Отговори
# 120
Kristisha  , само от разказа ти ми стана интересно какви ги е вършил бебока, представям си на живо каква тръпка е било  Heart Eyes
И аз съм забелязала, че понякога след хранене бебка започва да се движи, но не се бунтува според мен...сигурно и харесват манджите дето нагъвам  Laughing В това топло време определено биричката върви, но аз нямам притеснения, тъй като пия безалкохолна. Също така и безалкохолно вино от време на време, но рядко. И аз като Kristisha съм си малко паника и би ме било страх да пия дори и чаша алкохол. Даже и кафето спрях (пих по едно на ден в продължение на седмица и ме достраша и спрях Laughing)
След като започнах "диета" се чувствам много по-добре...от 2 дни не ям хляб, тестени и сладко, само леки манджички, плодове и зеленчуци на корем + около 3 часа на ден движение. По-добре, че лекарката ми направи забележка за килата, че преди това не успявах да намаля яденето, а сега такъв срам изживах, че влезнах в ритъм  Mr. Green
veselotof , много хубава кошарка, честито. Аз още се колебая дали преносима или дървена...клоня към дървена, но в крайна сметка сигурно ще вземем и двете  Laughing

# 121
Радвам се, че всичко при теб е вече наред Kristisha!  Hug
Ще гледам да си почивам и аз събота и неделя и след работа. Нещо не казаха за болница или друго. Дано се вдигне плацентата. На преглед съм чак на 21. 05
Тази плацента само в легнало положение ли се вдига?!? Rolling Eyes
Kristisha, вашия бебок много активен Simple Smile Нещо му е скучно май вътре  Laughing, щом и в нослето бърка:) Нашия тропкаше малко с крачета, но този път беше послушен Simple Smile

# 122
 Тия ме ядосаха. Получих това съобщение на мейла: Здравейте , поради големия интерес от креватчетата на Cosatto , в момента налично има само едно единствено и то е в розов цвят( има го като снимка в 9plus.bg).Моля погледнете разцветката и ни потвърдете дали желаете да ви го изпратим заедно с звездичката на chicco.Поздрави 9 +
 Имали само в розово. Аз пък искам другото. Като пуснах поръчката нямаше розово изобщо. Сега са го пуснали. Каква е тази промоция като имат само едно креватче и то в цвят, който не искам. Със сигурност е и мостра. Еми мерси. Смешници

Последна редакция: нд, 21 апр 2013, 14:52 от veselotof

# 123
Дундичка, сега поръчах на сестра ми да ми купи една безалкохолна бира Simple Smile
Лимонче, аз в болницата бях заради контракции и скъсена шийка. За ниска плацента не се налага да влизаш в болница, просто трябва повече да внимаваш и почиваш. Чувала съм, че много жени имат ниска плацента и точно в 5 месец се вдига. Успех!

# 124
Вчера и аз се зачетох за този пазар в Димитровград... хубаво било в неделя от 8-14. Но инфото е от стара тема.

Пазар има петък, събота и неделя от тъмни зори... от 5 часа са разпънати сергиите Laughing но кой ден е най-добре, не знам Wink
И забравих да кажа, че колкото по-навътре се влиза в пазара, толкова по-евтино било.

# 125
  • Пловдив
Тия ме ядосаха. Получих това съобщение на мейла: Здравейте , поради големия интерес от креватчетата на Cosatto , в момента налично има само едно единствено и то е в розов цвят( има го като снимка в 9plus.bg).Моля погледнете разцветката и ни потвърдете дали желаете да ви го изпратим заедно с звездичката на chicco.Поздрави 9 +
 Имали само в розово. Аз пък искам другото. Като пуснах поръчката нямаше розово изобщо. Сега са го пуснали. Каква е тази промоция като имат само едно креватче и то в цвят, който не искам. Със сигурност е и мостра. Еми мерси. Смешници
Не се ядосвай. Щом ще я ползваш само за път, защо не си вземеш нещо по-евтино? Има голям избор по магазините на съвсем приемливи цени. А и на живо си е друго да се види, пипне.  Peace

# 126
 От всички кошарки, тази ми харесва най-много. Ще чакам някоя промоция от друго място. Можеха да звъннат по телефона и да ми кажат, не да се излагат за 30 стотинки. Ако не бях проверила пощата щях да си я чакам. Мислех и количката от тях да си я взема. Какви са тези наличности, какво е това нещо!

# 127
Аз пък от време на време пия по чаша червено вино  Embarassed
Веселото има и много по евтини ,щом е само за път ,а и всяко зло за добро  Hug
Нашето момченце от сега си смуче палеца  Heart Eyes На последния преглед обаче бяха мноого кротки  Wink

# 128
Туити, ако знаеш колко много, но благородно ти завиждам за близнаците, винаги съм искала близнаци, особено момиче и момче. В нашия блок имаме такива близнаци вече на 10 години и са големи сладури Mr. Green
Веселото, кво ти пука ще има и други промоции до септември, не се ядосвай, всяко зло за добро Hug
Изморих се днес, май ще лягам да спя, пък прането после ще го простна Mr. Green, мразя да простирам Twisted Evil
Кафе пия и ням аи да го спра, като не пия ме боли главата, а бира по 2-3 гладки от на ММ чашата си пийвам, но друго не baby_neutral

# 129
Lulu25, калкулаторът за пола на мен не ми позна. Излизаше ми момче, а се оказа, че ще връзваме панделки newsm06 За храната не мога да преценя. Аз съм си хапвам всичко. Предимно тесто  Wink В началото само месо не можех да погледна.

Бебчо и аз го усещам само вечер. ММ обаче все не може да уцели момента, милия.

А с тези козунаци, за които всеки ден чета, се побърках #Crazy И днес свекърва ми направи. Резултатът е на лице: наваксах си за цяла седмица Mr. Green

-Petia-, стискам палци да ти се получи.

veselotof, честита кошарка. Мен от седмица ме е обзело такова желание да пазарувам...Добре че ми дадоха малко бебешки дрешки. Иначе ММ, като му кажа нещо да купим, той: има време.. Mr. Green

# 130
Здравейте, момичета Simple Smile Отдавна не бях писала, но се върнах на работа след края на гаденето и нямах време. Искам и аз да ви се похваля, че вече бебо вече яко ме посритва Simple Smile  В началото на седмицата се усетих какво всъщност е това. Първо много се чудех newsm78, но сега съм сигурна.  Много сме активни и също като някои от вас забелязвам, че се бунтува по време на хранене. Аз от дете имам навик да ям посред нощ и снощи ядох плодове към 3. Това като се раз бунтува Simple Smile Хахаха. ММ също получи два-три шута снощи и вече обмисля трансфер в Галатасарай Simple Smile
По отношение на алкохола - аз не съм на супер строга диета. Веднъж в месеца примерно си пийвам за наздраве 10мл. ракийка, а иначе си крада и по една глътка биричка. Докито каза, че бира може по 250мл. седмично макс., така че, щом ви е пие, не се лишавайте чак така Simple Smile

# 131
Момичета, много сте изписали вече, а аз чак сега се записвам. Приятен ден на всички.

# 132
Здравейте Simple Smile
Изчетох ви най-накрая Simple Smile
Ние ходихме да напазаруваме за месеца от Карфур и досега подреждах нещата и набързо измих банята и сега си лежа, че малко се изморих.
Всички калкулатори, които пробвах, ми показаха момиче категорично, на 4д казаха момче - да видим накрая:)
Ние снощи бяхме на гости и си позволих да изпия една чаша бяло вино и като си легнах после нямаше такова шаване и ритане   Sad явно нещо не му харесва, затова мисля да не повтарям, колкото и да го обичам. Иначе от време на време си пийвам Ариана Радлер, тази с лимона:)
Майсторите идват да огледат за ремонта, ставам сега Simple Smile

# 133
  • До морето :)
Здравейте!

За кафетата - пия едно или две, като едното задължително е по-слабо.

За алкохола - по принцип не обичам вече, още с Елена отвикнах да пия, бременност, после кърмене... И така се канех като мога да пия, да се напия, ама нямах желание после нещо. Най-много по една чашка за наздраве. То и ако се напиех нямаше кой да гледа детето.  hahaha Та не пия. А бира по принцип не обичам. Стигат ми цигарите, друг порок не ми трябва.

За кошарите - вече писах, че имаме дървена, сега сигурно ще вземем преносима. Определено ще е по-удобно с нея. Само и някой допълнителен скрин за дрехи ще трябва да си вземем.

Това с пазара за Димитровград ми стана интересно, но пък ние няма какво толкова да купуваме на бебка. Завид-завид за еуфорията около пазаренето.  Crossing Arms Имаме предостатъчно дрешки, особено от каката (а нали пак ще е девойка), та... Най-много някое боди да взема още, да си начеша крастата.  Sad

Veselotof, аз като лисицата и гроздето, ама щом не си я взела кошарата, сигурно не е билас вашата.  Laughing

За нас - днес с изкъпах като хората, епилирах си най-накрая ръцете, даже и прашка си сложих. Чувствам се красива днес нещо.  Joy Ама мама утре е на преглед при чичо доктор и нали ще ходи в цивилизацията, та няма да се излагаме я.  hahaha

Въпрос: аз най-накрая свърших глобулите против гъбите. Май имаха ефект, но въпросът ми е нали докторът утре не може да ми вземе посявка за МБ? Трябва да мине определено време между приема на глобули и изследване? Или аз се бъркам?  newsm78

# 134
  • Пловдив
Купих си най-накрая цитруспреса. Купих и няколко килограма портокали и малко киви да пробвам. Кивито нещо не му се получава на пресата, по добре така да си го ям. Много съм доволна от покупката. Най-вече, че за 30 секунди я измивам и е готова за ползване. 
С тоя козунак Пете дето го спрягате тия дни директно се засилих в магазина да си купя. Не ми хареса. Ще ни правиш и ще черпиш  Grinning Обаче започнах с великденските домашни курабиики - и те купешки, но много ми вървят. Но съм внимателна да не прекаля, че ще взема и аз да се оплаквам от наднормено тегло.  Simple Smile
Ох почва формула едно - най-хубавото време за спане, бжжжж, бжжжжж, божжжжж и съм заспала. И моя фен на Ф1 даже по бързо от мен заспива.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт