Враца- 37

• 97 795
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
ferriy, Шани, разбирам  недоволството ви към солариума, напълно оправдано е, защото имам много добра представа от човешкото тяло (това уча...), но не става дума за това да съм ултра - ''черната'' кифла, а просто кожата ми да не е толкова бяла за морето, което не е за гъзария, а за здраве. Изгарянето на слънце е също толкова опасно и предпоставка за развитието на рак на кожата, колкото и солариума. А защо трябва да си причинявам болката от изгаряне, след като може да се предотврати? Също така, постоянното мазане с 50-ти фактор, не е най-оптималния вариант.. Това е моето мнение и не го налагам на никой Simple Smile

wdv, кой е този солариум на Камелия? Похвалиха ми в Енигмата, казаха ми, че е най-добър. Да не е същия?

# 646
Малко късно да се включа за училищата Simple Smile
Аз съм безкрайно щастлива и доволна от Софроний и особено обичам класната на Таня (която сега ще е класна и на Теди), но, Гери, гледай училището да е и близо до вас. Воденето и прибирането е поне 2 години, може да ти се налага с бебето в лошо време и т.н.... На Никола Войводов не му харесвам, че са децата заедно с големите ученици, докато Софроний е само до 4 клас и едно по-спокойно някак си. Не знам за Вазов, май не съм ходила там. Виж кое училище ти е приемливо чисто от логистична гледна точка, проучи кои учителки ще са класни на вашия випуск и разпитай конкретно за тях, ще излязат някакви неща, сигурна съм Simple Smile Софроний имат много голям наплив и се чува, че са връщали първокласници за идната учебна година (нямам инфо много или малко са върнатите Simple Smile ), съответно като опре въпроса до връщане, връщат тези, които живеят по-далече и имат друго близко училище в района...

За фитнеса - ходила съм в този до Лукойл няколко пъти, но това ще ми е. Хубавото е, че има дамска зала, лошото е, че са малко уредите и има една бягаща пътека, която за кой по-напред (като се има предвид, че се тича по 40-60мин). Климатиците не помня дали не ги включваха или просто ги нямаше, но ставаше адска жега вътре.

# 647
  • с/у ОколоМръсТното
Това е моето мнение и не го налагам на никой Simple Smile

разбирам те  Hug
Затова се мъчим да сме ти от полза  Grinning
Аз също не обичам мазилаците и седя само под чадъри или сенки от дървета, но с дрехи и шапки с козирки. Плюс очила. И във водата не влизам от години. И пак си изкарвам страхотно.

T o n i - прекрасна е 4ри годишната разлика Simple Smile

# 648
Това е моето мнение и не го налагам на никой Simple Smile

разбирам те  Hug
Затова се мъчим да сме ти от полза  Grinning
Аз също не обичам мазилаците и седя само под чадъри или сенки от дървета, но с дрехи и шапки с козирки. Плюс очила. И във водата не влизам от години. И пак си изкарвам страхотно.

T o n i - прекрасна е 4ри годишната разлика Simple Smile

Аз пък осъзнавайки колко е вредно обожавам да се пека на слънце. Не искам да го мисля, някои пушат, пият и правят хиляди други вредни неща, това пък е моят вреден навик Simple Smile Обичам слънцето и водата и не искам да се лишавам от това удоволствие. Тая година с бебо ще гледам плажуването през крив макарон  Joy

Тони   bouquet Много ти благодаря за включването. Като се замисля действително е неприятно в едно училище да са деца от 1-ви до 12-ти клас. Страшно голяма разлика. Ще ми се да измисля и бебчо къде ще е на ясла, за да може поне да са в една посока. Ядосвам се когато мисля нещо толкова, искам по импулсивно да взема решение. Седя и обмислям плюсове, минуси, лутам се и не мога да взема решение.

# 649
T o n i, благодаря ти за мнението. Мисля, че се спрях на този фитнес на автогарата Simple Smile

Шани, разбира се. Всеки има право на избор. Mother of PrincesS е права - имаме вредни навици. Е, това е моят, не пуша, храня се здравословно, спортувам, но обичам слънце и море. Не мога да приема да съм с дрехи на плаж, просто няма да се чувствам добре. Но пак повтарям, различни хора сме и както аз не съм ок, така други, като теб, се чувстват съвсем комфортно Simple Smile

# 650
  • с/у ОколоМръсТното
...все едно сами себе си надцаквате...
Е, ОК.
Аз имам друго виждане. Макар, че не пуша не желая да се препичам. Може би защото не спортувам  Joy

# 651
...все едно сами себе си надцаквате...
Е, ОК.
Аз имам друго виждане. Макар, че не пуша не желая да се препичам. Може би защото не спортувам  Joy

Хаха аз и не спортувам, и съм дебела, ама това е друга тема. Мисълта ми е че това ми носи удоволствие, не нещо дето го правя всекидневно, ежеминутно и т.н. това че няколко дни в годината ще се опъна като гущер някак не ме тревожи особено  Grinning

# 652
Mother of PrincesS, не бих рекла, че си дебела, изглеждаш съвсем нормално.
Относно припичането - напоследък много внимавам. Аз съм с мургава кожа и по принцип не изгарям, но в последните години /може би и от ЕГН-то/ кожата ми доста бързо изгаря, затова мажа с висок фактор и се излагам за кратко време, предпочитам да съм под чадър даже. А за къпане в морето умирам. Плувам "като пирон у кисело млЕко'  Laughing но влизам с надуваема възглавничка и се излежавам и плацикам. Мога цял час да откарам във водата. Ох, нямам търпение да дойде време за моренце. Обожавам въздуха там!

# 653
  • Враца
Къде във Враца правят кръвен тест за бременност?

# 654
  • Враца
В Рамус предполагам, че правят. Но мисля, че и във всяка една лаборатория би трябвало да може да ти направят. Кажи после колко струва, че ми е интересно. Иначе успех и дано е положителен ако това искаш.   Wink

# 655
  • Враца
Къде се намира Рамус? Надявам се на точно обратното.

# 656
  • Враца
Рамус е  на улица Раковски. Това е улицата, която отива от кръговото на Благоев до Банка ДСК. Рамус се намира някъде по срдата в дясно. До бившата вече Корпоративно търговска банка. Там има и един магазин за битова техника втора употреба. Дано е отрицателен тогава. Аз помислих, че като правиш кръвен тест и е в много ранен етап се надяваш да е положителен, извини ме за предположението. А уринен тест не ти ли показва, или още нямаш закъснение? Успех!  Praynig

# 657
Не знам какъв е случая, но ако искаш да е отрицателен по добре изчакай за обикновения уринен тест, така или иначе нищо не може да се предприеме докато не се види нещо в матката. Стискам палци резултата да е такъв какъвто искаш  Praynig

Mother of PrincesS, не бих рекла, че си дебела, изглеждаш съвсем нормално.

bouquet

# 658
  • Враца
Правих си уринен тест, показа ми отрицателен, но не съм сигурна дали не е рано все още да отчете нещо. И на преглед при д-р Миткова ходих и тя каза че на този етап няма нищо, но да изчакам цикъла. Имам още няколко дни, но понеже съм в паника и затова избързах.

# 659
Пак съм аз с трети въпрос... Simple Smile
Какво е мнението ви за АГ д-р Дарина Петкова като ЖК? Някой ходил ли е при нея?

Общи условия

Активация на акаунт