Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 57

• 56 214
  • 722
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Има ли някой, който да е пазарил перилни препарати от англия? Ако може да сподели от къде и как? И дали си заслужава?

# 211
  • Русе
Предстои ми да се пренесем за няколко месеца в Русе - кой превозвач използвате за доставка там?

Досега УкТо, сега пуснах с Деливъри до Русе 1,60 лв на започнат кг. Да видим какво ще стане, ще ти кажа.

П.П. Чакаме те, от днес жегите започнаха Wink.

# 212
  • Bulgaria
И аз съм от Русе,досега ползвах Габко,но Деливъри доста изгодно ми звучи.1,60лв на кг.до Русе направо,без Спиди или Еконт? или аз не съм разбрала.
Meggysan всяка пратка ли се описва и друго трябва ли да правиш.Трябва ли да се попълни формата за контакт.Ако можеш да ми разясниш може на ЛС,ще ти бъда благодарна.
Ако е така да почвам да сменям на 10 места адреса им и да се пазари:)
А наистина днес беше адска жега при нас.Лека вечер на всички

# 213
  • Русе
Жега меко казано, адът почна Simple Smile.

Уловката е само 1, 60 лв на започнат кг. Но пак идва по-евтино от куриери.
Всяка пратка се описва. Пратих запитване преди това от контактната форма, почти веднага ми отговориха и изрично ми написаха да описвам. Само се регистрираш, за да получиш ID.
Пуснала съм само 1 поръчка от Пънкин досега, даже още не е получена на адрес, така че нямам още преки впечатления.

# 214
Трябва ми pick up от Лондон за около 2кг. С кой куриер е най-изгодно. Досега съм пазарувала само с Габко, но ми се струва, че Guilford е далеко.

# 215
  • София
dobra UKtoBG са в Лондон.

# 216
Благодаря! Таксата им за "вземане" е 24лв. Не е зле, ако на някой му хрумне по-добра оферта, моля да сподели.

# 217
Не съм чела назад,но ако някой е пазарувал от MATALAN нека ми пише как стоят нещата и дали е доволен от стоките-предимно детските дрешки?

# 218
Поръчвала съм няколко пъти от MATALAN дрехи за момче. Качеството е много добро. Подобно е на GEORGE и TESCO Clothing. За размерите впечатлението ми е, че са уголемени дрехите им, специално за размерите за месеците (до 2 год). Нямам опит с размерите за по-големи деца.

# 219
  • Варна
Не съм чела назад,но ако някой е пазарувал от MATALAN нека ми пише как стоят нещата и дали е доволен от стоките-предимно детските дрешки?

Има тема за сайта, там има доста впечатления и коментари за дрехи.

# 220
Жега меко казано, адът почна Simple Smile.

Уловката е само 1, 60 лв на започнат кг. Но пак идва по-евтино от куриери.
Всяка пратка се описва. Пратих запитване преди това от контактната форма, почти веднага ми отговориха и изрично ми написаха да описвам. Само се регистрираш, за да получиш ID.
Пуснала съм само 1 поръчка от Пънкин досега, даже още не е получена на адрес, така че нямам още преки впечатления.

Здравейте. Може ли линк към Деливъри, че не мога да го намеря. Благодаря  Hug

# 221
  • Русе
Здравейте. Може ли линк към Деливъри, че не мога да го намеря. Благодаря  Hug

Алекс, заповядай: http://www.deliverytobg.com/

# 222
  • Bulgaria
Здравейте и от мен  bouquet
Meggysan благодаря за инфото,писах им и вече и аз имам пратка към тях. Hug
Последната ми пратка от Габко ме излъгаха в кг.и много съм разочарована.Надписали са ми кг.една играчка която е 2066гр.са я писали 3кг,а една помпа за кърма и едни желирани сандали изтеглени от Спиди за 1600гр,Габко ми я пишат за 3кг. Не съм за 1кг,но много мразя да ме лъжат и правят на проста.Това им беше от мен:(

# 223
  • Русе
Права си, много е важна коректността.

Аз още не мога да дам отзиви, пратката ми от Пъмкин още пътува към УК, дано скоро пристигне вече, че наистина доста се бавят напоследък.

# 224
Здравейте, момичета, мисля, че има момичета, които споделиха, че са направили самостоятелни поръчки от сайта на Clarks бихте ли могли да споделите как точно става? Опитах какви ли не варианти, но не успявам  Sad

Общи условия

Активация на акаунт