Враца- 37

• 97 759
  • 745
  •   2
Отговори
# 615
И сега е така графика. Цената на прегледа не знам каква е, но работи и с касата.

# 616
Мами, искам да запиша в СОУ "Христо Ботев" история и ще съм благодарна ако ме посъветвате за квартира,защото съм от Лом и да си пътувам няма да се получи. За момента намерих само един приемлив двустаен до Пожарната за 180лв.По принцип търся едностаен в района на училището и да е с приемлива цена,защото дори и да работя няма как да си покрия всички консумативи при наем от 300лв., а родителите ми не са с добри финансови възможности. Предварително благодаря

Последна редакция: чт, 07 май 2015, 17:29 от cvetitooo13

# 617
Знаете ли телефон на д-р Боби Петров?

# 618
Знаете ли телефон на д-р Боби Петров?

Сещам се, че може да звъннеш на телефона на МЦ Алпико и да им поискаш телефона му  Peace

# 619
Къде във Враца продават топки за тенис?  Ето такива
Скрит текст:

# 620
Къде във Враца продават топки за тенис?  Ето такива
Скрит текст:

Нищо не ми излиза в скрития текст , обаче виж в спортния магазин на първия етаж в Суми?  newsm78

А в Дъбника имаше един магазин за употребявани бебешки и детски неща , сега ги няма, дали са се преместили някъде или са затворили?

# 621
Mother of PrincesS, благодаря ти! Ще видя там, дано открия, че имам едно пухено яке за пране, за него ми трябват, не че съм се разиграла тенис.  Laughing
Магазинът за употребяване бебешки неща ми направи впечатление, че е изпразнен, но не знам дали са се преместили или са затворили.
Как е бебока, расте ли?

# 622
Стана ми интересно какви са тия топки и какво общо имат с прането на пухеното яке  Laughing

Бебчо доволно расте, едни хубави 800 грама е качил за две седмици. Живот си живее - яде, спи и всички му пазят тишина  Crazy

# 623
800 грама, супер! Юнак!    Hug Жив и здрав да е!

Топките като се сложат в пералнята, при центрофугирането разбиват пухените якета и не се степват.

# 624

Здравейте и от мен. Доста време ме нямаше, но зимата ползвах нет само от телефона. Ето го и моя калпазанин с кака си.Вече сме пораснали, на 29 правим 10 месеца.

# 625
Сладури! Да са ти живи и здрави!  Peace

# 626
Да са ти живи и здрави. Разгледах ти профила и ми стана интересно, че си свалила много кг. Би ли споделила как? Може и на лични.

# 627
О! Разкошни дечица! Да са живи и здрави   bouquet Каката изглежда много грижовна  Heart Eyes

# 628
Здравейте мамита,
Да попитам нещо...освен Д-р Андреев и Д-р Бонев, които в момента е отпуска, знаете ли добър ехографист...става въпрос за рутинните изследвания на 6-месечните бебоци и ехографията на коремни органи....ходихме при Д-р Андреев в Св. Ана, но нещо не съм мн доволна...искам и второ мнение..та ако знаете и не е отпуска...моля, споделете Simple Smile Благодаря

# 629
  • Враца
На сина ми ехографията на 6 месеца я прави Бисер Тодоров. Както винаги съм много доволна, той си има специалност детска ехография ако не се лъжа и много добре обяснява, но трябва да си платиш, защото не работи със ЗК. А аз не помня колко пари беше. Не съм запомнила да е много скъпо. Най-много да е 50 лв сигурно, което на фона на 30 лв рутинен преглед както е  при него, не е кой знае колко повече. Не знам... ако някой друг знае със сигурност да каже. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт