Враца- 37

• 95 778
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
Моля,гласувайте за моето дете Гергана на 1година и 5 месеца.Предварително благодаря
https://www.facebook.com/Bebeshkidreshki?sk=app_587884921271125&app_data=32

готово  Wink

# 331
Някой има ли мнение за козметично студио Прити във Враца? Козметичката се казва Таня Пеева мисля. Живея в Бургас и там си правя химични и лазерни пилинги, но се налага да ги прекъсна понеже ще остана по-дълго във Враца. Правя ги при лекарка и се притеснявам да се доверя на козметичка, но четох, че е много добра. Много моля някой да се включи. Praynig
Давам положително мнение и за студиото и за козметичката! Peace Тя е съпруга на личния ми лекар д-р Димитър Пеев, който за мен е много, много, много добър!

# 332
  • На Джансел в сърцето..
Моля,гласувайте за моето дете Гергана на 1година и 5 месеца.Предварително благодаря
https://www.facebook.com/Bebeshkidreshki?sk=app_587884921271125&app_data=32

готово  Wink

Мерси:)))

# 333
  • с/у ОколоМръсТното
Няма мамолог. Има 2-3 лекари дето могат да те прегледат и да те насочат ако има нещо притеснително, но мамолог няма.

мерси за информацията  Embarassed

# 334
здравейте, интересувам се от козметични магазини във Враца, търся място с качествена козметика, парфюми и добро обслужване - в смисъл да дават да пробваш , тестери, да не ме гледат като извънземни и така нататък Благодаря Ви предварително!

# 335
здравейте, интересувам се от козметични магазини във Враца, търся място с качествена козметика, парфюми и добро обслужване - в смисъл да дават да пробваш , тестери, да не ме гледат като извънземни и така нататък Благодаря Ви предварително!

Май само Лагуната на пробива. И този под пощата на ъгъла - Глория май се казваше? Иначе по аптеките евентуално - Санита, тази в Кауфланд, тази под площад Ботев.  Wink

# 336
мерси за отговора Simple Smile

# 337
  • Враца
Мацкиии, знаете ли дали във Враца има магазин за професионални фризьорски принадлежности? Търся си фризьорска ножица, понеже подстригвам мъжа ми и имам една стара Солинген от времето на баба ми (пак е  фризьорска), но вече си е изпяла песента.

Мадърче
, тъкмо като ми беше писала за лекарите и свекърва ми се прибира и ми сервира, че вече имам запазен час при Петкова. Ходих, оказа се, че нямам гъбички, или поне всичко вътре е чисто. Получавала съм дискомфорт и сърбежи от запарването от ежедневните превръзки, с които не се разделях (но вече го направих) и не са ми влияели добре и измивните гелове, с които съм се миела в тази област. Изписа ми да се мажа с едни неща, ще видим какво ще стане. За сега има подобрение. Simple Smile

# 338
Здравейте! Някой знае ли къде продават стягащи колани ли се казва или по скоро като боди,такива които прибират коремчето и паласките.Благодаря!

# 339
  • Враца
Вержи, Има един магазин малко над кафенето XS (бившото Fashion). Не знам дали там има, но съм виждала да продават колани за бременни, минавайки от там. Дори не съм сигурна какъв тип магазин е това, може би за някакви ортопедични неща. Другото, което ми хрумва са магазините на Триумф, но там дори и да има сигурно ще са цифра. Успех с търсенето. Wink

# 340
ferriy,благодаря ти! След малко ще отида и ще погледна. В Кауфланд видях,че има нещо подобно, но не ми вдъхна много доверие,изглеждаше ми много груба материя, а на мен ми се иска да е нещо финно,тънко,с телесен цвят, което почти не се забелязва. - нещо като цял бански хаха и да стиска яко.
Ако някой друг знае нещо по въпроса,моля нека сподели. Simple Smile

# 341
Ето тук също има няколко модела , не са бодита ,  но пак могат да свършат работа според мен.

http://avonbg.com/avon-%D0%B1%D1%80%D0%BE%D1%88%D1%83%D1%80%D0%B0#mini-brochure

От стр. 15 започват  Wink

# 342
В "Триумф" има оформящо бельо. Peace

# 343
В Триумф има със сигурност, ще е скъпо, но поне знаеш за какво си даваш парите. Иначе сега май и в ЛИДЛ имаше ако не се лъжа, но в никакъв случай не е кой знае колко стегнато.

ferriy успех с  лечението  Wink

# 344
Благодаря на всички за отговорите

Общи условия

Активация на акаунт