Vitacost- още един сайт за хранителни добавки,козметика,храни и други

• 55 370
  • 323
  •   1
Отговори
# 180
Активните кодове може да ги видите:

MyAccount -- PromoPocket
Съответно в

My Codes - индивидуалните кодове, получавани по майл
Other Saving - Всички действащи в момента кодове.

Имайте предвид, че при покана парите /10$/ и на канещият и на поканеният важат 60 дни

# 181
Здравейте, снощи направих първата си поръчка. Искам да попитам, тъй като не съм получила мейл, че е шипната, как да разбера какво се случва с нея? Благодаря bouquet

# 182
Здравейте, снощи направих първата си поръчка. Искам да попитам, тъй като не съм получила мейл, че е шипната, как да разбера какво се случва с нея? Благодаря bouquet
Здравей! На мен винаги ми изпращат мейл, когато поръчам. Може да видиш  статуса като отидеш на My Account -> My orders. Simple Smile

# 183
Хм, все още нямам никакъв мейл Rolling Eyes А като отида в "order management", "Review open orders" ми дава само номера на поръчката и как изглежда-детайлите, но никъде няма статус, а са ми дръпнали парите от картата Rolling Eyes
Дано всичко да е наред!!! Praynig

# 184
Хм, все още нямам никакъв мейл Rolling Eyes А като отида в "order management", "Review open orders" ми дава само номера на поръчката и как изглежда-детайлите, но никъде няма статус, а са ми дръпнали парите от картата Rolling Eyes
Дано всичко да е наред!!! Praynig
Щом дава номер на поръчката, значи все още я обработват! Simple Smile

# 185
  • have faith and be patient ..
tzvt може ли линк към добавката за хром на екстрабъгс ?

намерих го

# 186
Активните кодове може да ги видите:

MyAccount -- PromoPocket
Съответно в

My Codes - индивидуалните кодове, получавани по майл
Other Saving - Всички действащи в момента кодове.

Имайте предвид, че при покана парите /10$/ и на канещият и на поканеният важат 60 дни

снощи се самопоканих от единия ми акаунт и си направих друг , там използвах отстъпката и пуснах поръчка , но днес в първия ми акаунт ( канещия ) нямам нищо като код , пари или каквото и да е ..
в промопокета имам единствено раздел other saving

п.п. съжалявам за двата поредни поста , не се усетих

# 187
Може би че от първият не си купувала нищо. Нали все пак си си пуснала поръчката и си спестила 10$. Като ще пускаш отново, направи си трети акаунт и от вторият го покани.

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 13:31 от stanis

# 188
  • Стара Загора
момичета пуснах една поръчка пробно,горе долу колко време отнема доставка до БГ?

# 189
момичета пуснах една поръчка пробно,горе долу колко време отнема доставка до БГ?
можеш да я следиш, в най-лошият случай до три седмици

# 190
  • Стара Загора
Благодаря  bouquet,вече е шипната

# 191
  • София
Здравейте, има ли в момента някакъв код за 10%, който да е за козметика, не за добавки? За съществуващи акаунти, не за нови?

# 192
# 193
На въпроса защо не получавате мейл с тракинг номер веднага - от сайта дават възможност в рамките на 24 часа от даването на поръчка да я редактирате или откажете. Реално поръчката се изпраща на следващия ден и тогава получавате номер за проследяване. Удобно е в случай, че междувременно получите нов код за отстъпка или ако установите, че някой от поръчаните продукти е с нова по-ниска цена. Не съм го тествала досега, защото не ми се е налагало.

Малко инфо за кодовете:

1. За код, който намалява цялата поръчка (10$ или 10%/12%/20%) има брандове, които не подлежат на остъпка - Bluebonnet, Burt’s Bees, California Baby, Designs For Health, Douglas Laboratories, Dr. Bronner’s, Dr. Hauschka, Dr. Mercola, Logona Naturkosmetik, Metagenics, Nordic Naturals, NuMedica, Ortho Molecular Products, Progressive Labs, Pure Encapsulations, Quest Nutrition, Redd Remedies, Sante Active, Simple Truth®, Solgar, Xlear.
Също така, ако има изискване за минимална стойност на поръчката (.) продуктите от тези марки не участват при формирането на минималната стойност. Такива изисквания имат кодове, които дават:
10$ с покана за поръчка над 30$;
30$ за поръчка над 100$;
5$ за поръчка над 50$;
10% при поръчка над $85 с EBATES1017;
12% при поръчка над $120 с EBATES1217;
15% при поръчка над $200 с EBATES1517 и т.н

2. За продуктите и кодове от BOGO промоции (купи един и вземи втори намален с 50%) отстъпките не се прилагат върху цената на втория артикул и стойността на втория артикул не участва при формиране на минимална стойност на поръчка, ако има изискване за такава.

3. За комбинирането на няколко кода - не е възможна комбинация от 2 кода предлагащи отстъпка за цялата поръчка (10$ или 10%/12%/20%), такъв код се комбинира само с код за отстъпка на продукт (или група продукти със сходно приложение), за дадена марка и за безплатен подарък (не важи за България).

За асортимента - Vitacost предлага не само хранителни добавки, но има и други секции:

Стойността на шипинга е 9,99$ и е еднаква за всички поръчки до 3,60 lbs (около 1,63 кг), а за по-тежки поръчки се увеличава плавно - на страницата, където виждате продуктите в количката има и калкулатор за изчисляване на доставката след въвеждане на дестинацията. Това позволява да си поръчате и някои по-тежки артикули без драстично увеличение на шипинга. Аз съм поръчвала ето това кулинарно масло от авокадо и много ми допадна. От подправките съм взимала този пушен червен пипер и останах изключително доволна.

# 194
Оза покана трябва имейл да дадеш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт