Враца- 37

• 95 794
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
Ще го посетя още утре. Mr. Green

# 301
  • Враца
Мадърче, точно и на мен ми се иска някаква микробиология да ми се направи на сектрет, че те са доста отдавна тия гадини (ту се обостря положението, ту позатихва). Ще отида при Петкова, ама не знам дали да си искам направо такова изследване, или да и разкажа до сега как е минал опита за лечение, пък тя да прецени дали да ми вземе секрет? Как мислиш?  Confused

Руски магазин и аз сега чувам, че са открили, значи вече ще мога да си намирам дулсе де лече за банофи пай (когато минат постите).  Blush

# 302
Относно диетите,при предната бременност,след като родих бях станала само 95кг.Свалих 30кг постепенно но само със упражнения,спрях сладкото ,газираното и хляба.Това беше всичко.Упражненията в домашни условия с клипове от нета,но поне по 2 пъти дневно,за 15-20мин. Постепенно увеличавах според това как се чувствах.Сегашната си бременност я почнах пак 75кг както и първата,ще видим как ще свърши от към кг. Simple Smile 

# 303
Здравейте, извинете ме ако въпросът ми не е за тук, но искам да Ви помоля да ми препоръчате УНГ лекар! Става въпрос за мъжа ми, ходи с един синузит вече 3 месец и ми е много притеснено! Благодаря Ви предварително!   bouquet   bouquet   bouquet

# 304
Мадърче, точно и на мен ми се иска някаква микробиология да ми се направи на сектрет, че те са доста отдавна тия гадини (ту се обостря положението, ту позатихва). Ще отида при Петкова, ама не знам дали да си искам направо такова изследване, или да и разкажа до сега как е минал опита за лечение, пък тя да прецени дали да ми вземе секрет? Как мислиш?  Confused

Руски магазин и аз сега чувам, че са открили, значи вече ще мога да си намирам дулсе де лече за банофи пай (когато минат постите).  Blush

Пътят към правилното решение на проблема е правилно снетата анамнеза, така че не би трябвало да спестяваш нищо. Иначе и друго мнение имам, ама не искам да го изтипосвам тука, а и не е много важно:)

buba_85 браво, за колко време ги свали? То е ясно че постоянство му е майката, ама все ми се ще някак по бързо да станат нещата Simple Smile

Здравейте, извинете ме ако въпросът ми не е за тук, но искам да Ви помоля да ми препоръчате УНГ лекар! Става въпрос за мъжа ми, ходи с един синузит вече 3 месец и ми е много притеснено! Благодаря Ви предварително!   bouquet   bouquet   bouquet

Др Мазнева май е добра, работи в Първа частна болница.

А пък Илиева ушната как ми е паднала в очите, толкова грубо отношение към дете не съм очаквала. Отидохме с детето с висока температура и плачеше че я боли ухото, изписа терапия и се разбрахме да отидем пак след два дни. Отидохме като вече детето ми (на 4 годинки) казваше че не я боли, не беше вдигала температура и т.н. Първо толкова груб преглед, няма елементарен подход към едно дете! Тя даже тогава и 4 годинки нямаше и тя като й се кара и като вика "слушай какво престани да мърдаш че не знам дали ме разбираш"! После каза че това ухо е за парацентеза, при което ме хвърли в шах, защото детето се чувстваше много добре, може ли да ми обясни защо се налага, отговора й "така смятам"! Подписах се че отказвам и излязохме. Нагушках си изтормозенето дете, отидохме при друг лекар с много човечно отношение, съвсем спокойно поговорихме, обясних му какво мисля и как чувствам детето и каза че такава процедура изобщо не се налага на тоя етап! Та така, извинявам се че се олях в приказки, ама много ме е яд на тая жена, много!

# 305
По повод фризьора съм очарована от Росен. За всичките години, които ходех по фризьори един път не бях доволна. От сега нататък за мен друг фризьор няма да има Simple Smile
https://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%BD-%D … 195905185?fref=ts

# 306
По повод фризьора съм очарована от Росен. За всичките години, които ходех по фризьори един път не бях доволна. От сега нататък за мен друг фризьор няма да има Simple Smile
https://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%BD-%D … 195905185?fref=ts

Peace  Peace Peace Роси наистина е невероятен! Ходя вече 2 години само при него и при никой друг, въпреки че не съм от Враца!
Mother of PrincesS Благодаря ти за насоката!   bouquet

# 307
Ще ходя и аз при Росен видяло се е  Laughing

# 308
Mother of PrincesS а кой е другият лекар? Ние май при всички сме ходили, но да видя дали не е останал още някой Grinning

# 309
За половин година,то нали лека полека трябва та да си има ефект.То май си зависи от самия организъм и при всеки ще е различен периода за краен резултат.
За УНГ аз ходих при един в св.Анна и не останах много доволна от отношението.

# 310
Mother of PrincesS а кой е другият лекар? Ние май при всички сме ходили, но да видя дали не е останал още някой Grinning

А другия е Бисер Тодоров  Wink

# 311
За УНГ ние ходим при Д-р Василев. Доволни сме от него. Чувала съм и неласкави отзиви, но аз нямам такива впечатления. Peace

В руския магазин (казва се "Матрьошка") ми се струва, че са се позабравили с цените. Взех кефир, шоколад и пряники. Всичко беше много вкусно, ама с тия цени едва ли ще влизам често... Rolling Eyes

# 312
Скъпо е, ние оня ден една шепа бонбони -7-8лв. приблизително ни излезе.  И едни бисквити Маша и мечока детето си взе, но изобщо не бяха хубави, а бяха и те 3лв. и нещо, не струваха!

# 313
Девойки прекрасни, нещо съм изпуснала. Къде е този руски магазин?
П.П. За ушен лекар -  препоръчвам доктор Вълчева. Големият ми син имаше много чести отити като малък, все при нея сме ходили.

# 314
Здравейте!
Магазинът е в бившия супер на "Космос". На 3 март и аз излязох с бонбони за 7 лева, но харесах основно два от видовете, които бях взела. Днес минах от там, но не влязох поради финансови причини. Наистина цените са доста високи- почти 20 лева за една кутия шоколадови бонбони е меко казано прекалено. Confused
Още един глас за д-р Вълчева. Peace

Общи условия

Активация на акаунт