Пловдив
Ама то си е смешно. Приличам на пъпчива косатка. Дано да е женско, че язък за идиотския ми вид. Карам трети пубертет явно, паралелно с бременността. ММ се надява, че като родя ще си върна предишния вид и характер, че от няколко седмици вече не се търпя и му иде да ме заколи, докато спя/ като съм будна не му стиска-не ми е в категорията/ Mr. Green А на всичкото отгоре станах по-космата.  #Crazy И понеже съм бяла всеки косъм си личи.
С "Продавалник" имам вече доста опит и само за един телефон ме послъга един. Всички други покупки са ми сполучливи, надявам се и тази да е такава.  Grinning

# 252
Добро утро  preggo

Благодаря ви много за пожеланията, да ви се връщат и пуфкавички бебчовци септември  bouquet
Това забелване ми звучи адски зле, направо шубе ме хваща ако е момче какво ще правя #Crazy
Сонка, днес ще и правят амниото и вечерта май ще се прибира, така че довечера чакаме новини Peace
ММ ми забрани да си слагам колана Crossing Arms ама аз пак си го слагам, но вече много и личи и махам доната част, опасно е за бебчо baby_neutral
А за ягодите дето споменахте, още в началото си купух  Sick отврат направо повръщано, сега в градината са цъфнали и ще чакам да узреят домашните ми, че са сладки и вкусни  bowuu
Лемонче, и аз съм от Силистра и тук живея де Mr. Green
Софи ПП, плуването е най-препоръчителното нещо за бременни, без приблеми де Embarassed
Сохо и на мен не ми допадат животински дрехи и ала бала, ама няои мами ги намират за сладки Rolling Eyes
Червени кончи не съм носила никога, въпреки че ме урочасват или ми бъркат в енергията както искате го наричайте, но като знам че ще ходя особено при баба ми обличам нещо наобратно Twisted Evil
Хепи дей, не дей да се чудиш, тя мойта док за тва сигурно не иска да каже за да не се объркат нещата тя си го каза де Mr. Green
Добре дошла на Бояна  bouquet
На тези, които тепърва ще правят ремонт искренно не им завиждам #Crazy
Силовър, няма страшно малката ще и е добре при познати деца, дребосъците са силни, въпреки че нищо не забравят Peace
Пъпки имам по връта, вчера и по деколтето, ама рисковете на професията Joy
А и на мене често ми казват, че съм станала отвратителна откакто съм бременна Embarassed

ПП много писах ама ще ме извините хубав ден мамита Heart Eyes

# 253
  • Русе
Здравейте,мами приятно ми е Вики!!!!!
Искам да попитам защото съм заблудена от НОИ
за майчинството аз съм съкратена от 6 седмица бях на непостоянен трудов договор Sad няма занчение .От НОИ не ми дават информация за стажа по трудова книжка и в статистиката на НОИ има разминаване  в трудовата ми книжка месеците ми са 10 а в НОИ изкарвам повече,защото имам ненанесен стаж Confused Confused
Ходих в НОИ и ги питах дали ще имам право на майчинство или не....и дали съм събрала 1 година стаж ...точно защото аз го броих и ги изкарах 12 месеца служителката на гишето ми каза да отида в соцялно подпомагане а там ми казаха че трябва да съм на работа за да ми кажат стажа странна работа newsm78 newsm78 newsm78
бяха доста не лубезни с мен при положение че ме виждат че съм бремена със стомах Naughty
въпроса ми е ???????????
за да получа майчинство трябва ли да съм работеща и да имам назад 1 година
Или трябва да имам стаж 1 година и не съм на работа ще имам ли право на майчинство минимално за страната
или ще получавам социална помощ от там 120 лв
аз не съм омъжена чудя се и се мая с тази държава и институции направо си противоречат един пат едно казват друг път друго много съм разочарована от тях се едно бях боклук там и се държат ....съжалително с мен се едно някой ще умира а няма да се ражда човешки живот
аз какво съм виновна ,че ме съкратиха от работа ....и нямам работа   Close

И така с моите проблеми ....купих си на икаров  маслото за стрии много е мазно и има остра миризма на билки не попива и се чудя дали ще ми помогне  newsm78
моя бебо много не шава чудя се всеки ден ли трябва да мърда и да ми се личи по стомаха или не всеки ден за сега имаше едно по голято бутване мисля че беше краче и ръчичка иначе усещам едно пърхане притеснявам се доста спокойно бебе май ще е  newsm78 Thinking
маи доста нещо съм пропусла в форумчето но нямам нет ,но и да си призная съм доста нервна и не ми се чете назад извинявам се мами сладички Tired
Аз ходих на фетална морфология и ми казаха че съм с ниска плацента пия магнерод но имам леки натискания ниско долу дали имам вероятност за недай си боже аборт newsm78 явно с моето шетане и нерви си вредя ,но какво да направя всички са наработа и нямат време да ми помагат много ми тежи това  newsm45 не мога да стоя на неошетано
искам да си взема нещо за заличаване на стрии на приемлива цена но незма каква марка
АНИ пожелавам ти много здраве и пак здраве обич и парички  preggo newsm59

Последна редакция: вт, 23 апр 2013, 13:08 от harikliq_222

# 254
  • Пловдив
Можеш да отидеш в НАП и да си извадиш ПИК. Безплатно е. С него през интернет услугите на НАП можеш да видиш колко и кога си осигурявана. За да получваш някакво майчинство ,свързано с дохода ти, трябва да имаш 12 месеца стаж и да си на трудов договор към дата на термина, за да излезеш в 45 дневния болничен. За другото можеш да питаш в счетоводната тема. Ама ако може, слагай някакви главни букви и препинателни знаци, че много трудно се чете така.  Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт