Враца- 37

• 95 441
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Ползвала съм Кралица Чистница за пране на диван и съм супер доволна, стана като нов. Много са мили и старателни и дори ми подариха цвете Simple Smile Но не знам дали са с Рейнбоу или друга техника....

А като цени как ти се сториха? Нали сега ще се местим в нов апартамент и ремонтирахме основно всички стаи (т.е. още не сме, остава хола) ама е абсолютна лудница, прахоляк, ужас, ако си струва предпочитам да им дам пари и да дойдат да изчистят за един ден.

# 361
Ами съвсем окей са според мен, за прането на дивана беше по 5лв на седящо място. Нашият диван се води четворка заради лежанката и съответно ми струваше 20лв.
Иначе, ако не се лъжа, цялостно почистване (вкл. миене на прозорци, баня и какво ли не) беше някъде към 100лв сякаш, но най-добре питай, защото първо инфото ми е старо, второ не съм съвсем сигурна  Blush А и може да има разлика между апартамент след ремонт и обитаем...

# 362
Tрябва да питам, че една колежка каза 50лв. ама го знае от приятелка на приятелка  Mr. Green Mr. Green Та ще се обадя да ги питам  Rolling Eyes

# 363
Мда, най-добре Simple Smile Те имаха и фен страница във фейса, но сега не мога да погледна, там имаше телефони (че май не винаги има някой в офиса им).
А предлагаха и месечни абонаменти, плащат се някакви пари всеки месец и идват да чистят 2 или 3 пъти седмично, направо си мечтая за нещо такова Simple Smile

# 364
Хах на мен най страшно и безнадеждно ми се струва първото чистене, после ще се справям някак  Laughing

# 365
  • Враца
Ако някой не знае да кажа, че днес, утре и в неделя има много големи промоции в Техномаркет. Simple Smile

А сега да попитам някой може ли да ми каже къде във Враца мога да намеря хубава аншоа? Че ми казаха, че тая в Кауфланд не била. Но не знам дали в цялата верига една и съща зареждат, защото една приятелка от Габрово ми го каза.

# 366
  • Провинция
Врачанки, здравейте!
Нахлувам в темичката ви с едно питане и молба за препоръки. Търся АГ специалист от Враца (или който да идва във Враца поне веднъж месечно). Трябва ми някой, който да си разбира от работата, да работи с хубави и точни лаборатории, за изследвания и който да не ми каже "Ако ти мине добре, ако не-обади се пак."

# 367
  • На Джансел в сърцето..
Здравейте.Интересува ме къде се намира частният кабинет на Партовска и с предварително записване ли приема за прегледи?Ще съм благодарна да дадете координати и мнения

# 368
Здравей
Срещу детската градина до Каляда се намира, в едно блокче. Преди преглеждаше от 16.00- 19. 00часа всеки делничен ден, като не се записваш предварително, а отиваш и си чакаш реда  Peace

# 369
  • На Джансел в сърцето..
Здравей
Срещу детската градина до Каляда се намира, в едно блокче. Преди преглеждаше от 16.00- 19. 00часа всеки делничен ден, като не се записваш предварително, а отиваш и си чакаш реда  Peace

Може ли да ми обясниш по-подробно.Къде се намира Каляда?

# 370
Честно казано нямам представа как да го обясня. Кръговото на Лукойл, както е продължаваш по пътя към комплекса/ Монтана и както си караш завиваш вляво преди една автомивка, която е точно на пътя. Пада се преди един ресторант Чеверме, който е по- нататък. Като завиеш пресечката вляво продължаваш направо и завиваш наляво във втората пряка. Тя детската градина се вижда вече. Срещу нея е кабинета в едно ново блокче. И той се вижда  Peace
Дано съм обяснила. Това е с кола ако се движиш

# 371
Кабинетът на Партовска е среду ЦДГ 11 Щастливо детство, адресът на градината е Цар Асен I-ви 27, може да го видиш на bgmaps.com.

Не знам дали това ще се отвори https://www.google.bg/maps/@43.211334,23.549012,3a,75y,167.27h,8 … 2e0!6m1!1e1?hl=en
Вдясно е градината, вляво (с решетките) е кабинетът.

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 16:08 от T o n i

# 372
  • На Джансел в сърцето..
Кабинетът на Партовска е среду ЦДГ 11 Щастливо детство, адресът на градината е Цар Асен I-ви 27, може да го видиш на bgmaps.com.

Не знам дали това ще се отвори https://www.google.bg/maps/@43.211334,23.549012,3a,75y,167.27h,8 … 2e0!6m1!1e1?hl=en
Благодаря.Ориентирах се къде се намира точно.А някой знае ли дали видеозона и е добър?

# 373

Благодаря.Ориентирах се къде се намира точно.А някой знае ли дали видеозона и е добър?

Мене ако питаш е важно кой гледа на видеозона, а не дали е добър  Wink Казвам ти го като много сърбала попарата на добри видеозони  Hug

# 374
Подкрепям, задапаратното устройство е винаги по-важно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт