Враца- 37

• 95 779
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
gretacvetina, благодаря! Ще мина някой път да го видя!

# 316
  • Враца
Още един глас за Вълчева

# 317
Не се и учудвайте за цените в руския магазин.В Испания руски магазин продава БГ стока на 100% надценка.Представяте ли си,че една вафла Боровец там е близо 2лв. така,че.....

# 318
  • с/у ОколоМръсТното
Привет!
Като си говорите за д-ри...
Има ли читав мамолог във Враца?
Мерси  Hug

# 319
Добър въпрос, Шани. И аз се интересувам.

# 320
Мами от Враца ,бихте ли споделили къде пробихте ушите на вашите момиченца? Каква е цената,веднага ли слагате златото или първо трябва да се носят другите обици,как го понесоха мъничетата?Аз зная само едно студио в града,до Мания,има ли други?

Последна редакция: пн, 10 мар 2014, 12:25 от gerito2012

# 321
Привет!
Като си говорите за д-ри...
Има ли читав мамолог във Враца?
Мерси  Hug

Няма мамолог. Има 2-3 лекари дето могат да те прегледат и да те насочат ако има нещо притеснително, но мамолог няма.

Мами от Враца ,бихте ли споделили къде пробихте ушите на вашите момиченца? Каква е цената,веднага ли слагате златото или първо трябва да се носят другите обици,как го понесоха мъничетата?Аз зная само едно студио в града,до Мания,има ли други?

Аз я водих при една жена зад Мараята, не знам как се казва, май Рефан пишеше отгоре на самата сграда, новопосроена, стъклена и доло до входа има друг вход, там има маникюристка и пробиване на уши Simple Smile Много е бърза жената и не сме имали проблеми. Първо се слагат медицински обеци, тя там при нея си има и обяснява след колко време може да се сложат златни или други обеци.

# 322
Аз я водих моята, но беше преди две години, в дома на една жена. Тя преди пробиваше  на търговска, но вече няма там кабинет и от вкъщи работи. Помня, че не беше скъпо, а златото сложихме след 2 месеца някъде, че първо бяха промивките 1-2 седмици, а и каза, че е добре да мине този период и тогава.

# 323
Благодаря за отговорите,момичета.Помня ,че на търговска пробиваха но преди.На 25 03 било добре да се пробият и за това съм решила.

# 324
С нищо не съм промивала, нищо не съм мазала, нямахме никакви проблеми.

Гери не знам дали ме разбра къде е салона ако решиш да отидеш там?  newsm78

# 325
да ,ще го намеря Peace

# 326
Ами, малката и ги промивахме с памуче 1 седмица. Ама с какво беше напоено не помня Mr. Green Беше месец преди да направи 2 годинки. Нямаше никакъв проблем.

# 327
Някой има ли мнение за козметично студио Прити във Враца? Козметичката се казва Таня Пеева мисля. Живея в Бургас и там си правя химични и лазерни пилинги, но се налага да ги прекъсна понеже ще остана по-дълго във Враца. Правя ги при лекарка и се притеснявам да се доверя на козметичка, но четох, че е много добра. Много моля някой да се включи. Praynig

# 328
Някой има ли мнение за козметично студио Прити във Враца? Козметичката се казва Таня Пеева мисля. Живея в Бургас и там си правя химични и лазерни пилинги, но се налага да ги прекъсна понеже ще остана по-дълго във Враца. Правя ги при лекарка и се притеснявам да се доверя на козметичка, но четох, че е много добра. Много моля някой да се включи. Praynig

Нямам представа, само Силви Спа съм убедена че е хубаво и читаво студио, за другите нямам мнение  newsm78

# 329
  • На Джансел в сърцето..
Моля,гласувайте за моето дете Гергана на 1година и 5 месеца.Предварително благодаря
https://www.facebook.com/Bebeshkidreshki?sk=app_587884921271125&app_data=32

Общи условия

Активация на акаунт