Враца- 37

• 97 857
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Майчета, има ли във Враца някое заведение с детски кът, където може да си пиете кафето и да наблюдавате децата си? Вие къде обичате да ходите?

# 466
Майчета, има ли във Враца някое заведение с детски кът, където може да си пиете кафето и да наблюдавате децата си? Вие къде обичате да ходите?

Имаше на Петропавловска, мисля че още съществува  Rolling Eyes

# 467
  • София
Здравейте Врачанки Simple Smile
Има ли във Враца магазин  , в който да вляза и да купя много от нещата които са ми необходими на първо време както за мен , така и за новородено.Някъде където и цените са прилични. Ще ми се да не обикалям много много  Mr. Green
Тука в Козлодуй е много скъпо - отказвам да пазарувам от тук.
Другия вариант ми е Плевен , но там  отказвам да шофирам и да се ядосвам с трафик.  Mr. Green
Благодаря  Hug

# 468
Здравейте Врачанки Simple Smile
Има ли във Враца магазин  , в който да вляза и да купя много от нещата които са ми необходими на първо време както за мен , така и за новородено.Някъде където и цените са прилични. Ще ми се да не обикалям много много  Mr. Green
Тука в Козлодуй е много скъпо - отказвам да пазарувам от тук.
Другия вариант ми е Плевен , но там  отказвам да шофирам и да се ядосвам с трафик.  Mr. Green
Благодаря  Hug

Не че нещо ама във Враца идвала ли си скоро  Mr. Green Щото аз тука отказвам да шофирам. Сериозно! Воден цикъл, дупки, разкопано, някакъв ад е.

Иначе има няколко магазина, но не знам добре ли са заредени. Има един от Суми към гарата (на Дунав), има срещу училище Ботев, има бебешка борса Натали в кривия блок срещу Пощата, може би там ще е най добре заредено  Wink Нооо аз лично бих отишла до София, за да знам че ще си купя всичко което ми е необходимо на прилични цени и огромно разнообразие  Peace

# 469
  • София
Виж това за разкопаното ми убягна  Rolling Eyes.... ужас... Тия дни бях в Монтана и положението е подобно с този воден цикъл .
Ама до София ще ми е мъка да стигна. ММ е зает в работата и съм се нагърбила аз да си свърша тази работа. Ще пазарувам предимно дрехи , пеленки , може и матрак да си купя, корито за чипкане. За мене - сутиен за кърмачки , нощници у - а
Благодаря за предложенията , ще ги посетя , най вече борсата.

# 470
Съществува ли все още борсата? Минавах от там преди време, и ми се стори че вече я няма.

koricimu, може да разгледаш също в  Мечо Пух, намира се срещу болницата.
Не знам цените как са там, но поне е зареден магазина.

# 471
Съществува ли все още борсата? Минавах от там преди време, и ми се стори че вече я няма.

koricimu, може да разгледаш също в  Мечо Пух, намира се срещу болницата.
Не знам цените как са там, но поне е зареден магазина.

Хм, не знам. Освен да са я затворили борсата.

Мечо Пух май няма много дрехи. Основно млека, храни ...

# 472
  • София
Ще мина и ще проверя.
После ще пиша , може да е полезно и за други търсещи като мен. Wink

# 473
Ако борсата във Враца е като тази в Мездра, по- добре не влизай изобщо. Няма нищо и всичко е с поръчка. Да не говорим, че и цените са доста надути. В Мечо пух има неща и има един магазин на Петропаволска / на мястото на стария Мечо Пух/. Там е заредено също. Поне има дрешки и пелени. Виждала съм и на Дунав един магазин, но не съм влизала никога Peace
А защо не си поръчаш нещата по интернет. Например в магазини като Хиполенд има всичко, което търсиш и може да ти го доставят безплатно. Има и други он-лайн магазини Hug

# 474
  • София
А бе ще има и от и-нет неща , ама искам и да пипна и видя на живо .... Wink

# 475
  • Враца
За бебето мога да ти кажа къде ще си намериш евтини и български неща. Пеленки, чаршафчета, бодита, дрешки, чорапки, всякакви такива. Има и дамско и мъжко също. Прдимно бельо и чорапи. Магазинчето е доста невзрачно и се намира на ъгъла на Петропавловска и Бенковска. Някогашното заведение Теферич беше там отдолу под магазинчето. А отсреща на това магазинче направиха магазин за матраци, възглавници, има и дунапрен и мемори пяна. Но няма коритца и такива неща. За тях можеш да обиколиш складовете за домашни потреби в ОКС, ако искаш нещо по-обикновено, а ако искаш нещо по-специлано - интернет. Wink Дано съм била полезна. Simple Smile
В изброените борси може и да има това, което търсиш, но цените са излишно завишени ако питаш мен. Wink

# 476
  • София
ferriy Благодаря и на теб за информацията , ще го потърся това магазинче .
А мислите ли , че ще почиват изцяло магазините по празниците  ?
Аз въпреки , че съм в 45 дневен болничен , продължавам да работя и ще почивам  само по празниците / това е мой избор ест. / и тогава мисля да се отдам на пазаруване за принцесата.

# 477
ferriy Благодаря и на теб за информацията , ще го потърся това магазинче .
А мислите ли , че ще почиват изцяло магазините по празниците  ?
Аз въпреки , че съм в 45 дневен болничен , продължавам да работя и ще почивам  само по празниците / това е мой избор ест. / и тогава мисля да се отдам на пазаруване за принцесата.

Хм, не съм сигурна, но е много вероятно да почиват. Те общо взето нашите магазинерки във Враца гледат да не се преуморяват. Отварят късно, затварят рано, те в събота едва едва работят няколко магазина с някакво работно време от 10 до 12ч. примерно, в неделя - нито един, да не би пък човек като е почивка да реши да излезе да си купи нещо Simple Smile) Таа в тоя ред на мисли мисля че баш по празниците, нищо няма да работи.

# 478
  • София
Лелее , ми те много работни беее  Laughing Laughing

# 479
Да споделя с вас, най-после открих фризьор! Мноого пъти съм влизала в тая тема, за да попитам за свестен фризьор, най-после го открих. Работи в салонът на бившата ул. Комсомолска, сега бул. Демокрация. Казва се Георги / Жоро/. Аз съм с къса права коса, според мен една от най-трудните за постригване, вече година го посещавам и никога не съм била недоволна. Препоръчвам ви го и на вас.
Хубави празници на всички желая!

Общи условия

Активация на акаунт