Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за комбинирана вана и повивалник 2 в 1?
Каква е Шуслерова сол 7?
Какво е Tantum Verde и за какво се използва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за комбинирана вана и повивалник 2 в 1?
Комбинираният продукт вана и повивалник 2 в 1 е удобен и практичен избор за бебето. Този многофункционален артикул спестява място и улеснява грижите за бебето, като предлага функционалността на вана и повивалник в едно. Важно е да изберете висококачествен продукт, който осигурява комфорт и безопасност за бебето.
-
Каква е Шуслерова сол 7?
-
Какво е Tantum Verde и за какво се използва?
Tantum Verde е лекарствен продукт, който се използва за лечение на възпаления в устната кухина и гърлото. Той е под формата на спрей и съдържа вещество, наречено бензидамин хидрохлорид, което има антисептични и противовъзпалителни свойства. Tantum Verde е подходящ за употреба при бременни жени след консултация с лекар.
-
Какво е суеверието, свързано с боядисването на яйца?
-
Каква е джаджата за боядисване на яйца, обсъдена в разговора?

Сега бях на преглед, имаме си 300 гр. госпожичка, плацантата ми е високо /за това най-много се притеснявах/ в перфектно състояние сме и двете /лелеееее как ли ще свикна в женски род да говоря/:) Като казах на ММ, че е момиче на 100% / даже снимка имаме на срамните усни, нищо че аз нищо не разбирам от нея/ той ми вика: еее ама аз ти казах, бре, защо изобщо си се съмнявала, аз първото си го правех момче, сега си го правех момиче
А лекаря каза, че преди са се бъркали момчета като пол, а в последствие момичета са ставали, защото в процеса на оформяне срамните усни се надуват като тестесите как изглеждат и за това е ставало грешка. 

Но понеже вече си личи, че има човече в корема ми и понеже знае, че се движи, категорично ми отказва
Иначе първия път като го усетих, мога да го обясня като голямо пулсиране - като от главоболие, но по-голямо и в корема 

ама аз пак си го слагам, но вече много и личи и махам доната част, опасно е за бебчо 
отврат направо повръщано, сега в градината са цъфнали и ще чакам да узреят домашните ми, че са сладки и вкусни 

не мога да стоя на неошетано